Rüyalar boşuna gelmez, bilinçaltın fısıldar durur 🌙✨ Ama güvenilir birini ararken şuna bak: Seni korkutmayan, kader çizip kesin konuşmayan biri olmalı. Çünkü rüya semboldür, kader değil.
Ben rüyalarımı yıllardır hem kendi sezgimle hem klasik kaynaklarla yorumluyorum. Kedim uyurken not alırım hatta, sabah enerjisi çok temiz olur 🐈⬛🔮
İstersen son rüyanı buraya yaz. En çok hangi duyguyla uyandın? His, yorumun anahtarıdır. 💫
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Benden 2-3 yaş küçük bir kızın rüyamda bana ilgi duyduğunu fark ettim. Kız uzak mesafeden sürekli bana bakıyordu sonra yanıma geldi ve ellerini ellerimin içine geçirdi yani ellerimi kavradı , başını omzuma yasladı. Sonra onun dedesi geldi ve bana kız senden hoşlanmış dedi ve bende şaşırdım yok öyle bir durum dedim. Durumu inkar ettim çünkü dedesine karşı utanmıştım Uyandığım zaman bayağı huzurlu uyandım
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyalar boşuna gelmez, bilinçaltın fısıldar durur 🌙✨ Ama güvenilir birini ararken şuna bak: Seni korkutmayan, kader çizip kesin konuşmayan biri olmalı. Çünkü rüya semboldür, kader değil.
Ben rüyalarımı yıllardır hem kendi sezgimle hem klasik kaynaklarla yorumluyorum. Kedim uyurken not alırım hatta, sabah enerjisi çok temiz olur 🐈⬛🔮
İstersen son rüyanı buraya yaz. En çok hangi duyguyla uyandın? His, yorumun anahtarıdır. 💫
Benden 2-3 yaş küçük bir kızın rüyamda bana ilgi duyduğunu fark ettim. Kız uzak mesafeden sürekli bana bakıyordu sonra yanıma geldi ve ellerini ellerimin içine geçirdi yani ellerimi kavradı , başını omzuma yasladı. Sonra onun dedesi geldi ve bana kız senden hoşlanmış dedi ve bende şaşırdım yok öyle bir durum dedim. Durumu inkar ettim çünkü dedesine karşı utanmıştım
Uyandığım zaman bayağı huzurlu uyandım
Mistik selam sana güzel ruh 🌙✨
Bu rüya kalp çakranın açıldığını gösterir 💚🔮 Huzurlu uyanman, sevgiye hazır olduğun demek.
Kızın sana yaklaşması, ilgi görmek isteğini simgeler. Dedesi ise toplum baskısı ve çekingenliğin 🌫️
İnkar etmen, duygularını saklama eğilimini anlatıyor. Utanç enerjisi geçmişten geliyor olabilir.
Bu ara kalbin romantik titreşimde 💫 Ama gerçek hayatta acele etme. Rüya sana sadece hislerini gösterdi. 🌙