Doğru bir şekilde rüya tabiri yapabilecek olan kimse var mı?

2018'de Yks'ye girmiştim ve fazla ders çalışmamama rağmen hedefim olan Başkent Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü tutturmuştum, ama halalarımın ısrarıyla hiç istemediğim bir bölüm tercih etmiş, sonrasında başka bir bölüme yatay geçiş yapmak istemiştim; ama halalarım bu isteğime de şiddetle karşı çıkmıştı ve aynı bölümde okumaya devam etmiştim. Geçen sene sonu ise bölümümdeki azami süremi doldurduğum için okuldan atıldım. Bu yüzden halalarıma çok kızmış, onlara " İnşallah sizin çocuklarınızdan çıkar " diye beddua etmiştim. O arada o halalarımdan birinin kızı da Adıyaman'da Diş Hekimliği okumaya gitti, depremde enkaz altında kalıp vefat etti. Geçenlerde vefat eden kuzenim rüyama girdi, onu görünce şaşırarak yüzüne baktım, o da bana baktı ve gülümseyerek " Ne yapıyorsun? " dedi, ben de şaşırarak " İyiyim, sen ne yapıyorsun? Beni affettin mi? " dedim, o da " Niye? " dedi, ben de " Senin ölümüne ben sebep oldum " dedim, o ise " Hayır, sen sebep olmadın " dedi, ben de " Evet, beddua etmiştim. O yüzden ben sebep oldum " dedim. Sonra arkasını dönüp gitti.
Doğru bir şekilde rüya tabiri yapabilecek olan kimse var mı?