Rüya tabiri bilen ya da rüyalarla ilgilenen biri yardımcı olabilir mi?

Belki bi çok kişi için saçma gelicek ama ben aşırı belirgin sanki rüya değilde yaşamışım gibi gelen rüyaların kesinlikle bi anlamı bi tabiri olduğuna inanıyorum. Genelde böyle rüya gördüğümde çok araştırmasam bile internette illaki tabirine bakıyorum. Sadece böyle rüyalar değil önemsiz bi rüyada bile gördüğüm aşırı belirgin nesneler veya rüyada yaşadığım aşırı belirgin şeyleri de aynı şekilde değerlendiriyorum. Bugün öyle iki rüya gördüm ve araştırmak istediğimde çok bi sonuca ulaşamadım ulaştığım bazı sonuçlar beni tatmin etmedi. Gördüğüm ilk rüyada kendi odamda ışıklar kapalı sadece küçük az miktarda aydınlanma sağlayan sarı bi ışıkla elimdeki kağıtlarla cinayet çözmeye çalışıyordum. Daha sonra odamda bulunan aynaya baktığımda kanla yazılmış- tam olarak bilmiyorum ne yazdığını ama cinayeti çözmemem gerektiğiyle ilgili bişeydi - yazıyı gördüm. Çok korktuğum için annemi çağırdım baya bi bağırdım. Annem kendi odasından değil kardeşimin odasından geldi. Üstünde simsiyah çarşafa benzer bişey vardı ve saçları açıktı gözleri ise simsiyahtı. Anne diye seslendim ama hiç bi söylediğime tepki vermeden odama girmeye çalıştı ve sonradan anladım ki annem değil annemin kılığına girmiş bi cindi. Daha sonra ağlayıp daha güçlü bağırmaya başladım anneme seslenerek sonra annem geldi sarılınca sakinleştim. Rüyadan uyandığımı hatırlamıyorum ama iki rüyanın ayrı olduğuna eminim. 2. rüyamda kendi mutfağımızda siyah bi tavaya yumurta kırıyodum. 3 yumurta kırıcaktım. İlkini kırdım ve o kadar güzel bi şekli vardı ki. Diğerini kırdığımda yumurta tamamen boş çıktı içinde ıslaklık bile yoktu bomboştu. 3. yü kırdığımda içinden 2 yumurta düştü ama ikiside gelişmişti. Yani damarlar falan vardı kırmızı mor arası bi renkti. Buna baktığımda da yine internetten bi sonuç alamadım eğer rüya tabiriyle ilgilenen herhangi bi bilgisi olan biri varsa bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Rüya tabiri bilen ya da rüyalarla ilgilenen biri yardımcı olabilir mi?