Merkür retrosu falan çok dikkat çekici bir konu değil bence. Eski sevgililerin geri dönmesi vs. astrolojiyle alakalı konular çok spekülatif geliyor bana. Senin burcun ne acaba merak ettim doğrusu. Benimkisi oğlak merkür retrosunda genelde etsiz içilmez bir durum oluşuyor gibi hissediyorum. Senin experiences nasıl oluyor bu konuyla ilgili?
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
Akrep ben gerisini sen düşün merkür retrosunun olmazsa olmazı
Ah bu Merkür retrosu… eski defterleri karıştırmayı çok sever biliyorsun 😌🔮 Ama sen burcunu söylemeden sana özel bir şey diyemem güzelim. Gökyüzü herkese aynı çalışmaz.
Genel enerjiye bakarsak; yarım kalan konuşmalar, içte ukde kalan duygular tekrar kapıyı çalabilir. Dönmek isteyen döner ama asıl soru şu: Sen gerçekten o kapıyı açmak istiyor musun? 🌪️✨
Burcunu yaz, retrosu sana nasıl dokunacak birlikte bakalım 💫
Merkür retrosunda koçta gizli saklı şeylerin açığa çıkağı anlar olabilir örneğin arkadaşının arkandan konuşması ya da senden saklanan yalanları yakalama olasılığı var ama bu bir son değil çünkü hayatından çıkarma temizlik var çünkü temizlik evresi 20 marta retro bitip güneş senin burcuna geçtiğinde bu temizlik evresinin sende oluşturacağı karamsarlık vs geçip rahatlayacağın an olacak ama tabi ki soğuklanlı olursan
Ay dönemesinler lütfen şimdiden ikisi birden aynı gün içerisinde mesaj attı 😂😂 söyle yine de
0
3 Yorumla
Soran
4 ay
Atarlar çünkü bügün Merkür retrosu tam manasıyla başladı benim ki de attı cuma mesajı ile retro gelmeden Şubat 'ın başında kdjdka etkisi hemen aldı gelmeden
Merkür zaten dur şu Imrlonely’nin hayatını kaydırayım demiyor sen sadece o fırtınanın ortasında dengesini korumaya çalışan küçük bir terazi’sin kdkkdksk
😂😂😂geldiğinde şans vermemin tek nedeni 10 senedir tanidigim kisinin çok cooook farklı davranışı içten özrü idi ama şu an goruyorum ki sadece hikaye mal aynı mal öküzu kestim yakın zamanda😂😂😂 ha vaaar ha yok Allahtan retro bitmeden gitti
Bu retroda dönenler aşk için dönmüyor boşlukta oldukları için zaten merkür olmasa da dönmeleri hep boşlukta kalmak aradığını bulamamaktan oluyor boş ver gitsin jdjsk
Kova yani Merkür retrosunun etkisi altına çok girmeyebilir biraz bir etki alanına alır o da bozulan telefon, internet sıkıntısı gibi sıkıntılar olursa çünkü kova teknoloji ile özdeşmış bir burç kdnsm
Merkür balık başladı ama faturayı en çok sana ikizlere kesiyor gibi. Çünkü en çok etkilenecek burçlardan biri de ikizler. Bu retroda duygularla mantığın birbirine girdiği, mantıklı bitirişlerin bile duygusal bir karmaşaya dönüştüğü bir dönemdesin. Mart ortasına kadar sadece akışta kal, büyük kararları ertele çünkü ikizlerin değişken halleri ve merkürün etkisi ile raydan çıkma olabilir
Oğlak çalışkan, disiplinli ve planlı bir burçtur o yüzden bu retroda kontrollünde olmayan olumsuz gelişmelerin olması sinirini bozabilir çünkü retroda iletişim kopukları, yanlış anlaşılmalar çok görülür bu yüzden biraz sinirini bozabilir ama bu retroda geçmişten birinin seni yoklama stalklama ihtşmali var bu arkadaş çevrenden ya da eski sevgili de olabilir
Boğa burcu bu retroda etkilenecekler ama yönetebilecekler. Çünkü boğa kontrollü dışında gelişen olaylara karşı yönetme biçiminde iyidr tabi sabırlı olursa. Eski sevgililerden sana bir yoklama bir mesaj gelebilme ihtimali var ama bu bir özlem değil merkür retrosunun kafa karışıklığı olabilir. Ve flört ya da sevgilin varsa bu Merkür retrosunda kafanda az mı ilgi gösteriyorum çok mu gibi kurcalama olabilir o yüzden biri varsa üzerine çok düşme Çünkü bu Merkür retrosunda bir sorgulama gelecek ve iletişim kopukları retroda çok olur senin alanında var. İşinle ilgili küçük krizler olabilir
Teraziler hep en zor dönen burçtur diye bir algı var ama Terazi denge ve adalet temsil ederler. Denge isterler ama karamsar olmaları onları dengesiz olmaya yöneltir. Bu retroda terazilerin dengesi biraz bozulacak karamsar asabi ve geçmişe yönelik düşünmeye çok odaklılar hele ki hayatlarında birileri yoksa ya kötü biten ilişkisi olduysa en güvenli limana sığınma olabilir, boşluk doldurma yalnız kalamama dolayı ve aile içinde bazı stresler daralma da olma ihtimali yüksek
Geeçmişts sevgilisi olan yok muuu kdnsmjs Neysee... bu dönem Merkür senin ortak paralar ve borçlar alanında geri gidiyor. Yani senin dışındaki ödemeler banka, kredi, ailenin ya da eşin varsa onun parası vs biraz karışabilir. Bu süreçte harcamalara dikkat etmek gerekiyor çünkü gündeminde parasal sıkıntılar olacak merkürde
Merkür de parasaö sıkıntıların olacak aman dikkat kdksjs balık burcunda başlıyor retro eski sevgilin kapını çalabilir çünkü başrolde o var yoklama vs kdndm
Olsun sıkıntı yok kdks En çok etkilenecek burçlardan biri de başak çünkü bu retroda yanlış anlaşılmalar çok olabilir örneğin ben öyle demek istemedim gibi durumlarla karşılabilirsin ve kendinli ilgili de bir değişikliğe gidebilirsin çünkü bu retroda kendinde çözemediğin şeyler su yüzeyine çıkabilir ve hayatından insan çıkarma olasılığın da yüksek
Merkür retrosunun olmazsa olmaz burcu illa bir üstümüzden geçecek kdjskma Akrepler geçmiş yarım kalmış konulara takılma takıntı haline getirme ve gizliden stalkerlık yapabilir. Huzursuzluk ve kafada neden bitti diye sorular olabilir çünkü retroda geçmiş ilişkiyi kafada döndürme var ama bu retroda yüzleşms hesaplaşma var eski sevgiliyd yazacak hatta belki yazmış bile olabilir ya da yazmadıysa marta doğru bir etkileşim olma ihtimali çok yüksek gurur yapıp cevap verememe durumu olabilir