Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Yalnız değilsiniz dönmüyorlar.
Belkide en iyisi böylesidir bilemiyorum.10 Yorumla Demek ki hiç sevmemiş ya da başka eskileri vardır daha öncelikli olan kfkdkd
00 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey pek yok akıllara geliyor sadece ama Merkür retro bana hep zor gelmiştir genel anlamda
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
merkür metrosu falan boş işler ama haklarını yemeyelim çok yiyen var şunu
00 Yorumla Eski sevgi adını taşıdığı her gün eskimeye devam ediyor
00 Yorumla- +1 yıl
Hahahah Bekle canım yeterince beklersen dünya yuvarlaktır elbet birgün dönecektir kollarına 😁😁
00 Yorumla - +1 yıl
onlar icin hesabiniz kapanmis demek ki. merkue retrosunda yarim kaldigina inanilan eskiler doner.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Merkür retrosu ne demek bu durumda ne oluyor
00 Yorumla Bunlara inanan var mı hala
00 Yorumlabir seninki dönmemiş
10 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bir şey. İnanmayın
00 Yorumla - +1 yıl
Bekle sen bir 50 yıl daha. Gelecek
00 Yorumla - 1 yıl
Döndü 😄
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Merkür retrosunda bir benim eski sevgilim mi geri dönmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Merkür, iletişim ve her türlü aktarım ile ilgili bir gök cismidir.
Gerilemesi ise günlük yaşamınızda yanlış anlaşılmalara, gecikmelere ve kafa karışıklıklarına neden olabilir. Merkür Retrosu’nda; teknolojik alet satın almak, yeni yolculuklar, her türlü evrak/imza işleri yapılması önerilmez. Görüldüğü üzere ikili ilişkilerle çok ilgili bir gök cismi değildir. Merkür retrosunda ilişkiler ile ilgili yapılacak yorum ise gündeme gelecek olan iletişim sorunları olabilir. Eğer ilişkilerin ön planda olduğu bir gök cismi aranıyorsa bu Merkür değil daha çok Venüs’ün konusudur.
Venüs, ikili ve sosyal ilişkilerle, finansla ilgili bir gök cismidir. Venüs retrolarında; aldatılma, yalan ve ihanet gibi ilişki sorunları kendini gösterebilir. Aynı zamanda eski sevgili ya da flörtleriniz sizinle tekrar iletişim kurmaya çalışabilir. Fakat yeni bir ilişkiye başlamak için iyi bir zaman değildir. Maddi konular içinde aynısı geçerlidir. Retro boyunca hata yapmaya açık olunacağından yeni yatırım kararları alırken dikkatli olunmalıdır mümkünse retro sonuna ertelenmelidir.
Retro gezegenlerini ve tarihlerini merak ediyorsanız, profilimdeki linkten instagram hesabıma ulaşabilirsiniz. Sevgiler :)