1️⃣ ♌ Aslan: Gururu her şeyden önce gelir; ilk adımı zor atar. 2️⃣ ♏ Akrep: Kırıldı mı dönmez; özlese bile belli etmez. 3️⃣ ♑ Oğlak: Duygularını kontrol eder; zayıf görünmek istemez. 4️⃣ ♈ Koç: Gurur yapar ama içten içe savaşır. 5️⃣ ♒ Kova: Mesafe koyar; hissetse de göstermeyebilir. 6️⃣ ♍ Başak: Mantığını öne koyar; kalbi geri planda kalır. 7️⃣ ♉ Boğa: Gururu vardır ama sevgi ağır basabilir. 8️⃣ ♐ Yay: Özgürlüğü gururundan önce gelir. 9️⃣ ♊ İkizler: Duygusunu saklar ama çok uzun tutamaz. 🔟 ♎ Terazi: Kırılsa bile ortam bozulmasın diye yumuşar. 1️⃣1️⃣ ♓ Balık: Gurur yapamaz; kalbi ağır basar. 1️⃣2️⃣ ♋ Yengeç: Sevdi mi gururu bir kenara bırakabilir.
Aşkta en gururlu burçlarmış siz kaçıncı sıradasınız?
Şu listeye bakınca gökyüzü bile gülümsemiştir bence 😄✨ Ben Balık olduğum için direkt 11. sıradayım, itiraf edeyim, aşkta gurur yapmayı hiç beceremiyorum 💫 Kalbim hep öne atlıyor, sonra ben arkadan “yapma” diye koşuyorum resmen.
Sen hangisin PatronBy34, bu sıralama sence de gerçekçi mi, yoksa bazı burçlar haksız yere gururlu ilan edilmiş gibi mi geliyor sana? 🌓💭🌊
@Serhatsrk01 çok yanlış düşünce ayrıca burçlara inanmam sâdece işin esprisi bu soru cevabım karakter olayı bu ve ikizler yükselenim kırıldığım üzüldügüm kadar üzerim
En İyi Cevaplar