2 ay
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
13Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kimse benimle gurur duysun diye yaşamıyorum mutlu olduğum gibi yaşamayı tercih ediyorum kimse benim yüzümden utanç duymasın bana yeter gerçekten gurur duyulan insan olmak yorucu beni o kadar yorulmak mutlu etmez
İnsanın sevdiği tarafından gurur duyulması her anlamda harika ve çok motive edici bir duygu bence. Aslında insan tüm insanların gurur duyduğu o insan olmakla müthiş besleniyor fakat aşkla sevildiği kişinin duyduğu gurur bi başka kesinlikle işte o apayrı bi doping etkisi.
Teşekkür ederim Bi'Bilenim ☕🍰☀️🧡
Cevap
13Cevap
Sevdiğim yok maalesef. ama sevgilim olsaydı benimle gurur duyardı muhtemelen. yani pek başarım olmasa da karakterim ve sevgilime olan gerçek sevgim nedeni ile gurur duyacağını benimle mutlu olacağını düşünüyorum ben
Olursa eğer gururuna layık olmak için her bir kalorimi harcamaya hazırım.
Ever düşünüyorum. Bende onunla çok gurur duyuyorum.
Aaa çok önemli. Saygı duymak. Herkes bunu mesleki olarak ele alıyor ama mesleğini hiç umursamıyorum bilakis bununla öne çıkması itici buluyorum. İnsan olarak saygı duymak istiyorum.
O neden benimle gurur duyuyor benim onunla gurur duymam lazım. Bu arada benim sevdiceğim yok kii, bence gerek de yok.
Olsaydı gurur duyardı bence. Böyle mükemmel bir insanla herkes gurur duyar
Benimle gurur duymadığını ve duymayacağını hissetmediğim insan zaten sevdiğim olamaz
Evet elbette ama önce kendisiyle gurur duysun benim gibi birinin kalbini çaldığı için
gurur duymak daha cok evebeyn cocuk iliskisinde on planda sevdicegimden gurur duymasini beklemiyorum
En zor anımda bile vazgeçmesin yeter. Gurur dolu günleri yakındır.
Benimki benimle yaptığım iş konusunda çok grur duyuyor ve bu durum benim özgüvenimi arttıran çok hoş bir şey 😊
Evet bunu bana hissetririyor ve dile getiriyor
Düşünmüyorum gurur duyuyor 🤞
Olsaydı muhtemelen evet (:
Cocugumun benle gurur duymasi bana yetiyor. Sevgili yok es yok gerekte yok
Olsaydı kesin gurur duyardı😂
Benimle gurur duymasını isterdim
Ben duyulcak bişi göremiyorum
Olmadığı için yorum yapamıyorum 😟
Olsaydı kesin duyardı
En İyi Cevap