Astroloji & Burçlar Ennn romantik burçlarda sen kaçıncı sıradasın? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor en romantik burçlarda nasıl birinci olamam yaa 🥺 birbirinizi etiketleyin bakalımm Ennn romantik burçlarda sen kaçıncı sıradasın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Koç 12 demiş ama Zodyak burçlar dünyasında en romantik burç koç burcu dur 0 0 Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Ben balık sevgılım terazi ben romantik degıl odunum sevgılım romantik ama edebiyat hocası bırak da olsun 😂😂 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Balık burcuyum o zaman hem duygusal hem de romantikmişim 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 Terazi +1 yıl Terazi doğrudur 2 numara. Ama kıymetimiz bilinmiyor. 0 0 Yorumla
whathappenedtome Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Akrep +1 yıl 6 ve odun olduğumu düşünüyorum hiç anlamam romantizmden. 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% Koç +1 yıl En sondayım olamaz akrep ten bile en sonda 0 0 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl 3. sıra, şaşırmadım. Keşke 12 falan olsaydım. 0 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% Boğa +1 yıl Ait olduğum yerde, 12. sırada haha😂 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% Balık +1 yıl Birinciyim ve öyleyim de zaten 🙃 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl On numara benim romantikliğim 😂 anlayana tabi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler birinci sırada olmalı 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Yedinci sıradayım be kadarrr doğruu 0 0 Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler sonda olmalıydı yine tutturamadık be ☾ 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkizler 😅 Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl niye ben odun muyum niye ta 10. sıra 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. İlk😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Koç 12 demiş ama Zodyak burçlar dünyasında en romantik burç koç burcu dur
Ben balık sevgılım terazi ben romantik degıl odunum sevgılım romantik ama edebiyat hocası bırak da olsun 😂😂
Balık burcuyum o zaman hem duygusal hem de romantikmişim
Terazi doğrudur 2 numara. Ama kıymetimiz bilinmiyor.
6 ve odun olduğumu düşünüyorum hiç anlamam romantizmden.
Boğa 4 demiş, doğru bir sıradayım
En sondayım olamaz akrep ten bile en sonda
3. sıra, şaşırmadım. Keşke 12 falan olsaydım.
Ait olduğum yerde, 12. sırada haha😂
Tabiki liderlik koltuğunda😂
Birinciyim ve öyleyim de zaten 🙃
On numara benim romantikliğim 😂 anlayana tabi
İkizler birinci sırada olmalı
Yeminle balıklar çok romantik.
Yedinci sıradayım be kadarrr doğruu
8 amaa sonda olmam gerekirdi
İkizler sonda olmalıydı yine tutturamadık be ☾
İkinci sıradayım tövbe
İkizler 😅 Keyifli günler..
niye ben odun muyum niye ta 10. sıra 😂