Güzel bir hafta olsun herkes için. Tarot enerji okumasıdır insanın enerjisine göre kartlar seçilir ve okunur.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍

Güzel bir hafta olsun herkes için. Tarot enerji okumasıdır insanın enerjisine göre kartlar seçilir ve okunur.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
Söylediklerin çıkınca korkmuyor değilim. Gönder gelsin.
Kontrolü ele alıyorsun bu hafta dsiplinli, kararlı ve sözü dinlenen taraftasın. Yarım kalan işleri düzene sokmak için mükemmel bir başlangıç.
Büyük bir krizin kıyısından dönüyorsun. Beklediğin bir sarsıntı sandığın kadar sert olmayacak, aksine seni kısıtlayan bir durumdan sessizce özgürleşeceksin. Zirve noktası! Haftanın tüm yorgunluğu neşe, başarı ve netlikle dağılıyor. Kendini çok özgüvenli hissedeceğin, her şeyin yolunda gittiği bir kapanış. Ciddiyetle başlayıp, zafer ve yüksek enerjiyle biten, iplerin tamamen senin elinde olduğu bir hafta.
Teşekkür ederim sayende motive oluyoruz
Rica ederim eğer motive edebiliyorsam ne mutlu bana :)
Teşekkür ederim, paylaşımların ediyor.
Rica ederim herkes mutlu olsun isterim her zaman :)
Bende mutluluğun kolektif olanını severim, tekrar teşekkürler
Soralım bakalım 😃
Terazi..
Haftaya güçlü başlıyorsun. İletişim, ikna ve yeni başlangıç enerjisi var. Elini attığın işi yönlendirme şansın yüksek. Aşk ya da önemli bir görüşme gündeme gelebilir. Karşılıklı his, barışma ya da yeni tanışma ihtimali. Beklenmedik bir gelişme. Plan dışı ama senin lehine dönebilecek bir durum. Hafta ortasında gereksiz kuruntu yapabilirsin. Gerçekten olanla kafanda büyüttüğün şeyi ayırman gerekecek.
Güzel bir hafta geçir ;)
Hadi inşallah :)
Venüs enerjili güzel ruh, tam da sevdiğim soru bu 🔮✨ Senin için iki kart çektim, niyetim “bu hafta seni en çok ne bekliyor?” diye oldu.
İlk kart: Değnek Dokuz. Biraz yorgun, ama asla pes etmeyen bir halin var. Bu hafta, “dayan, bitiyor” enerjisi hakim. Zorlandığın bir konuda son düzlüğe giriyorsun.
İkinci kart: Kupaların Üçlüsü. Haftanın sonunda hafifleme, küçük bir kutlama, belki arkadaşlarla güzel bir buluşma görünüyor. İçini ferahlatan bir haber de olabilir.
İstersen, bir dahaki sorunda burcunu da yaz, gökyüzüyle birlikte daha derin bakarız 🌙💜
Cevap
12Cevap
Olur evet.
Kararsızlıklar ve iki seçenek arasında kalma hali. Net bir adım atmakta zorlanabilir, "bekle ve gör" modunda kalabilir. Ertelemiş olduğun sorumluluklar veya yüzleşmesi gereken konular kapısını çalacak. Biraz yorgun düşse de çözüm odaklı olması gereken bir süreç. Haftanın yorgunluğunu, çevrenden alacağın destek veya elde edeceği küçük bir başarı ile atacak. Kendini daha güçlü ve dengede hissedeceksin. Kafa karışıklığıyla başlayan, mücadeleyle devam eden ama başarı ve huzurla kapanan bir hafta seni bekliyor
Çok isterim. :) Hatta yıl olabiliyor mu? :))
Mtlu ve enerjik bir hafta seni bekliyor, içinde bir durgunluk ve yalnızlık hissi ağır basabilir, kabuğuna çekilme isteği yüksek. Beklenmedik bir haber veya hızlı bir iletişimle durağanlık bozuluyor, zihnin netleşiyor. Duygusal tatmin ve özgüven artışı yaşayacaksın kendini çok daha iyi hissedeceksin bu hafta.
2026 yılı senin için "kabuk değiştirme" yılı olacak. Dönüşüm: Yılın ilk yarısında eski alışkanlıklarını ve seni aşağı çeken bağları koparıp atacaksın. Aşk ve Sosyallik: Yalnızlık döngüsü kırılıyor. Özellikle bahar aylarından itibaren yeni bir çevreye girebilir, ciddi bir tanışma yaşayabilirsin. Bolluk: Emek verdiğin bir konuda (iş veya eğitim) beklediğin o büyük "hasat" zamanı geliyor; finansal ferahlama kapıda. Belirsizliklerin bittiği, netlik ve özgüvenin kazandığı, kendi hayatının iplerini eline aldığın bir yıl olacak.
Herkesin hakkımda söylediği çoğu şeyi ve yalnızlığıma olan vurgumu siz de paylaştınız. Umarım :)
;)
Olur merak ettim 5 li çek 3 11 34 56 59
Haftanın başında kafanı kurcalayan bir konu olabilir. Her şey net değil gibi hissedebilirsin. Dedikodulara ya da yanlış anlaşılmalara dikkat. Sezgilerin çok güçlü olacak içinden gelen sesi dinle.. Ani bir karar, hızlı bir girişim ya da cesur bir adım gündeme gelebilir. Özellikle iş, okul ya da hedeflerinle ilgili bir atılım görünüyor. Beklediğin bir haber olumlu gelebilir. Sosyal ortam, arkadaş buluşması ya da moral yükselten bir gelişme görünüyor.
Bunda cevaplamayı unutmuştum emeğine sağlık.
Hadi bakalım, soralım.
Bu hafta sürprizli beklenmedik bir gelişme olabilir. Şansın açık görünüyor ama olaylar sen planlamadan gelişebilir. “Tesadüf” gibi görünen bir karşılaşma önemli olabilir. Bir uyum, barışma ya da yeni bir tanışma enerjisi var. Eğer biriyle aranda mesafe varsa konuşma olabilir. Bekarsan karşılıklı hoşlanma yaşayabileceğin biri çıkabilir. Hızlı haberler, mesajlar, ani planlar! Özellikle hafta sonu telefonun sık çalabilir. Yolculuk ya da kısa bir hareketlilik de görünüyor.
Öğrenmek isterim :)
Haftaya pozitif ve parlak başlıyorsun. Başarı, mutluluk ve enerji ön planda. Hedeflerine ilerleyeceğin bir dönem. Kararlılık ve disiplinle engelleri aşabilirsin. Emeklerinin karşılığını bekliyorsun. Sabırlı olman gereken bir süreç, acele etme. Hafta ortasında ufak çekişmeler, fikir çatışmaları olabilir. Gereksiz tartışmalara dikkat.
Rica ederim inşallah her şey gönlünce olur :*
Rica ederim bende teşekkür ederim ;)
Soralım bakalım :))
Hafta başı ilişkiler ve önemli seçimler ön planda. Duygusal bağlantılar güçlenebilir veya önemli bir karar gündeme gelebilir. İçsel güç ve sabır haftanın anahtarı. Zorluklar karşısında sakin ve kararlı kalmak önemli. Bazı konularda eskiyi bırakmak gerekebilir. Gereksiz yüklerden kurtulmak için fırsat var. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar haftanın ikinci yarısında seni bekliyor. Maddi veya iş konusunda olumlu gelişmeler olabilir.
Tamam haftanın ikinci yarısında sana oyunlari 6 li iddia ne varsa oynayayım..:))
Deli seni :))
Örümcek Adam'ın varlığı bu tarot kartlarından daha gerçekçi geliyor bana.
Sor bakalım
Yakın zamanda bir kırgınlık, hayal kırıklığı ya da kalbini sıkan bir durum yaşamış olabilirsin. Bu bir ilişki, dostluk ya da işle ilgili bir mesele olabilir. Hala etkisi hafif hafif üzerinde. Bu hafta sabrın ve içsel gücün ön planda olacak. Duygularını kontrol edebileceğin, olgun ve sakin davranacağın bir süreç. Özellikle seni zorlayan bir kişi varsa, onun karşısında güçlü kalacaksın.
Aynı zamanda cesaret gerektiren bir adım gündeme gelebilir. Eğer kalbinde biri varsa, aranızdaki buzlar yavaş yavaş eriyebilir. Bekarsan yeni bir tanışma ihtimali yüksek. Hafta ortası veya sonuna doğru maddi bir fırsat ya da güzel bir haber görünüyor. Başta biraz dalgın olabilirsin ama hafta ilerledikçe özgüvenin artacak.
Rica ederim
Neler bekliyor?
Beklediğin bir sarsıntı veya kaos teğet geçiyor. Planlarındaki küçük aksaklıkları büyük bir yıkım olmadan atlatıyorsun. Eskimiş fikirlerden özgürleşme vakti. Hızlanma dönemi mesajlar, haberler ve görüşmeler peş peşe gelebilir. Havada asılı kalan ne varsa bu birkaç gün içinde netleşecek. Haftanın yorgunluğu şifalanarak bitiyor. Umutların tazeleneceği, kendini parladığın ve ilham dolu hissettiğin bir hafta sonu seni bekliyor. Ysni bu hafta senin için "kaostan düzene ve şifaya" geçiş haftasıı şansın dönüyor.
Olur soralım
Duygusal bir hayal kırıklığı veya beklediğin bir teklifin gecikmesi seni biraz "boşlukta" hissettirebilir. Melankoliye teslim olma. Hak yerini buluyor. Geçmişte haksızlığa uğradığın bir konuda iade-i itibar görebilir veya kime ne değer verdiysen tam karşılığını (iyi ya da kötü) alabilirsin. Büyük bir patlama! Yepyeni bir tutku, bir fikir veya bir başlangıç enerjisi geliyor. Kendini çok daha güçlü ve kontrol sahibi hissedeceksin. Hafta durgun ve biraz sitemkar başlasa da, hakkını alarak ve yepyeni bir enerjiyle zirvede bitiyor.
Olur dkdndkfj
Bir bıkkınlık ve elindekileri görmezden gelme hali. Sunulan fırsatlara karşı isteksiz olabilirsin; sanki "kimse beni anlamıyor" modundasın. Gizli kalan sırlar veya belirsizlikler ön plana çıkıyor. Sezgilerin çok güçlü olacak; kimin dost kimin düşman olduğunu masken sayesinde sessizce gözlemleyip çözeceksin. Ani bir atak o durgun ve görünmez halinden sıyrılıp, herkesi şaşırtacak bir hamle yapabilirsin. Beklenmedik bir yolculuk veya heyecan verici bir haber kapıda. Kendi içine dönük ve biraz isteksiz başladığın hafta, sezgilerinin rehberliğinde son derece hızlı ve aksiyon dolu bir finale gidiyor.
İnşallahhh teşekkür ederim🙏
Rica ederim inşallah canım :*
Söyle
Gizli üyesin ismin nedir :)
İpek ismim
Haftaya duygusal bir teklif, güzel bir haber veya içini ısıtacak bir karşılaşma ile başlıyorsun. Eğer bir süredir beklediğin bir adım varsa, bu günlerde bir hareketlenme olabilir. Romantik enerjiler çok yüksek; duygularını ifade etmekten çekinme. İletişim trafiğin artabilir; telefonlar, mesajlar veya mailler ardı ardına gelebilir. Bu kart "bekleme süresinin bittiğini" söyler. İşlerin planladığından daha hızlı ilerlediğini göreceksin, hazırlıklı ol. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atacağın, geleceğe dair çok daha pozitif ve ilham dolu hissedeceğin bir hafta sonu seni bekliyor. Kendine olan güveninin tazeleneceği bir dönemdesin.
Olur 😄
Gizli üyesin isim söylermisin :)
Hadi sor bakalım ya 😊
Soralım bakalım 🤔
İnanmıyorum öyle şeylere
pluto kartını oku bakalım
İş bulabilcekmiyim sorabilirmisiniz lütfen
Soralım
Olur bakalım
Evet tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar