Tarot kaderi kesin olarak söyleyen bir sistem değil, daha çok mevcut enerjiyi semboller üzerinden yorumlayan bir rehberlik aracı olarak görülür.
♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar #Tarot

Tarot kaderi kesin olarak söyleyen bir sistem değil, daha çok mevcut enerjiyi semboller üzerinden yorumlayan bir rehberlik aracı olarak görülür.
♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Astroloji&Burçlar #Tarot
Bana bir kart çek çiçek kartı
Sosyal güzel bir ortamda arkadaşlarla güzel bir buluşma seni bekliyor, Kafana takılan bir konu veya kısa süreli küçük bir stres yaşayacaksın ama merak etme kısa sürecek. Yeni bir fırsat bir başlangıç görünüyor bu yeni bir iş başlangıçı olabilir parayla ilgili bir durum.🌺
Aynen hepsi doğru tespitler
Teşekkür ederim 💖🌺
Gönder gelsin
Kafa karışıklığı veya belirsiz bir durum seni bekliyor, bir konudan uzaklaşman ve sakinleşmen gerekecek. Maddi veya iş konusunda güçlü bir gelişme yaşayacaksın hazır olur.
Güzel gibi anladım teşekkür ederim 😂
Rica ederim evet öyle anla güzel olacak güzel düşünmeye devam ;)
Güzel yorumların ve düşüncelerin için teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun 😇
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim sooruma gelip güzel yorumun için güzel bir hafta gecirmeni diliyorum eğer istersen burçunada bakalım belki oradanda güzel olumlu haberler alırsın :)
Gelirim sorularına sen istedikçe 😇 sen bakacaksan ben dünden razıyım
Mutlu olurum her zaman beklerim ☺️bende senin sorularına gelirim karşılık olarak 😊
Her zaman beklerim mutlu olurum😇
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim soru bahanesiyle tanışmış olduk hem asıl ben teşekkür ederim ☺️
Ne demek bence de güzel oldu 😇
VvEeNnÜüSsS, enerjin zaten kartları çağırmış gibi… 🔮💫
Bu hafta senin için iki kart seçtim: İmparatoriçe ve Kupa Ası.
İmparatoriçe, dişil gücünü hatırlatıyor. Parlama, üretme, dikkat çekme zamanı. Özellikle aşk ya da öz değer konularında “ben buradayım” deme haftası. 🌸
Kupa Ası ise kalbinde yeni bir duygunun filizlenebileceğini söylüyor. Bir mesaj, bir başlangıç ya da içsel bir fark ediş… 💗
Kalbini kapatma. Bu hafta hislerin pusulan olsun.
Sen en çok hangi konuda dönüşüm bekliyorsun? ✨
Cevap
11Cevap
Olur sor
Duygusal güzel bir haber alacaksın seni mutlu edecek. İşe veya bir hedefe daha çok yoğunlaşma olacak. Başarı ve kontrolü ele alma isteğin daha fazla artacak ve isteğin olacak.
Ben kahve içtim kahvede çok fazla atraksiyon var ama kartlara da sormak isterim açıkçası
Afiyet olsun kahve için. Bu hafta enerjik başlangıç, hızlı karar veya hareket görünüyor.
Bir bağımlılık, takıntı ya da zorlayıcı bir durum seni bekliyor ama merak etme fazla uzun sürmeyece sen sadece dengeyi bulma ve kaybetmemeye dikkat edersen ve sakin kalırsan her şey yoluna tekrar girecek.
Çook sağol
Neler bekliyormuş bu hafta beni uzman hanım : ))
Yeni fırsat veya bir işi kendi yeteneğinle çözme ve şansın döndüğü bir gelişme, beklenmedik bir değişim olacak. Bir konuda kafa karışıklığı veya gizli bir durum ortaya çıkabilir dikkatli ol. :)
Çok gizemli bir açıklama oldu : ))
Bencede biraz öyle oldu havalı oldu :)
Tenk yuuu : ))
Terazi
Bakalım bu hafta neler bekliyor 😊
Bu hafta aşk tarafında bir konuşma, mesaj veya duygusal yakınlaşma olabilir. İlişki varsa bağ güçlenebilir eğer bekarsan yeni biriyle tanışma veya flört enerjisi görünüyor. Para konusunda:küçük ama yeni bir fırsat veya kazanç çıkabilir. Bir iş fikri, ödeme veya maddi şans görülebilir, parayla ilgili başlangıç enerjisi var. Sağlıkta ise denge ve kendine dikkat etme öne çıkıyor.
Soralım bakalım
Yeni bir bilgi, haber veya merak uyandıran gelişme gerçekleşecek. Bir konuda sıkılma veya ilgisizlik yaşayacaksın ama merak etme bu işin
tamamlanması ve başarısı geliyor o hissi de yaşayacaksın.
Günaydın rica ederim :)
Haydi soralım evet
Duygusal bir yakınlaşma veya önemli bir konuşma seni bekliyor. Sabır gerektiren bir konu, beklediğin şey yavaş yavaş ilerliyor merak etme.
Bir konuda net karar veya hak yerini buluyor artık için rahat olsun.
Olabilir..
• Bir dönemin kapanışı, eski alışkanlıklardan ayrılaksın bu durum duygusal sarsıntı veya kırgınlık yaşatabilir ama dengeyi bulmak sakin kalabilirsen uyum sağlayarak cabuk atlatabiliceksin merak etme kısa sürecek.
Gelip geçti bile o dönem
💖🌺
Sor bakalım
Bu hafta sabırla ilerlemen gereken bir iş veya plan seni bekliyor sakin olman gerekiyor küçük rekabet, tartışma veya yoğunluk devamında geliyor ama seni mutlu edecek unut verecek ve rahatlatacak bir gelişme seni bekliyor olacak.
Olur sor bakim
Bu hafta İçine kapanma, yalnız kalıp düşünme isteğin olacak, küçük bir tartışma veya ego savaşı yüzünden olabilir ama merak etme moralin yükseliyor, güzel bir haber geliyor bu seni rahatlatacak.
☺️☺️
Olur
Yeni bir fikir veya ani bir karar gündeme gelebilir, risk alma isteğin yüksek görümüyor. Beklenmedik bir olay veya küçük bir tartışma olabilir, bu yüzeen planlar biraz değişebilir ama arkasından rahatlama, umut ve moral yükselişi geliyor bir konuda içini ferahlatan bir haber alacaksın.
Ay hadi inşalllah 🙏💕🌹
İnşallah 🩷🌺
Her hafta birbirinin aynısı uzun zamandır..
Süpriz olsun benimki😅
he sor, sorda hep yalan dolan.
Evet ediyorum hadi soralım
Sor bakalım
Soralım
Olurrr
Yooo ani yasıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar