Çakralarım açık şadece şije üzel ve çakralayım kapanmadan yetişin üyeciklerr

Çakralarım açık şadece şije üzel ve çakralayım kapanmadan yetişin üyeciklerr

Bugün ne yapacağımı söyle yeter
Et bakalm bebeko
Valla sen biyy kahinsinnn
Cevap
17Cevap
Olur edeyebiliysin tabi ki de
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki haftaya kalın giyinmen geyekiyoy haştalanma ihtimalin yükşek. Şevmediğin birisiyle aynı ortamda bulunma ihtimalin vay ve aşk ayatın duygun biy glişme yukk
tühh :/ teyyekkür edeyimm çanaa
Ni demek rica edeyim
Merak ettim.. Bı boşlukta bana da lütfen 🥺
Döktürmüşsün🤩🥳
Tam da maaş haftam😅
Teşekkürler 🙏
Umarım, istediğim şeyler oluyordur. Tahmin edebilirsin minnoşum.
Ben ne yasayacagimi biliyorum vizeler acıklanacak ve depresyona giricem😂😂😂
😄yine döktürüyorsun minnakk 🎈sen yapıyorsun maadem bende isterim 🥳
@chungcha eşekkürler bari basılımada cevap yazın😂
Tesekkurler*
Hadi benim içinde bir yorum yap güzel olur inşallah 🙏
Ben de ben de. 😌
Oluyyy istiyoyum 😄
Neler yaşayacak mışım bakalım Koreli?
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki haftaya güjel başlayacakşın. Biyaj evde kalmak ve takılmak iştediğin biy hafta olucak. Ujun jamandıy görüşmedğin biriyle görüşme olaşılığın yükşek. Ailevi ilişkileyin duygun olucak
Süper bir haftaya başlayacağım o vakit🥳
Evet isterim chungcim 😃
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki haftaya pozitif biy enenjiyle başlayacakşın. Dostlayınla daha fajla vakit haycağın biy hafta olucak. Haştalanma ve şoğuk algınlığa maruz kalma olaşılığın yükşek. Ailevi ilişkileyin güjel olucak. Maddi olayak rahat biy hafta geçiyecekşin
Peki gelecek haftaya yasayacaklarmı
Hadi tahmin et bakalım. :D
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki durgun biy hafta çeni bekliyoy. Maddi olayak rahat olucakşın ve iş ayatın duygun olucak. Havalay şoğuk haştalanma ihtimalin yükşek bol vitaminli gıdalay tüketmen geyekiyoy. Aşk ayatında ünemli bi gelişme yukk aynı olucak ve doştun tayafından kajıklanma ihtimalin yükşek abiş
Yetiştim. İsterim😄
Etsene
Ay hemen hemen 😄
Olur
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki haftaya bomba gibi enerjik başlayacakşın çen tekyay küllerinden yeniden doğacakşın. Aşk ayatın duygun olucak ve ailevi ilişkileyin güjel olucak. Havalay şoğuk biyaj dikkat etmen geyekiyoy haşta olma ihtimalin vay. Sosyal olacağın biy hafta olucak
Hayırlısı ☺️🌸
Buyur et
İsterim.
İtteyim
"sindiyim sorunlayı" burayı anlamadım ne 😀
Ha of
Et bakalım çang çia
Gözümü yumdum çakralarımı açtım Korebuda söylüyoy ki haftaya biyaj durgun başlayacakşın ve ufak biy yaralanama ihtimalin yükşek. Yeni inşanlay ayatına girebiliy ya da ayatından biyi ayatından çıkma ihtimali yükşek. Manevi duygulayın yaşayacağın biy hafta olucak ve maddi olayak rahat biy hafta çeni bekliyoy abiş
Olur tabi ki
Oluuy abişi 😍
Olur isterim
Teşekkür ederim , güzel tahmin.
Olur.
Olur
Evet maaş yatcak. d
Söyle bakimm
Tamam
İsterim
Sen Niye Böyle Konuşuyorsun
Beniymde