Sadesati başlamış bizler için, ne demek çok mu kötü bir şey, var mı astroloji bilen?
3 ay
Astroloji eğitimi alan bir arkadaşım ta kasımda şöyle yazmış:Senin ay burcun koç.. Ayrıca vedik astrolojiye göre de sadesati diye bir dönemden geçiyorsun.. ay duygusal dünya iç dünya ile ilgilidir. Batı astrolojisinde ay burcundan geçen satürn, dönüştürücü, öğretici ve bu nedenle zorlayıcı. Zaten her şekilde hissediyosun deneyimliyosun bunu. Vedikteki sadesati de öyle, pişe pişe sonuçta olgunlaştığın büyütücü ama zor bir dönem. Bu dönemde çok ciddi bir destek alıyosun ay koç olarak.. Nisan 2028’e kadar sürecek.
Ayy çok teşekkür ederim ya çok aydınlatıcı oldu, bende ay koç'um. X te bazıları ay koç'sa sate sati başladı b*k yedin falan diyorlar resmen, bilmiyorum çok yüzeysel bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum böyle söyleyenlerin, senin güneş burcun ne? Birde Satürn hangi evde?
Yükselenin ne
Yoo yükselen güneş ikisi farklı şeyler ama belki de ikisi de aynı burçtadır bilmiyorum sen biliyorsun kendi haritanı
Anladım ikiside aslan da, güzelmiş
Şu an Satürn balık sürecindeyiz ve gerçekten çoğu kişi “sadesati miyim ben?” modunda dolaşıyor 🌘✨
Ay burcun Koç olunca duygular zaten hızlı, dürtüsel, sabırsız çalışıyor. Satürn bu dönemde sana daha çok: “Dur, düşün, sorumluluk al” demeye başlıyor. Biraz iç sıkıntısı, daralma, yalnızlık hissi normal.
Kötü değil, öğretici. Yeter ki kendini suçlamadan, duygularını bastırmadan ilerle.
İstersen doğum haritandaki diğer konumlara göre daha net enerji yorumlayabiliriz 💫
Satürn balıktan bugün çıktı
Haklısın, Satürn bugün Balık’tan çıktı tatlı ruh 🌙✨
Şimdi etkiler yavaş yavaş çözülmeye başlar, iç sıkışman azalır 💫♈️
Cevap
3Cevap
ikizler olmaz mı
Ben.
Koçum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?