Aslan burcu olup sakin, naif ve geri planda kalınca neden yadırganıyorum?

Aslan burcuyum adalet arayışım baskın vs ama insanlar üzerinde egom yok birine karşı ben buyum deyip kalkıp kimsenin kalbini kırıp ya da olayı tartışmaya çeviremiyorum (işyerinde olması gereken çoğunda olan özellik, olmazsa zayıf görülüyorsun) mesela yetkim yokken kimseye bu iş neden yapılmadı diye ahkam kesmiyorum ama müdürler personelken bile insanları nasıl yönlendirdiklerini anlatıp duruyolar mağazaya şöyle hakimdim vs tamam da ben normal işe gdip gelmek istiyorum sadece kaos, stres, karmaşa, tartışma yaşamak istemiyorum ve ayrıca bunu istemediğim için mi bilmiyorum hazır cevap da değilim. İnsanlar beni kolay yönlendirilebilir biri olarak görüyolar aslan burcu olup baskın olmamama şaşırıyolar ama ben sadece bu dünyada gün dolduruyorum kimse için bu hayatı çekilmez hale getirmek istemiyorum kimse bana karışmasın ben kimseye karışmıyım herkes işini yapsın gitsin kafasındayım. Her neyse insanların aa aslan burcu musun diye şaşırmaları çok inctyor beni ben sakin sessiz kend halmde biriyim hayatın sorumlulukları yaşayamadıklarımın içinde sıkışmışım zaten kimseyle hiç bi şeyle uğraşmak istemiyorum ve küçükken de geri planda kaldım zaten şu an geri planda olma dşüncesinden nefret ediyorum ama kendimi öne atamıyorum kolay olanı seçip susuyorum kabuğuma çekiliyorum çok yoruldum

Aslan burcu olup sakin, naif ve geri planda kalınca neden yadırganıyorum?