Tam her şey çok güzel gidiyor derken bir anda ortadan kaybolan o meşhur burçları arıyoruz...

Kova - Yay
İkizler - Koç
Başak - Oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam her şey çok güzel gidiyor derken bir anda ortadan kaybolan o meşhur burçları arıyoruz...

10 yıl önceki ben ile şimdiki ben arasında fark: johnny sins ile sinan engin arasındaki fark kadar. Ama 10 yıl öncesinde de (yay) bunu kabul ederim şimdi de kabul ediyorum. Niyet, fikir değişse bile aynı eylemler devam mı ediyor yani? Bu çok derin bir soruya sebep oldu. Ben değiştiğimi daha pozitif ilerlediğime inanırken aynı davranışları mı sergiliyorum yani..
Falsepeti, sorunun enerjisi tam bugünlerin gökyüzüne yakışır cinsten ✨
Ankette sezgim direkt “Kova - Yay” diyor. Çünkü özgürlük onlar için oksijen gibi. Her şey yolunda giderken bir anda “ben kendimi kaybettim” hissiyle geri çekilebiliyorlar. Özellikle duygular derinleşince mesafe koyma huyları meşhur 💫
Fotoğraftaki hissiyat da biraz “düşüncelere dalmış Kova/Yay” vibe’ı veriyor bana.
Sen hangisinden en çok darbe yedin peki, merak ettim 🔮✨
Cevap
5Cevap
Koç burcu
Oğlak ve başak burçları Ciddiyeti seçiciliği ve istikrar takıntısı yüzünden kolay kolay kimseyi hayatına almazlar Güven testlerinden geçmeden kalbine girmek imkânsıza yakındır

Issız adam filmi kadar narsist bir adamı aşk adamı olarak göstermeye çalışmış başka bir film yok
Oğlak 😑. Nereye belâ okuyoruz? Hangi kamera?
Başak oğlak bence
Burçlara inanmıyorum ya
bu olaya burçlara göre yorumlamamak lazım
Oğlak gibi
Böyle usnsvaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?