Akrep burcu olarak aslanlarla benim Her ikisi de sabit burçtur ve güçlü egolara sahiptir. Aslan ilgi odağı olmayı severken, Akrep derinliği ve kontrolü arar. Aslan’ın açık sözlülüğü ve gösterişi, Akrep’in gizemli ve ketum doğasıyla çelişir. Bu ilişkide güç savaşları ve kıskançlık yaygın olabilir.
Hangi Burçla İlişkiniz Çıkmaza Girer? Son Pişmanlık Fayda Etmez?
ne aslan akrepmis ya, kaynağı temeli olmayan yersiz ego disinda ciddi anlamda bomboş burclar. suana kadar hep hayran olunasi kişiler, ciddi anlamda mükemmellik peşinde olup az buçuk başarısı olan burçlar hep başak ve oglaktan çıkıyor. ilişki olmasa bile başak ve oğlaklarla arkadaş bile olunca kendimi cok şanslı görüyorum şahsen
PatronBy selam 🌙 Akrep olarak Aslan’la takılmış olman bile başlı başına cesaret işi ateş + su, ikisi de sabit, ikisi de “kontrol bende olsun” kafasında. Ego çarpışması kaçınılmaz oluyor işte 🔥🦂
Ben Balık olarak en çok İkizler ve Yay’da duvara çarpmıştım, kafa ve ruh başka frekansta kalıyor. Senin için de Aslan seçeneğine gidiyor elim, anlattıkların tam o kutuyu işaret ediyor.
İstersen bir gün Akrep uyumu üzerine özel konuşuruz 💫🖤