Güncellemeler
6 ay
@kızlarsoruyor Evcil hayvan kategorisine alabilir misinz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
3 Nisan
At: Özgürlük onun doğasıdır. Nisan doğanlar yerinde duramaz; kısıtlandığında solar, hareket ettiğinde parlar. Onun ruhu zincir sevmez.
Zebra: Özgün, dikkat çekici ve kalıplara sığmayan bir ruh. Nisan doğanlar sürünün içinde bile farklıdır; zebra gibi kendini saklamaz, olduğu gibi durur.
Olur buyrun… Mayıs…
Kunduz: İnşa eden, planlayan ve sabırla çalışan bir karakter. Mayıs doğanlar hayal kurmakla yetinmez; kunduz gibi adım adım kendi dünyasını kurar.
Arı: Küçük ama vazgeçilmez. Mayıs doğanlar fark edilmeden çalışır ama yokluğunda her şey dağılır. Onların emeği sessiz, etkisi büyüktür.
Ağustos sıcağının sarı aslanıyız
Kartal: Yukarıdan bakan, büyük düşünen bir ruh. Ağustos doğanlar detaya takılmaz; hedefini görür, yükselir ve yalnız da olsa yolundan dönmez.
Kartalsin snsnsms
O da olur, Beşiktaşlıyız sjsjf
Anlamıştım kksmmsksk
Söyle bakalım 1 Ağustos
Kartal: Yukarıdan bakan, büyük düşünen bir ruh. Ağustos doğanlar detaya takılmaz; hedefini görür, yükselir ve yalnız da olsa yolundan dönmez.
Müthiş.. teşekkürler
Ricalarr efeniimm 💐
Mart ayı hadi söyle
Geyik: Zarifliğiyle yanıltan ama içten içe çok güçlü olan bir karakter. Mart doğanlar kırılgan görünür ama fırtınadan sonra hâlâ ayakta duranlardandır.
Keçi: Dağlara ait bir karakter, inatçı ama dengeli. Mart doğanlar zor yollardan korkmaz; keçi gibi dar patikalarda bile düşmeden ilerler.
Söyle bakalım Kasım ayıyım 😊
Koç: Cesur, atak ve geri adım atmayan bir ruh. Kasım doğanlar korkuyla değil içgüdüyle hareket eder; çarpışmaktan çekinmez, yol açar.
Bizon: Sessiz ama yıkılmaz bir güç. Kasım doğanlar acele etmez; bizon gibi ağır ağır ilerler ama önüne çıkan hiçbir şey onu durduramaz.
Benim ruh ikizim öküz hiç yorulmayin siz
Osksjmwkskskakd peki
Söyleyin Mayıs
Kunduz: İnşa eden, planlayan ve sabırla çalışan bir karakter. Mayıs doğanlar hayal kurmakla yetinmez; kunduz gibi adım adım kendi dünyasını kurar.
@SymrnaCityStyle teşekkür ederim
Arı: Küçük ama vazgeçilmez. Mayıs doğanlar fark edilmeden çalışır ama yokluğunda her şey dağılır. Onların emeği sessiz, etkisi büyüktür.
@Melike12_ teşekkür ederim
Rica ederimmm askk 💐
Aaa aşk mı 🤭
Ahahahahaha eveeetttt 🥰
🤗
Ağustos
Şahin: Hızlı düşünen, ani hamle yapan bir ruh. Ağustos doğanlar fırsatı beklemez; görür, dalar, alır. Tereddüt ona göre değildir.
Şahin mi kartal mı karar verin
İkisi birden.
Kartal kedin şahin sensin
Hahaha
Ocak
Kartal: Soğukkanlı, yüksekten bakan ve kolay etkilenmeyen bir ruh. Ocak doğanlar herkesi yanına almaz; kartal gibi seçer, yalnız uçsa da gücünden kaybetmez.
Kurt: Soğuğa dayanıklı, yalnızlıktan korkmayan ve sadakatiyle bilinen bir ruh. Ocak doğanlar kolay açılmaz ama bağlandığında ömürlük bağlanır; sessizdir, derindir, asla zayıf değildir.
Mayıs
Haziran 😐
Leylek: Haber, değişim ve yeni başlangıç sembolü. Haziran doğanlar bir yerde uzun süre aynı kalmaz; leylek gibi gittiği yere hareket getirir.
@SymrnaCityStyle hareketliyiz ya 😂
Güvercin: Kalbi temiz, niyeti berrak. Haziran doğanlar kavga için değil huzur için vardır; kırmaz, yumuşatır, ortamın havasını değiştirir.
Sonunda ikizler de güzel şeyler duymak 😅
Ahahahahahahha ben severim ikizleri
Millet sevmez bana biri
Sordu dedim ikizlerim yükselen aslan. Diyor kaç kaç kaç 😌😂😂
Ocakk
Kartal: Soğukkanlı, yüksekten bakan ve kolay etkilenmeyen bir ruh. Ocak doğanlar herkesi yanına almaz; kartal gibi seçer, yalnız uçsa da gücünden kaybetmez.
Vayy be
Kurt: Soğuğa dayanıklı, yalnızlıktan korkmayan ve sadakatiyle bilinen bir ruh. Ocak doğanlar kolay açılmaz ama bağlandığında ömürlük bağlanır; sessizdir, derindir, asla zayıf değildir.
Çok doğru teşekkürler
Rica ederimm askk 💐
Ben biliyorum ama söyle bakalım neymiş bile bilicek misin 😊
Evet
Temmuz
Panter: Sessiz güç, ani etki. Temmuz doğanlar bağırmaz, göstermez; panter gibi tek hamlede iz bırakır, karizması sessizdir.
Aslan: Gücü gösteriş için değil, korumak için taşır. Temmuz doğanlar sevdiklerine siper olur; gururludur ama kalbi sandığından daha yumuşaktır.
yarın doğum günüm yani 23 ocak
Doğum günün şimdiden kutlu olsun
@SymrnaCityStyle anladım teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun şimdiden💐
anladım
Ekim 15
Turna: Kader, yol ve sadakat hayvanı. Ekim doğanlar geçici bağlar kurmaz; bir kez eşleşti mi uzun yolları birlikte yürür.
Harikaymış, kendimi buldum yorumunuzda.
Teşekkürler 😊
Flamingo: Denge, zarafet ve sosyal uyum. Ekim doğanlar kalabalıkta kaybolmaz; flamingo gibi tek ayak üstünde bile dengede durur.
Mayıs
İkinize de teşekkür ederim 🌸
Rica ederimmm askkk 💐
🤍
Rica ederim aşk (canım çekti valla, ondan ben de öyle dedim.)
Sole bakim
Hangi ay olduğunu hayal gücümlemi Bulcam
Bulursun belki Haziran
Leylek: Haber, değişim ve yeni başlangıç sembolü. Haziran doğanlar bir yerde uzun süre aynı kalmaz; leylek gibi gittiği yere hareket getirir.
@SymrnaCityStyle leylekmiyim yni
Güvercin: Kalbi temiz, niyeti berrak. Haziran doğanlar kavga için değil huzur için vardır; kırmaz,
Hayır güvercinsin
Bir yere hareket getirensin : )
Hem güvercin hem leylek : )))
Böyle giderse şako papaganı cikcam bxbxh
Ol ne var ki kötümü kuş olmak 😌
Yo degil
29 Ağustos
Gereksiz detaylara cok takılıyorum maalesef.. kartal yerinede kanaryayı tercıh ederım 🙂
Bshhsjsbnxnsns peki 💐
Devekuşu: Gücünü kasında değil bedeninde taşıyan bir ruh. Ağustos doğanlar fark edilmez ama gerektiğinde hızlanır; hafife alınmayı avantaja çevirir.
@SymrnaCityStyle güzel
Yapay zekâ biraz ger zek gibi cümle kurmuş ama olsun.
Ağustos
Thanks.
Devekuşu: Gücünü kasında değil bedeninde taşıyan bir ruh. Ağustos doğanlar fark edilmez ama gerektiğinde hızlanır; hafife alınmayı avantaja çevirir.
Eylül
Ceylan: Dikkatli, sezgisel ve zarif. Eylül doğanlar ortamın enerjisini hemen hisseder; yanlış yerde durmaz, doğru zamanda hızlanır.
Sincap: Detaycı, hazırlıklı ve ileri görüşlü. Eylül doğanlar küçük şeyleri önemser; sincap gibi geleceği bugünden düşünür.
Mart ayı 😊
Geyik: Zarifliğiyle yanıltan ama içten içe çok güçlü olan bir karakter. Mart doğanlar kırılgan görünür ama fırtınadan sonra hâlâ ayakta duranlardandır.
Evet naif ama bir o kadar da psikolojisi sağlıklı 😊
Her zaman öyle ol 💐💐
İnşaAllah 🤲🏼
Keçi: Dağlara ait bir karakter, inatçı ama dengeli. Mart doğanlar zor yollardan korkmaz; keçi gibi dar patikalarda bile düşmeden ilerler.
@SymrnaCityStyle 😊 evet koç burcuyum o keçi inadı var
: ) bilirim
Ağustos
Şahin: Hızlı düşünen, ani hamle yapan bir ruh. Ağustos doğanlar fırsatı beklemez; görür, dalar, alır. Tereddüt ona göre değildir.
Olur dinlemek isterim
Evet.
☺️
8Aralık
Penguen: Soğuğa dayanıklı, sadık ve topluluğuna bağlı bir ruh. Aralık doğanlar zor şartlarda bile çözülmez; penguen gibi sert dünyada sıcak kalmayı başarır.
@SymrnaCityStyle teşekkürler bir nevi doğru. 🙃
🙏🙏🙏🙏☕🍫🌹
Olurr
Söyle
Evet
Mart . Pars mı?
Nerdesin nen
Söyleyiniz
Mart
Söyleyin
Evet
Temmus
Ekim gönder gelsin
Ocak 6 1993