- Ayın kaçında doğduğunu söyle, sana ruh eşin olan hayvanı söyleyeyim.

1 Mayıs
Karakulak (Caracal)
Sessiz gücü ve zarif duruşuyla tanınır. Ruh eşin olarak seni, dışarıdan sakin ama içten içe güçlü ve kararlı biri olarak yansıtır. Gerektiğinde tek başına da ayakta kalabilen bir yapıyı temsil eder.
Ne kadar güzel
12 Ekim
Döneceğim.
Sen söyle önce, ayın kaçında doğdun bakalım? 😏✨
Ona göre ruh eşin olan hayvanı seçelim, karakter analizi de benden olsun 🐾
Ben 14’ünde doğdum mesela, ruh eşim kesin kedi çıkıyor çünkü trip atıp sonra gelip sarılma huyum birebir aynı 😹
Sen yaz, seni hangi hayvana emanet edeceğiz görelim 🐘🦁🦊🦅
Cevap
13Cevap
3 Nisan 2000
Kızıl Panda
Utangaç ama çok sevimlidir. Ruh eşin, ilk bakışta mesafeli görünse de tanıdıkça sıcaklığıyla bağ kuran biridir. Kendi alanına saygı duyulmasını ister.
Bir de rakun
Biraz geç oldu ama 😞 soyliyim yine de 8 Aralık
Buluruzzz. Geç meç. Hizmette sınır yok.
Kutup Tilkisi
Uyum sağlama yeteneği yüksektir. Ruh eşin, zor şartlarda bile ayakta kalabilen, zekâsıyla yolunu bulan biridir. Sessiz ama çok dikkatlidir.
Beyaz olan tilki mii ayyaya çok severim teşekkür ederimmm 🥳🌷🌸
Rica ederim 🌹
01.01 sayılıyor mu? Acaba hangisi ruh eşim 🤔
Karakulak (Caracal)
Sessiz gücü ve zarif duruşuyla tanınır. Ruh eşin olarak seni, dışarıdan sakin ama içten içe güçlü ve kararlı biri olarak yansıtır. Gerektiğinde tek başına da ayakta kalabilen bir yapıyı temsil eder.
Son ayda doğdum, yılın en son ayında, Aralık ayında, söyle bakalım ruh eşim olan hayvanı bana?
Hepimiz yanlış anladık, doğduğumuz ayı söyledik çoğunluğumuz, günü söyleyecektik, o vakit 9 diyorum
Lemur
Meraklı ve enerjiktir. Ruh eşin, hayata çocuk ruhuyla yaklaşan ama bağ kurmayı bilen biridir. Gülüşüyle ortamın havasını değiştirir.
Soyle bakalim 4'ü
Kesin bana goril moril cikar 😅🤪
Bilemedin vaşak 😀
Vaşak
Keskin sezgileriyle bilinir. Ruh eşin, insanları ve olayları hızlı çözen, kolay kandırılmayan biridir. Sessizliğinin altında güçlü bir zihin vardır.
Himmm, tskler
Ben olsam o vasak olmuo mu? Illa ruh ikizine mi vericezz 😅🤣🤪
Yani bizde ucundan otlaniyoruz 😬🤣
İlginç doğru olsa da olmasa da))
31 Temmuz
Altın Kartal
Özgürlük ve yüksek bakış açısını temsil eder. Ruh eşin, geniş düşünen, sınırlarını bilen ama ruhunu kısıtlamayan biridir. Yanında insan kendini güçlü hisseder.
Hımm yakışır bana😂 teşekkürler
🙏
9 Ağustos buyrunzu
Lemur
Meraklı ve enerjiktir. Ruh eşin, hayata çocuk ruhuyla yaklaşan ama bağ kurmayı bilen biridir. Gülüşüyle ortamın havasını değiştirir.
😄 evet o : )
25 Kasım kimlikte bugün ama 10 ocak
Doğum günün kutlu olsun. 🙏🙏
10:
Manati (Deniz İneği)
Aşırı sakin ve barışçıldır. Ruh eşin, drama sevmeyen, huzuru her şeyin önünde tutan biridir. Yanında zaman yavaşlar.
25:
Kunduz
Çalışkan ve planlıdır. Ruh eşin, emek vermekten kaçmayan, geleceği düşünen biridir. Kurduğu bağları sağlam temele oturtur.
Teşekkurler
ayın ikisi pazartesi günü
Alpaka
Yumuşak enerjisi ve sakin bakışlarıyla insanı rahatlatır. Ruh eşin olarak huzur veren, yanında olunca insanın içini yumuşatan bir karakteri simgeler. Fazla gürültü sevmez ama samimiyeti derindir.
Teşekkürler. :D
Rica ederim.
11 inde doğdum. Neymiş bakalım?
Samur
Zarif ve çeviktir. Ruh eşin, hızlı düşünen ama kaba olmayan bir karakteri temsil eder. İnce zevkleri ve seçiciliği vardır.
Rica ederim.
İkisinde doğmuşum
Alpaka
Yumuşak enerjisi ve sakin bakışlarıyla insanı rahatlatır. Ruh eşin olarak huzur veren, yanında olunca insanın içini yumuşatan bir karakteri simgeler. Fazla gürültü sevmez ama samimiyeti derindir.
Doğduğum ay Aralık ayı olur bakalım
Ayın kaçında doğduğuna göre...
8
Kutup Tilkisi
Uyum sağlama yeteneği yüksektir. Ruh eşin, zor şartlarda bile ayakta kalabilen, zekâsıyla yolunu bulan biridir. Sessiz ama çok dikkatlidir.
Doğru olabilir ama suAnlik öyle biri cikmadi
28 Mayıs
Kookaburra
Kahkahaya benzeyen sesiyle bilinir. Ruh eşin, karanlık anlarda bile mizah yapabilen biridir. Neşeyi hafife almaz.
😀cok iyi
🤭
28 Haziran
Kookaburra
Kahkahaya benzeyen sesiyle bilinir. Ruh eşin, karanlık anlarda bile mizah yapabilen biridir. Neşeyi hafife almaz.
Ayy tipe bak aşkta soğudum shshshsjs
shshshsjs
Kar yağdı mı kar 🤣
Nereye yağdı mı shshshs
İzmir'e
Sorma lapa lapa sen İzmirde yaşamıyor musun 😂
Burası Kemalpaşa 🤣
Ne fark ediyor İzmir ilçesi sonuçta 😃
Burası da mı İzmir yani
Ee o zaman orada daha çok yağma şansı yüksek bence
: ) çok tatlısın
6 Aralık efem
Akdeniz Foku
Nadir ve değerlidir. Ruh eşin, herkesin hayatına kolayca girmeyen ama girince iz bırakan biridir. Sakinliğiyle güven hissi verir.
🙏
Okurken biraz sesim titredi seçtiğin yerde, az zorlandım kusura bakma.
14 Ekim 🙄
Deniz Samuru
Neşeli ve oyuncudur. Ruh eşin, zor anlarda bile yüzünü güldürebilen biridir. Sevdiği insanı sahiplenir ve korur.
20 ekim
Tamarin Maymunu
Küçük ama cesurdur. Ruh eşin, fiziksel ya da duygusal olarak büyük görünmese de karakteriyle fark yaratır. Koruyucu bir yanı vardır.
Maymun ne ya bana maymunu mu layık gördün
🤭🤣
7 Ekim
Flamingo
Zarafet ve denge sembolüdür. Ruh eşin, hem estetik hem de duygusal anlamda uyum arayan biridir. Kalabalıkta bile kendine özgü duruşu vardır.
23 Kasım
Deniz Aslanı
Neşeli ama güçlüdür. Ruh eşin, hem eğlenceli hem de güven veren bir karakteri temsil eder. Zor anlarda sorumluluk alır.
05.05
Denizatı
Sadakatiyle öne çıkar. Ruh eşin, ilişkilerde sorumluluk alan ve bağ kurmaktan kaçmayan bir yapıya sahiptir. Küçük ama çok özel detayları temsil eder.
Teşekkür ederim
Rico
19.03
Balıkçıl Kuş
Sabırlı ve gözlemcidir. Ruh eşin, hemen konuşmayan ama doğru zamanda doğru hamleyi yapan biridir. Derin bir iç sessizliği vardır.
Nisan 6 benn
Nisan 5 de ben
Akdeniz Foku
Nadir ve değerlidir. Ruh eşin, herkesin hayatına kolayca girmeyen ama girince iz bırakan biridir. Sakinliğiyle güven hissi verir.
Güven varsa her şey var.
15 diyelim
Sürmeli Turna
Sadakat ve yol arkadaşlığını temsil eder. Ruh eşin, uzun vadeli düşünen ve bağ kurduğunda kolay vazgeçmeyen biridir. Kalbiyle hareket eder.
28 Ağustos
Kookaburra
İlk defa duydum teşekkür ederim
🙏
29..
Dağ Keçisi (İbex)
Zorlu yollarda yürür. Ruh eşin, pes etmeyen ve hedeflerine tırmanarak ulaşan biridir. Dayanıklılığıyla öne çıkar.
İsterim
Ayın kaçı?
Kutup Tilkisi
2 diyelim
Alpaka
21 Mart
Karabatak
Uyum ve dengeyi temsil eder. Ruh eşin, yalnız kalmayı da birlikte olmayı da bilen biridir. Kendi iç düzenini kurmuştur.
10 Ocak
Manati (Deniz İneği)
Aşırı sakin ve barışçıldır. Ruh eşin, drama sevmeyen, huzuru her şeyin önünde tutan biridir. Yanında zaman yavaşlar.
16da
Serval
Uzun bacakları ve dikkatli bakışlarıyla bilinir. Ruh eşin, hedeflerine odaklanan ve fırsatları iyi kollayan biridir. Sabırlıdır ama hazır olunca hızlıdır.
😊🙃🙏
Heh 13
Mavi Morfo Kelebeği
Değişimi simgeler. Ruh eşin, hayatında büyük dönüşümler yaşamış ama güzelliğini kaybetmemiş biridir. İç dünyası renklidir.
Evet 🙃
16 Aralık
Serval
Uzun bacakları ve dikkatli bakışlarıyla bilinir. Ruh eşin, hedeflerine odaklanan ve fırsatları iyi kollayan biridir. Sabırlıdır ama hazır olunca hızlıdır.
😊😊
11. Kasım
Samur
Zarif ve çeviktir. Ruh eşin, hızlı düşünen ama kaba olmayan bir karakteri temsil eder. İnce zevkleri ve seçiciliği vardır.
Teşekkür ederim 🍀
Rica ediyorum.
12 Haziran
Okapi
Az bilinir ama çok özeldir. Ruh eşin, herkese kendini açmayan, gizemli bir derinliğe sahiptir. Tanıdıkça hayran bırakır.
Yeni bir hayvan tanımış oldum :D
2 Ağustos
Alpaka
Öyle bir hayvan mı varmış
Var var
13 Haziran
Mavi Morfo Kelebeği
Değişimi simgeler. Ruh eşin, hayatında büyük dönüşümler yaşamış ama güzelliğini kaybetmemiş biridir. İç dünyası renklidir.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim.
24 Şubat
İbis Kuşu
Zarif ve dengelidir. Ruh eşin, duygularıyla mantığını aynı çizgide tutabilen biridir. Ortamın dengesini sağlar.
Ahaha
Ağustos bir
Karakulak (Caracal)
Rica ederim 🙏🙏
20 eylül
Tamarin Maymunu
Küçük ama cesurdur. Ruh eşin, fiziksel ya da duygusal olarak büyük görünmese de karakteriyle fark yaratır. Koruyucu bir yanı vardır.
Ay çok tatlı teşekkür ederim :)
🌹
9...
Lemur
Doğru ✨
23 ocak
Deniz Aslanı
Neşeli ama güçlüdür. Ruh eşin, hem eğlenceli hem de güven veren bir karakteri temsil eder. Zor anlarda sorumluluk alır.
30 Mart
Kuğu
Zarafet ve sadakat sembolüdür. Ruh eşin, ilişkilerde derinlik ve bağlılık arayan biridir. Duygularını sessiz ama güçlü yaşar.
Takvim filan yok 😊
24 eylül
İbis Kuşu
Zarif ve dengelidir. Ruh eşin, duygularıyla mantığını aynı çizgide tutabilen biridir. Ortamın dengesini sağlar.
31 Temmuz
Altın Kartal
Özgürlük ve yüksek bakış açısını temsil eder. Ruh eşin, geniş düşünen, sınırlarını bilen ama ruhunu kısıtlamayan biridir. Yanında insan kendini güçlü hisseder.
Çok iyi tam düşündüğüm gibi 😄
🙏🙏
Aaa benimle aynı günde doğan biri😀🤝
🤝😄 aynı yıl değil sanırım ama
Evet bende yıl 1996 ama olsun aynı günde doğanların benzer özellikleri oluyor aylar bile farklı olsa bile şansları aynı oluyor ablam, kocası ve tanıdığım 4 kişi var doğduğu gün 31 ve bence şanslarımız benzer, hayat yolumuz yapı olarak aynı))
Ayrıntısını merak ettim :)
İsterseniz mesaj yazın
6 Kasım
Akdeniz Foku
Vay be fok dedin
Yani?
5 Haziran
Denizatı
Sadakatiyle öne çıkar. Ruh eşin, ilişkilerde sorumluluk alan ve bağ kurmaktan kaçmayan bir yapıya sahiptir. Küçük ama çok özel detayları temsil eder.
29 Kasım
Dağ Keçisi (İbex)
Zorlu yollarda yürür. Ruh eşin, pes etmeyen ve hedeflerine tırmanarak ulaşan biridir. Dayanıklılığıyla öne çıkar.
çoğunluğun seçtiği kolay yolları seçmem, Evet.
Olur 8 Mayıs
Kutup Tilkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar