Hayvanı insanla özdeşleştiren zihniyeti vakti zamanında kültürümüze iyi yedirdiler. Ve amaçlarına ulaştılar. İnsanı zerre kadar umursamayan ama hayvana gelince ağaçta kalmış kedi için ortalığı yıkan , elinde fino cinsi köpeğiyle sokakta dolaşıp köpeği çişş yaptırmayı mordenlik sanan bir tabaka yarattılar. Virüs gelmiş memleket ayvayı yemiş her gün insanlar ölüyormuş, yaşlı murtaza amca sokakta kalmış , sosyal dayanışmadan bir çadır istemiş ama adamı 5000 inci sıraya almışlar kimin umurunda. Önemli olan kedi köpek soktaki hayvanlar de mi?
Köpek gibi İyi bir dost Kedi gibi tatlı Kartal gibi asil Fil gibi unutmayan yengeç gibi duygusal Kaplan gibi cesur Rakun gibi kafa dengi Kelebek gibi İyi Örümcek gibi Zeki kısaca tüm hayvanlar benim ruh ikizim. İnsana ise benzemiyorum çünkü bencil çıkarcı yalancı kötü kalpli aptal değilim bu yüzden sanırım :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kedi de baktım, ama ben en çok tavşanı sevdim. Saatlerce benimle uyurdu. Uyku dışında çok hareketliydi, kediden farkı yoktu. Oynardık sürekli. Tavşan tam benlik 👯
Kesinlikle ''Kartal'' ile olur. Ben hep yalnızım. (Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar.) Ben kimseden korkmam. (Sen hiç gözlerin korku olan Kartal gördün mü?) Asil ve Korkusuz bir Kartalım ben :D