6 ayBir erkek Koç Güneş olarak atak, enerjik, neşeli ve “başlatan” bir frekansta olabilir. Mars etkisiyle hızlı tutuşur, hızlı hareket eder; ilişkinin ilk dönemlerinde çoğu kadın için çok güçlü ve heyecan verici bir imaj çizer.
Ama aynı erkek Boğa etkisi taşıyorsa (Ay ya da Yükselen), Venüs sayesinde güven veren, fiziksel konforu önemseyen, dokunarak ve sahiplenerek seven biri olur.
İkizler etkisi varsa zihni hiç durmaz; Merkür’ün oyunbazlığıyla enerjisi ve konuşmasıyla seni yükseltir, güldürür, merak uyandırır.
Yengeç etkisi baskınsa Ay’ın duygusallığıyla seni aşka boğar, seni ailesi gibi görür, korur ve kollamak ister.
Aslan etkisi olan bir erkek Güneş gibi parlar; şımartır, seni kraliçesi ilan eder, gururla yanında taşır.
Başak etkisi Merkür’ün hizmet bilinciyle hayatını toparlar, senin iyiliğin için düşünen, detayları gören, çekip çeviren bir figüre dönüşür.
Terazi etkisi Venüs’ün zarafetiyle flört eder; kibarlığı, estetik dili ve dengesiyle baş döndürür.
Akrep etkisi Mars ve Plüton derinliğiyle gizemli, çekici, bakışlarıyla ruhunu eriten, dönüştüren bir enerji taşır.
Yay etkisi Jüpiter’in genişleten ruhuyla seninle sokak sokak gezer, hayata felsefi ve neşeli bakar; sohbeti tatlı, ufku geniştir.
Oğlak etkisi Satürn’ün ciddiyetiyle ayakları yere sağlam basar; patron edası, kararlılığı ve sorumluluk bilinciyle gönlünü çeler.
Kova etkisi Uranüs sayesinde zeki, entelektüel, sıra dışı ve özgürlükçüdür; sonsuz anlayışıyla seni zihinsel olarak mest eder.
Balık etkisi Neptün’ün romantizmiyle seni tanrıça gibi görür, derin sever, senin için ağlayabilir; sezgisel ve fedakârdır.
Ama işin ironik tarafı şu ki;
Bir erkek Güneş Koç – Yükselen Balık – Ay Oğlak olup seni canından bezdirebilir 😂
Çünkü bir yanda dürtü, bir yanda kaçış, bir yanda duvar gibi duygusal kontrol vardır.
Sonuç olarak;
Hiçbir insanı sadece Güneş burcuyla ele alamayız. Harita bir bütündür: Ay ruhu, Yükselen maskeyi, gezegenler davranışı anlatır.
Evren her ruha bir imza atmıştır…
Ve o imzayı gerçekten ancak o kişiyi yaşayarak öğreniriz 😊✨
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayAllah yarattığı için var hepsi
Tüh yazıklar olsun Size biri de Tanrı yaratmış dememiş, ne olacak nankör insan işte😀🤦🏻♀️
Bu üye (ajan ajan😂) fenomen birinin ortamı sallama şekline benzer soru sormuş bombayı atmış gitmiş, yorumlar yorumlar üstüne bari yorumum da bir el atsın sevinci artsın))
00 Yorumla
Tanıdığım tüm koç erkekleri istisnasız çapkın, kendi bildiğini okuyan, agresif tipler oldu. Dolayısı ile koç burcu olmayanlar, dengeyi sağlamak, kaostan uzak tutmak için var bence 😃
20 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 968 cevap paylaştı.
6 ayKoç burcu insanları biraz egolu insanlardır Kadınları yabancılara soğuk buz gibi erkekleri ise kibirlidir En kötü özelliği bencildir ✍️ bunun için koç burcu değilim iyi ki
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 6 ayKoç ve Oğlakların insanlarla zorunlari var hatta kendile ile bile zorunlari var
33 Yorumla
u İkizler6 ay
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 6 ayKoç burcuyum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKoç burcu erkeği sıralı liste:.
Kro, belalıyım mafyatik tripler / dayak hak ediyor
Aşırı kıskançlık güven sorunu/ halbuki kim ondan p... benk
Aşırı azgınlık seks makinesiyim demeler / bıraksan hemcinsine bile azar mide yok
İlgi manyağı deli gibi ilgi ister / kim seni napsın
Yatakta bdsm mazoşist eğilimler / vicdan yok ki423 Yorumla
Akrep6 ayBoğa erkeği Akrep erkeği koç erkeğine göre daha iyi sevdiği kadına sadıklar en azından
Oğlak6 ay@İbrahim_Kaan_Renef Boğayla akrepmi sadık?😂
Cevap sahibi6 ayKesinlikle öyle boğa çok daha sadık akrep de aşıksa sadık
Oğlak6 ayEn sadık Oğlak erkeği
Cevap sahibi6 ayOğlak ağır kanlı aldatmaya bile üşenir
Akrep6 aySevdiğim bir abim var öğretmen kendisi boğa burcu erkeği aynı zamanda eşine çok sadık benim burcum akrep tek eşliliğe önem veriyorum hayatımda tek kadın olmasını istiyorum ve ayrıca sevdiğim kadın olursa köklü dibine kadar sadık kalırım ihaneti affetmem Güneş burcum Akrep Yükselen Oğlak Ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep 11. Ev MC Midheaven Akrep Akrep stelyumu var siz düşünün 🦂🕊❤️
Cevap sahibi6 ayEeee İbrahim kardeş senin haritan da okkalıymış ha
Cevap sahibi6 ayBenim İkizler yükselen aslan ay burcu akrep Venüs yengeç
Akrep6 ayAynen öyle istersen resmini dahil atarım bizde yalan olmaz hodri meydan 🦂
Cevap sahibi6 ayYok ya senin sözün senettir
Akrep6 ayEyvallah teşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayRicalar
Akrep6 ayHanım Efendi hayatınıza bir Akrep ya da Boğa alın sizin değerinizi bilir üzmezler asla 😉😂😂😂
Oğlak6 ayAkrep al ağzına bile s... sana o kadar söyleyeyim o kadar toksiklerki
Akrep6 aySen onu koç ikizler yengeç başak erkeğine anlat onlar o işin piri ustası
Cevap sahibi6 ayAhaha ben ikizlerim ama boğa akrep olur mu bana
Akrep6 aySana Akrep erkeği yakışır çünkü Ay Akrep ve Venüs yengeç uyumlusun ikizler burcu insanları yanlış anlama sakın %90 ı erkek kadın duyguları çok değişkendir ve karakter yapıları çok karmiktir en iki yüzlü burçlardan birisi yüzüne güler sırtından bıçaklar tamam der söz verir sözünde durmaz öyle bir tip bakarız der geciştirir yardımcı olacakmış gibi gözükür güven verir ama yarı yolda bırakır senin haritan belli duygusal yapın var takıntılı kıskanç biri olma ihtimalin yüksek çünkü Ay Akrep derindir derinlikler de olur ilişki de yumuşak duygusal yapın var Venüs Yengeç Mars burcun ne
Cevap sahibi6 ayTeraziiii
Akrep6 ayTerazi severse bağlanabilir bir tık flörtöz olabiliyorlar ama sevmezlerse aldatırlar ya da ayrılmayı seçerler senin haritan da Akrep ve yengeç etkisi olması güzel boğa erkeği ile de çok güzel anlaşırsın ay Akrep Boğa ve Akrep erkeği uyumu var Venüs yengeç yine akrep erkeği boğa erkeği uyumu var ikisi de uyumlu Akrep ve Boğa birbirlerine çok benzerler mizaçları neredeyse aynı sadece bir tık farklı özellikleri var çok bir farkı yok Boğa insanları yeme içmeyi çok severler boğazlarına düşkündürler Akrepler ise araştırmayı severler gizemli kalırlar derinlemesine severler ve hisleri çok kuvvetlidir onun dışında hemen hemen her şeyi aynı bu 2 burcun Kıskançlık var hem Akrepte hem boğa da ama fazla kıskanç kim dersen Akrep inat aynı şekilde yine 2 burçta var ama hangisi daha inat dersen Boğa Cinsellik her 2 burçta var hangisi dersen Akrep çünkü Akrep sadece fiziksel değil Ruhsal olarakta duygularını derinlemesine tutkuyla yaşamak istiyor zevki boğa ise fiziksel olarak bağlantılı oda aynı tutkulu ama akrep kadar çok aşırı derin değil Temas bağımlılığı yine 2 burçta var Akrep ve Boğa da buda aynı fark yok hangisi daha çok takıntılı dersen Akrep aşırı takıntılı boğa da Akrebe yakın ama akrep kadar değil onun dışında az çok farkı olmadan hemen hemen her şeyi aynı özellikteler tek fark birisi yeme içme diğeri gizem araştırma sessiz bu şekilde
Oğlak6 ay@İbrahim_Kaan_Renef oğlak hakkında düşüncelerin ne lan?
Akrep6 ay@Karanlığın_kölesi terbiyeli ve kibarca konuşursan düzgünce anlatırım sorun yok önce Saygı !
Oğlak6 ay@İbrahim_Kaan_Renef peki Oğlak burcu hakkında düşüncelerin nelerdir kardeş?
Akrep6 ay@Karanlığın_kölesi Oğlak erkekleri sevdiği kadını buluncaya kadar aynı Akrep Boğa gibi çapkın olabilirler ama severse gerçekten aldatmaz bağlı kalırlar aldatma ihtimalleri en düşük 3. burçlardan birisi diyebilirim aynı akrep gibi sessiz sakin görünürler ama kurnazdırlar fenadırlar ciddi bir duruşları vardır
6 aykoç burcu sevgilim öncelikle şunu söylim severse sadıklardır ama gereksiz özgüvenleti var bi konuda çok yetenekli olmasa bile ben mükemmelim diye havaya girerler ve gereksiz ciddilerdir yani severse koç burcu erkeklerinden olur sadece fazla bunaltmamaya özen göster
04 Yorumla
Soran6 aySen nesin
Akrep6 ayakrep
Soran6 ayMutluluklarr
Akrep6 ayteşekkür ederimm
- Astroloji & Burçlar konusunda 405 cevap paylaştı.
s 6 ayYazık adamlar lay lay lom sitede dolaşırken koç burcu olmadıkları için erkek olmadıklarını öğrendiler akdkskd
20 Yorumla
6 ayErkeğini tanımam da koç burcu yakın kız arkadaşlarım var hayranım kendilerine iyi ki varsınız🤍
01 Yorumla
Soran6 ayBen yayım aşko
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soruyu koç burcu ise diye okudum sjsj asarım keserim, ya benimsin ya kara toprağın erkekleri. Mars koçlar iyidir yalnız mücadeleci olurlar pes etmezler.
00 Yorumla
6 ayKoç o kadarda mantık insanı değil ama sen bilirsin bir oğlak bir kova olamazlar onların eline su bile dökemezler
10 Yorumla
6 ayAynı fikirdeyim koç ve ikizler degillerse neden varlar 😂😂😂
23 Yorumla
Yay6 aySeni ikizler yapicaz otur konuşma hiç 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)6 ayGidinin burç bağımlıları bi bitmediler her yerde burca göre ilişki seçmeye çalışan insanlar, ahlakına bakmıyorlar burcuna göre seçim yapmaya çalışıyorlar Allah hidayet versin.
20 Yorumlaİnşallah bu soru espiriyütel bir sorudur yoksa beyin ve sinir hastalıklarına görünmeni tavsiye ederim nörolojik rahatsızlığın olabilir
00 Yorumla
6 aySen adamına denk gelmedin ise o senin basiretsizligin. 12 guruptan 1 gurup diyevek kadar kör olana bir şey denmez denecek tek şey cehaletidir
00 YorumlaNe alakası var erkek dedigin baskın sahiplenici kıskanc olur bunun burcla ne alaksı var benim olan benimdir okadar
00 Yorumla
6 ayZihniyete bak. Sen neden varsın. Olmadığını kanıtlamak için mi.
10 Yorumla
6 ayboy bitti kas bitti şimdi burçlara mı geldi sıra?
11 YorumlaNe saçmma bir soru milyarlarca erkeğin içinden herkes koç mu olacak.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEn iğrenç burç bence kadında da erkekte de hele erkekte iğrenç saçma sapan kaba saba kompleksli kızları da bi bok değil
20 Yorumlaerkekten istifamı verip kedi olmak için dilekçe vereceğim
00 Yorumla
6 ayKOÇ burcu olanlardan uzak dur hep kırıp dökerler
00 YorumlaBurçlarla kişilik analizi pek yapmam yüzüne baktığım an anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBir Oğlak olarak koçla olmadı dedikleri kadar güven dürüstlük açısından birbirimizi çektik ama gel gelelim onun özgüvenini söndürdüm kısaca ateşine toprak attım toksik kaba çalkantılı ilişkiler bana göre " ateşli " değil kestirip attım
00 Yorumlabence de, koç olmayan erkek olmaz erkeçik olur.
02 Yorumla
Terazi6 ayOha pfp alastor yakiyo
6 ayKoç burcu erkeği çağatay olsa da unut, allah korusun
00 Yorumla
6 ayKoç burcuyla bir gram anlaşamıyorum. Kardeşim koç burcu. Evlerden ırak asdfghjk
00 YorumlaDaha kendi yüzünü gösteremeyen özgüven siz kızmı olur mesela burçlara inanan net vurduruyodur
00 Yorumla
6 ayBenim sevdiğim adam da koç burcu ama neden öyle dediniz ki?
00 YorumlaAstrolojiye bu kadar inanan kadın neden varsa, koç burcu erkekte o yüzden vardır!
00 Yorumla
6 ayNiye koc burcunda ne var bu bilgi bize niye daha önce verilmedi dkkd
00 Yorumla
6 ayKoç burcu olması şart mı ya bu kadar burç takıntısı hiç benlik değil.
00 YorumlaKime gore aslan kime gore terazi kime gore koç kime gore akrep...
00 Yorumla
6 ayEvet sıra burçlar da arkadaşlar evlenip başınıza dert almayın
00 Yorumla
6 ayHemcinslerine haksızlık etme.
Kova mı sevilir sadece?
00 Yorumla
6 ayBir erkek koç burcu ise niye var yazacaktın heralde yapay zeka mı düzeltti ldkgjksşld
00 YorumlaBen koçum bu zamana kadar hiç koç seven bi kadın görmedim 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHaklı olabilirsin koç burcunda temel şeyler baskındır enerjisi netliktir, cesarettir, sahiplenmedir falan😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNefret ederim koç burcundan genellikle kavgacı sorun çözmesini sakince yapamayan patavatsız oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aybalık burcuyum bi tane koç burcunu dövmüştüm aklımdan hiç çıkmaz
02 Yorumla
Soran6 ayBalık ne la ızgara yaparım
Cevap sahibi6 ayHı hı yaparsın
Gizli Üye(36-45)6 ayLütfen beni engelle karşılıkli olsun ki şu saçma sorularıniza belki denk gelmeyiz deneyelim
11 Yorumla
Kova6 ayAradığım yorum
Gizli Üye(25-29)6 ayOğlum diye demiyorum koçlar ayrı bi yakışıklı ya ❤️🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayUburçlara takıntı yapıp ciddiye alan kızlar niye var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aySen koyun olduğun için, koç sana iyi geliyordur.
00 Yorumla
6 ayBen akrep burcuyum eşim koç burcu ama sakin bir insan duygusal egoistte değil sanırım yükseleni balık
00 Yorumla
6 aySeni bir tek koç burcu üzmemiş ondan öyle yapıyorsun
00 YorumlaSoru güzel :)
Peki, sen hiç olmasan ne olurdu?
00 Yorumla
6 ayKusura bakma koç değiliz varız işte ne yapalım rahatsızlıkda veriyoruz hakını helal et.
00 Yorumla
6 ayolur canım niye olmasın, yeter ki insan olsun. burç bir yerden sonra fark etmiyor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayo sirada yengeç olup miletin hayatini mahfeden ben 15 sevgilim oldu bunlarin coğu hala dönmemi ister
01 Yorumla
Soran6 ayAynen bro
6 ayyani nefes alıyorsak yaşayalım bari diye var olmaya devam edebiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKoç burcu erkeği olunca ne oluyormuş ki benim eşim koç çok inatçı aşırı dediğim dedik bu iyi bir şey değil
10 Yorumla
6 ayTeşekkür ederim onure oldum hahah
04 Yorumla
Soran6 ayHem ateist hem koç
- 6 ay
Koç burcu pro max mı oluyorum yani senin gözünde şimdi?
Soran6 ayHahah devrimciysen 17 pro max
- 6 ay
Türkçüyüm Zafer Turizm'i destekliyorum çok şükür. :))
6 ayKoç aslan uyumuyuz biz teşekkürler☺️🤲
11 Yorumla
6 ayKova olup kadınları aldatmak için ahahahahahhaha
10 Yorumla
6 ayAyıp ya böyle soru mu olur
10 YorumlaKoçlar cimri oluyor genelde
10 Yorumla
6 ayBende koc erkegini cekic buluyorum
11 Yorumla
Koç6 aysende biliyorsun, kelimeler kifayetsiz ))
Yettiniz artık! Sizin gibi kızlar neden var?
10 Yorumla
6 ayBurç ile insan yargılayan kadın mıdır
10 Yorumla
6 ayaslan burcu olduğu için var
10 YorumlaNeslin devamı için var
00 Yorumla
6 aybişey derdim de,, rtükle aram iyi diil...
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne