Yengeç burcu neden bu kadar yazmayı, duygusal analiz yapmayı seviyor sizce?

Sanki öyle he ksjjajh. Benim yazıp yazıp sildiğim ne kadar şey varda mektup dizmiş. Jdjajdja ben oğlağım. Yengeçlerle ilgili gözlemlediğim şey sevmeyeni pek olmaz aşırı hayatın içinden insanlar. Çok iyi gözlem yapıyorlar. Sevmediğim yönleri insanların zaafiyetlerini çok iyi analiz etmeleri ve oradan yürümeleri kendilerini bırakıp destek karakteri olup sonra karşısındaki insanı sana odaklanıp kendimi gerçekleştiremedim diye suçlayabilir. Filmlerde bir tane çok iyi karakter olur hani gider toksik karaktere yapışır yıllarca sever eder sonra yıllar sonra aldatır ve karşısını suçlar he yengeç bana o vibeı veriyor. Ben bireysel bir karakterim. Yani iyi günümü görürsün kötü günümü göstermem. Bu karakterler çok ısrarcı beni sığ bulabiliyorlar ben sadece hayattan keyif almaya çalışıyorum. Acımı hatırlatıp duracak bir insana ihtiyacım yok. Ne kadar aktivite peşindeysem o o kadar kafede sohbet etme karakteri. Ama fırsatı olunca her şeyin hakkını da verir. Sorun sürekli izlenmek ve göz önünde olmak istemeleri kendi duygularını çok göz önünde tutmaları yani adamla kısa bir sohbet edemiyorum. İlla içimi dışıma getirecek

Yengeç burcu neden bu kadar yazmayı, duygusal analiz yapmayı seviyor sizce?