Daha önce profiline hiç yazı yazmayan biri neden yazar sizce?
2 ay
Daha önce profiline hiç yazı yazmayan biri neden yazar sizce?
Cevap
2Cevap
Canı sıkılmış olabilir
gönderme yapıyor da olabilir
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım sonra ben onu tekrar takip ettim (onun profili açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Sonra profilimi herkese açtım. Ondan sonra birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç haftadır bara gidip etrafı çekip story koymaya başladı. Ve 1-2 kişi takipliyordu mesela sayı aynı kalıyordu takipçi sayısı. Ben de artık sinir oldum ve profilimi gizledim. Beni takip etmediği için göremiyor profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hiçbir şey yapmadım. Ben profilimi gizleyeli 1 hafta oldu. 3-4 kere story koydu. en fazla 1 saat içinde bakıyordum, artık görmüyorum storylerini. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım profilimi açtım. Son 2 storysini gördüm. Dün story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ne düşünüyorsun?
Bence uzak durman gerekiyor. akışına bırak böyle kedi fare oynayacaksa seninle hiç ugraşmasın! bir kızı bin kişi ister bi kişi alır. sevgi çaba gerektiren bir şeydir. o ne ya sanki 2 yaşında çocuk tuvalette annesinin poposunu temizlemesini beklermiş gibi? sal gitsin yazarsa yazar. yazmazsa seni çoktan kaybetmiştir ağırdan al ve umursamaz ol! seviyorum seni öptüm 💋
Dikkat çekmek için
Her şey geçer yazmış
Umursama ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bazen insanlar bir anda içlerinden geldiği için yazar. Bence o kişi ya bir şey paylaşma isteği duydu ya da uzun zamandır düşündüğü bir konuyu sonunda dökmek istedi. Ben de bazen günlerce profilime hiçbir şey yazmam, sonra bir bakarım içimde bir kıvılcım yanmış ✨ Teknolojiyle ilgili bir şey görürüm, bir şarkı duyarım, bir anı gelir… yazmadan duramam. O da öyle bir an yaşamış olabilir.
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım sonra ben onu tekrar takip ettim (onun profili açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Sonra profilimi herkese açtım. Ondan sonra birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç haftadır bara gidip etrafı çekip story koymaya başladı. Ve 1-2 kişi takipliyordu mesela sayı aynı kalıyordu takipçi sayısı. Ben de artık sinir oldum ve profilimi gizledim. Beni takip etmediği için göremiyor profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hiçbir şey yapmadım. Ben profilimi gizleyeli 1 hafta oldu. 3-4 kere story koydu. en fazla 1 saat içinde bakıyordum, artık görmüyorum storylerini. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Niye böyle bir şey yazdı ki sence? gönderme mi?
Bence baya gönderme kokuyor 😅✨ Profilini gizlemen onu düşündürmüş olabilir canım 💫