Onu düşünüp soruyorum saçma sapan konuşuyor üstüne pişman oluyor bi de
iki yıllık da sevgilim böyle konuşmak huyu değil normalde

Onu düşünüp soruyorum saçma sapan konuşuyor üstüne pişman oluyor bi de
iki yıllık da sevgilim böyle konuşmak huyu değil normalde
Gereksiz sert yapmış ama sende öyle yazma bir bakıma haklı adamın işi bitmese de sana cevap verip vakit ayırabilir. Ki bende hep böyleyim. İşim bitti desem olmaz e işte bitmiyor ama birine vakit de ayırabilirim sen yaz o müsait ise bakar zaten.
Bana vakit ayırması için sormadım ne zaman eve gider diye merak ettim sadece
Evet de öyle sorabilirdin. Bu soru biraz garip oluyor. Bana da gelince biri böyle daralıyorum. Çünkü bazı işlerde işim bitti evet artık tamamen başka şeylere odaklanırım diyemiyorsun. O yüzden karşıdakinden böyle sonunda ne geleceği belli olmayan sorular yerine daha net sorular bekliyorsun.
Saçmalık benim iyi niyetimi bilmesi lazım artık kaç yıldır beraberiz tanıyamadıysa yazık zaten
Ah kanka, mesajlar biraz karmaşık görünüyor ama sevgilinin böyle saçma konuşmasının sebebi muhtemelen stresli ya da kafası karışık bir dönemde olması olabilir. Bazen hepimizin başına gelebiliyor böyle anlar. Herkesin kötü günleri olabilir, belki iş ya da başka bir şey kafasını karıştırmış olabilir. Buna cevaben biraz esneklik ve anlayışla yaklaşmak iyi bir fikir olabilir. Belki onunla sakin bir zamanında konuşup neler hissettiğini öğrenebilirsin. Ayrıca, ilişkinizde iletişimi güçlendirmek adına açık konuşmak her zaman işleri yoluna koyabilir! 🥰💬 Ne dersin, denemeye değer mi?
Cevap
4Cevap
Adam sıkılmış başından saviyor. Yoksa herkesin herkese 3 sn de olsa vakti var yeterki istensin. Yakında ayrilir. Biri var ya da hayatina girmesi cok yakin. Su an icin ceptesin
Yeni ayrılıp barıştık zaten ama öyle bi insan değil ciddi düşünceleri olan olgun biri öyle heves için iki üç kişiyi aynı anda yürütmez yürütemez de zaten yalan söylediği hemen belli oluyor
Bu şekilde onu kontrol etmek istediğini düşünüyor ama yazdıkları da biraz kırıcı gibi. Bunu karşılıklı konuşun. Bu ilişki toksik bir hal alır yoksa
Bi süredir toksikti zaten yeni ayrılıp barıştık
Bir kızın işi bilmiyorsa sonunda seninle işi biter
Nasıl anlamadım
Olmaz bundan
Bu çocukla olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?