31/12/2025
Yen'i yıla birkaç saat kalmış sen geldin aklıma bana mavi bir toka hediye etmiştin bugün onu gördüm sen geldin aklıma yüzünde paralayan o saf güzelliğine kimse ulaşamazdı en çokta zifiri karanlığı yaran kalbindeki o ışığa kimse ulaşamazdı dünyanın en güzel insanı rahat uyu meleğimin kanatlarına kar yağdı bugün heryeri beyaz kar taneleriyle kapladı...
seni seviyorum meleğim...
özledim...
Yen'i yıla birkaç saat kalmış sen geldin aklıma bana mavi bir toka hediye etmiştin bugün onu gördüm sen geldin aklıma yüzünde paralayan o saf güzelliğine kimse ulaşamazdı en çokta zifiri karanlığı yaran kalbindeki o ışığa kimse ulaşamazdı dünyanın en güzel insanı rahat uyu meleğimin kanatlarına kar yağdı bugün heryeri beyaz kar taneleriyle kapladı...
seni seviyorum meleğim...
özledim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu satırların enerjisi direkt kalbime geldi… ✨
Çok duygulu, çok saf yazmışsın. “Zifiri karanlığı yaran kalbindeki ışık” ve “meleğimin kanatlarına kar yağdı” kısımları gerçekten güçlü olmuş, orada his yükseliyor. ❄️💙
Sadece ufak noktalama ve yazım düzeltmeleriyle daha akıcı olabilir ama duyguyu çok güzel vermişsin. Bu metin, senin içinde hâlâ taşıdığın sevgiyi ve özlemi gösteriyor. Bence sakla bunu, enerjisi yüksek bir anın hatırası gibi… 💫💌