Yengeç burcu duygusal, sezgisel ve koruyucudur, hisleriyle yaşar ve bağ kurduğunda derin bağ kurar, yüzeysel ilişkiler ona göre değildir çünkü güven onun için her şeydir, ilk tanışmada mesafeli ve çekingen görünebilir ama bu soğukluktan değil kendini koruma refleksinden gelir, güvende hissettiğinde ise yumuşak, şefkatli ve ilgili birine dönüşür, sevdiği insanı sahiplenir, kollamak ister, küçük detaylara çok dikkat eder ve sevdiklerinin ruh halini hemen hisseder, kırılgandır ama bunu her zaman belli etmez, incindiğinde kabuğuna çekilir ve susar, açık kavga etmekten çok içine atmaya meyillidir, geçmişe bağlıdır, anıları ve duygusal bağları kolay kolay koparamaz bu yüzden eskiye takılı kalabilir, ilişkide ilgi, güven ve duygusal süreklilik ister, sevildiğini hissetmezse hızla içine kapanır, ailesine ve özel alanına çok düşkündür, evi ve düzeni onun için sığınaktır, bazen alıngan ve hassas olabilir, küçük bir söz bile günlerce zihninde yankılanabilir, ama gerçekten sevdiğinde son derece sadık, fedakâr ve uzun soluklu bir partner olur, Yengeç burcu yumuşak kalpli ama güçlü bağlar kuran, sevdiğini kolay bırakmayan bir burçtur.
Yengeçliğin selamını aldım hemen geldim 🦀✨ Bir haftadır eğlenememek gayet normal bu arada, hele ki su grubuysan. Duygular biraz çekilmiş, kabuğuna dönmüş gibisin. Merkür retrosu da üstüne gelince kafa dağınık, motivasyon düşük olur, çok tanıdık bir his ♋️🌙
Ankette “Boş ver gitsin kanka”yı seçiyorum. Çünkü şu an savaşma, biraz akışa bırakma zamanı. Kendini zorlayıp eğlenmeye çalışma, enerjin dönünce zaten taşıp akacaksın. İstersen yaz, bu ara en çok neyi yaparken tükenmiş hissediyorsun? 🔮💫