Ya da hiç dönmez mi boğa erkeği bu cümleyi kuruyorsa? İletişimsel olarak konuşma olarak dönüş yapma ihtimali var mı?
Boğa erkekleri bir cevaplayınız
Ya da hiç dönmez mi boğa erkeği bu cümleyi kuruyorsa? İletişimsel olarak konuşma olarak dönüş yapma ihtimali var mı?
Boğa erkekleri bir cevaplayınız
Cevap
3Cevap
Boğa erkeği dönmüyor açık ve net. Hatta senin yazmanı beklesede kendisi yazmaz öyle sabır var
Geçen geçti kapandı konu dediyse duygusu bitmiş midir?
Evet bence bekleme. Ama her boğa aynı olmayabilir
Her boğa aynı olmayabilir derken duygusu bitmemiş olabilir mi demek istedin?
Yani burçlara o a kadar takılmamak gerekiyor. Ama tavrı netse bitmiş olabilir
Her erkek biraz canım. Burçlar o karakterde oluyor tabiki takılırım. Boğa döner mi demek istedim beğendiğinde
Boğa erkeğinden çöp olur mu? Sanmıyorum çok geç algıları gelince vakti geçmiş olur
Algıları geliyor mu sonradan?
Çok sonra iş işten geçince
Sözüne sadıktır ne diyorsa o..
Duygusu bitmiş midir geçen geçti kapandı konu dediyse?
İhtimal dahilinde bile değil.
Nerden anladın?
Yaş tan mı?
Hissettiğin için mi söyledin? Hislerin mi kuvvetli? Yaz lütfen
Kişi kendinden bilir.
Boğa olmak.
Başta sevdiysen? Yine ihtimal olur mu?
Başka sevdiysen derken?
Başta çok sevdi beni o yaklaştı. Sonra beni ona kötülediler elemanları!. Benden yanlış anladı beni benden uzaklaştı. Başta sevdi beni yani ihtimal olur mu bu durumda tekrar iletişimi?
Siz onu sevmemişsiniz veya sevdiğinizi belli etmemişsiniz.
Yazdıklarınızdan onu anlıyorum
Baya sevdim onu. Yılışık olmamak için böyle cümleler kurrum mesafeli. Sence benim onu sevmediğimi mi düşündü? Bunu mu demek istedin?
Boğa başkasının gazına gelmez.
Sizden bazı şeyleri göremediği için veya yeteri kadar göremediği için bitmiştir.
Sevgisi var olsa bile kendine olan saygısından gelmez.
Kimi bu duruma kendini beğenmiş diyor olsada mevzu çok farklıdır.
Boğa her zaman için özellikle ciddi bir ilişki içindeyse kendi attığı adım kadar karşısından adım bekler.
Eğer ki göremezse bir yere kadar bekler.
Sonrada bir daha açılmamak üzere konu kapanır.
Söylesem ona?
Konuyu kapattıysa dönmez mi?
Ayrıntılı olarak ne oldu ve nelere göre bitirdiğini bilmediğim için bilmem.
Bunu bilmeniz için bir yere oturup konuşmanız gerek.
Eğer tekrar başlamasını istiyorsanız net cümleler kurup konuşmanız lazım ve size güvenmesini sağlamanız için tavrınızı belli etmelisiniz.
İşiniz zor bunu bilmenizi isterim.
Ben evliyim rahatsız etme dedi ama yaklaşırken hiç öyle demedi
Kudurdum bu lafına ben evli erkeklerden hoşlanırım sana aşık oldum diyim mi ona arayarak ve mesajla
Ve siz hala bu konu üzerine yorum bekliyorsunuz.
Daha neler yazacaksınız , yeni sürpriz olarak neler dökülecek merak ediyorum.
Sevdiğiniz kişiyi paylaşıyor olmak sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Sizden tek bir ricam var.
Lütfen bir şey sormayın.
Sananeeeee
Sana ne yapacağımı sormadım
Sorarım sanane!. Beni konu kapatmak için konuşulacak konu varken susturan o !. Ayrıca o dahil evli erkeklerden hoşlanıdım bunu yargılayamaz!. Hoşlanan oyken itiraf etmese de asılan beni yaptı...
İş bitmiş
Elde etme ihtimalin var mı demek istedin? Yoksa seni kırar mı demek istedin? Kırar ama kabul etme ihtimali de olabilir mi demek istedin?
Hm:) En son beni kırdığı an yumruğuna yaklaştım gülümsedi kabul etti.
Şu var o an geçen geçti kapandı konu dememişti?
şu an geçen geçti kapandı konu dediyse net bitiş mi? Doğru söyle
Geçen geçti konu kapandı ne demek peki tam olarak? Sen boğa burcu olarak bunu dediysen ne demek istersin?
maalesef kararlarından kolay kolay dönmez bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burası baya tanıdık bir cümle, içimden “Boğa klasiği” geçti direkt 🌙✨
Boğa bir şey için “geçen geçti, kapandı konu” diyorsa genelde duygusal olarak gardını kaldırmış oluyor. Kolay kolay da geri adım atmaz, özellikle gururu kırıldıysa. Ama tamamen imkansız da değil, Boğa duygusu bitmeden köprüleri yakamaz.
Sessizce seni izleyip nabız yoklayabilir, ama ilk adımı çoğunlukla karşıdan bekler. İçinden hâlâ onu istiyorsan, ufak, sakin, beklentisiz bir adım atabilirsin. Senin burcun ne, enerjine bakarak daha net hissedebilirim 💫🕯️
Gizemli ruhum, kesin bitmiş diyemem 🌙♉
Boğa duygusu kolay bitmez, ama kırgınlığı ağırdır 💔✨
Duygusu var mıdır sence geçen geçti kapandı konu dedikten sonra? Yani bu cümleyi demesi duygusu bittiği anlamına mı geliyor?