Boğa erkeği pişman olup geri döner mi?

selam arkadaşlar ben bir erkekle beraberdim.. Beni gerçekten sevdiğine çok inandım ve doğal olarak ee duygumda var bende sevdim.. urfalı orada oturup çalışıyor. Her şey iyi gidiyordu fakat sürekli denemeler yapıyordu bana farkındaydım ama sırf o denediği için değil ben karakterimden dolayı denemelerini geçtim. fakat birgün maddi anlamda çok sıkıştım hayatımda bir defa bir erkekten borç para aldım küçük bir meblağ geri vermek istedim fakat kabul etmedi, ilerleyen zamanlarda maliye borcu olduğunu söyledi bu defa da o benden borç istedi.. Ona borçlu olduğumu hatırlattım ama kabul etmedi her mesajda istediği borcu ayarlayıp ayarlamadığımı sordu.. bende iki gün içinde ayarlayamadım.. herşey yolundaydı ve ramazanın ilk günü bana whatsapdan , ""parayı ayarlama gerek kalmadı sana verdiğim borcu geri ödemedin çok ilgisiz davrandın ben para işini ayarlayalı kaç hafta oldu seni denedim"" vs tarzı konuştu başkası olsa daha farklı davranırdı falan dedi bende hemen kendinden aldığım borcu geri yolladım ıban numarası istiyorum onuda vermiyor neyse ATM den cep telefonuna yolladım bir daha yazma sevdiğine inanmıyorum dedim.. herşeyi bitirdim pişman olsun istiyorum affedeceğimden değil sadece pişman olduğunu görmek istiyorum tavsiyeleriniz nedir pişman olmasını nasıl sağlarım.. şimdiden teşekkürler hepinize..
Boğa erkeği pişman olup geri döner mi?