Güncellemeler
6 ay
Hadi cevapları alalm nerde sert kadınlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Emretmek yönetmek hoşunuza gidermi
Yakisiklimotorcu435 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Aslan burcuyum ve baskın bir karakterim. İlişkide olacağım insanın bana kraliçe gibi davranmasını isterim ama benden baskın olmasıda lazım
Yakisikli bakimli kaslı 190 boyunda bir erkegi önünde diz çöktürp hizmet ettirmek keyif verirmiydi
Sonc olarak sevgiln olup olmamasi onemli degil emretmek hosuna gidermi diyorm. ayak islerini yaptirmak mesela ya da yorulunca ayaklarna masaj yaptirsan nasil olurdu. d
Hoşuma giderdi. Ama şundan bahsediyorum, pasif bir karaktere hizmet ettirmek hoşuma gitmez güçlü bir karaktere sözümü dinlettirmek hoşuma gider.
Ben pasif deglm cok sert sinirli aninda sinirlenen birisiyim ama sadece dominant kadınlara karsi bir zaafm var cok baskın sa çok aşırı ozgüvenli sekilde emrediyorsa yapasim geliyor
herkes zaten yaptiramaz ayrica pasif biri herkese hizmet eder ondan keyif almazsin gucunu hissetmezsin farkin olmasi lazm mesela bana belki sen bile yaptiramazsin
Anlıyorum. Seninle aynı zaafı paylaşan birçok kişi var. Dilediğin karakterle tanışırsın umarım
Tanismak istemiyormki istesem birsuru var ben baskin biriym zatn zaaf var ama baskılıyorm niye bir kadına hizmet edip yalvarymki gercektn cok sert birisi farkederse zatn yaptirir herhalde oda cok zor her kadn ben oyle sertm boyle sertm der ama boş çok nadir böyle kadınlar
Dediğin gibi baskınlıkta çok az kadın var. Sen böyle birini bulayım demiyorsun da böyle biri karşına çıksa hoşuna gider ama gururuma da yediremiyorum mantıkta diyorsun
Karsima cikiyor da belli etmiyorm 😂😂
İyi böyle devam et 😄
Yas kac senin
Naber naslsn. d
İyiyim ve yaşça senden olduka küçüğüm :)
Abi sizin cidden tedavi görmeniz lazım
Psikologmusun tatlım
Tam olarak şu sun 🤮
Ben psikologum gel tedavi ediym seni
ikizler ve her erkeğe karşı hoşuma gitmez
Yakisikli bakimli kaslı 190 boyunda bir erkegi önünde diz çöktürp hizmet ettirmek keyif verirmiydi
bunlara bakmıyorum ki kişiliğine göre demiştim
Sonc olarak sevgiln olup olmamasi onemli degil emretmek hosuna gidermi diyorm. ayak islerini yaptirmak mesela ya da yorulunca ayaklarna masaj yaptirsan nasil olurdu. d
🙄 he gider
Yani gitsn bi zahmet kendine hayranlikla bakarsn kac yasindasn
31
Bi gelirmisin bisy anlatcm hesp yeni yzamıyorum sana
İtaatkar aramıyorum
Itaatkar degilmki normalde cok sert birisiym
Ben ikizler burcuyum hiç hoşuma gitmiyor