Namazımda yorum yapmıyorum. Cinsel yaşam fenomeniyim. Soruyu cinsellik olarak açsaydın düzgün cevap verirdim. Ama bu sorudan hiçbir şey anlamadım Birine emir verir misiniz diye soruyorsun? Bu karaktere girer. Bende ona göre cevapladım. Yorumda da ya bundan hoşlanıyorsa diyorsun bu da köle sahip ilişkisine girer. Bunun yeri bu soru değil. Yani sonuç bu. İyi geceler
Yav hoslanmasdan hoslanma zaten sen vericeksin emiri anlamadm gitti ya emir vermeyi ssven kızların hic birisi emir almayi sevmezki zaten hoslanirsin yalan konusma her kiz emir vermeyide hizmet ettirmeyide sever
Kızlar Ne Diyor
Niye kölem mi? Emir kipinden hiç hoşlanmam ne verilsin ne verim
Her hangi bir erkek bu es dost arkadas komsu sevgili sevmedigin uyuz oldugun biri icin
Hayır. Birine rica etmek varken emir vermek aşağılayıcı bir tutum olur
Yapmam
Ya hoslaniyorsa emir verilmesinden mesela emr verilince daha cok yapmak istiyorsa
Yok dayı yok vermem. Gitsin başkasından alsın. Köle fantezisi mi kuruyosun ne yapıyorsun? Yok ben vermem tamam iyi geceler
F. Gibi profl fotosu koymussun namazinda gibi yorum yapıyorsn bende buna tutuluyorum
Namazımda yorum yapmıyorum. Cinsel yaşam fenomeniyim. Soruyu cinsellik olarak açsaydın düzgün cevap verirdim. Ama bu sorudan hiçbir şey anlamadım
Birine emir verir misiniz diye soruyorsun? Bu karaktere girer. Bende ona göre cevapladım. Yorumda da ya bundan hoşlanıyorsa diyorsun bu da köle sahip ilişkisine girer. Bunun yeri bu soru değil. Yani sonuç bu. İyi geceler
Bi gelsne bekliyrm anlaticm gel
Hayır normalde emir kipinden hoşlanmam ama bazı anlarda olabilir...
Yav hoslanmasdan hoslanma zaten sen vericeksin emiri anlamadm gitti ya emir vermeyi ssven kızların hic birisi emir almayi sevmezki zaten hoslanirsin yalan konusma her kiz emir vermeyide hizmet ettirmeyide sever
Emir almayıda vermeyide sevmem😠Ama özel anlarda emir almayı severim dedim nesini anlamadın
Hmm kirbac diyorsn yani 🤭
Hayır tam aksine
Hizmet mi etmeyi seversin
Duruma göre
Nasil durumda hizmet ed3rsn
Hayır