Kişilik & Karakter Kızlar, Erkekleri hizmet ettirmeyi severmisiniz? Maaksattmuhabbett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Baskınmısınız emir vermeyi üstünlük kurmayi domiine etmeyi severmisiniz karakter olarak? Güncellemeler+1 yıl Bayanlar yorumları alalm Güncellemeler+1 yıl Yorumlar gelsin dökün içinizi. d Kızlar, Erkekleri hizmet ettirmeyi severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wlesya Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 +1 yıl Severim, buda aradan 4 ay geçmiş davet etme, engellicem!!! 0 1 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Bana emir vermek ezmek isteermisiniz stres atarmisiniz Yorumla
benmelindaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baskınım ama bu git sunuyap bunu yaptıgı değil emir vermem 0 5 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Ne yaptirirsn mesela Yorumla benmelindaa +1 yıl Yanı benim daha Çok bir şeyin doğruluğundan eminsem taviz vermemek tarzı bir durum istemedigim şeyleri yaptıramaz bi cizgim var asmaz aşamaz vs vs Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl O degl ya gel bi dk anlatiym Yorumla benmelindaa +1 yıl Yok sağol Senin olay cinsellik Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Degil degil baska bisy gel alakasi yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeğin üstünlük kurmasını isterim tabi makul şekilde 0 2 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Nasl mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saygı duymamı sağlamalı önce soonra karakteri ve duruşuyla sağlam durmalı yani Yorumla
Durugüzelik Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evet dominant ve güçlü bir kadının 0 1 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Hicbirisini ayaklarina kapandirdinmi emir verip hizmet ettirdinmi Yorumla
Gozxde Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yerine göre 0 1 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Seversn yani Yorumla
aryaamakalbikırık Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Niye isteyeyim, istemem 0 1 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Nedenmis Yorumla
aysegulbaskurt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Severim sjsnjw Suyumu getir banaaaaa 0 1 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Hosna gidermi Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sevmem 0 4 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Hani dominanttn sen. d Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Kim demiş Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Oyle deglmsn. d Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Nooo Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Severim, buda aradan 4 ay geçmiş davet etme, engellicem!!!
Bana emir vermek ezmek isteermisiniz stres atarmisiniz
Baskınım ama bu git sunuyap bunu yaptıgı değil emir vermem
Ne yaptirirsn mesela
Yanı benim daha Çok bir şeyin doğruluğundan eminsem taviz vermemek tarzı bir durum istemedigim şeyleri yaptıramaz bi cizgim var asmaz aşamaz vs vs
O degl ya gel bi dk anlatiym
Yok sağol Senin olay cinsellik
Degil degil baska bisy gel alakasi yok
Erkeğin üstünlük kurmasını isterim tabi makul şekilde
Nasl mesela
Saygı duymamı sağlamalı önce soonra karakteri ve duruşuyla sağlam durmalı yani
İstemem ben ona hizmet ederim 👍❤
Evet dominant ve güçlü bir kadının
Hicbirisini ayaklarina kapandirdinmi emir verip hizmet ettirdinmi
Yerine göre
Seversn yani
Niye isteyeyim, istemem