Gizli Üye(30-35)6 ayBurç değil yükselen ve ay burcu da ateş veya havaysa yandın. Karakteri ve dış gorunusunu yükseleni belirler. Ay burcu duygularını yonetir. Venüs burcu beğendiği kadın tipidir. Mars burcu hareket kabiliyetidir. Girisken mi çekingen mi gizemli mi takılır ona göre şekillenir. Merkur nasıl iletişim kurduğunu gösterir hep kendisinin dinlenilmesini isteyen tipler vardır bazıları da hem dinlemeyi hem anlatmayı sever iletişim yeteneği kuvvetlidir. Pluton cinselliği algilayiş biçimidir nelerden hoşlanır neleri sever aktif mıdır pasif mıdır monotonluk mu ister burdaki burç önemlidir. Genel olarakta haritada denge olmalıdır. Hep hava ağırlıklı olan harita herşeyi zihninde yaşar dış dunyayla yuzlesemez. Toprak hiç yoksa tam olarak hiçbir yere ait olamazsınız sanki hep yersiz yurtsuz gibi. Turkiyenin ülke olarak haritasında toprak yok bu yüzden yerimizde huzurlu değiliz hep ekonomik bunalımlar darbeler içsel gerginlikler mevcut. Israilde öyle sanırım Yahudilerin haritası da belki bize benziyor hiçbir yere ait değiller kimse kabullenmiyor (yapılan zulumlerden dolayı tabi) aynı zamanda burcu yengeç yükselen akrep 🦂 yükselen akrepte turkiyenin karakteri demek oluyor. Bastirilmis dürtüler, cinselliğin afrikasi, kadın objelestirilmesi, kötü yönetimler, köklü değişimler, asılan başkanlar vs vs hepsi akrep Plüton etkisi. Belli ki özellikle haritada ateş ve su var
020 Yorumla
Kova6 ayHaritasında venüs koç ay aslan yükselen başak kendi balık burcu element olarak ateş su ve toprak eşit derecede var hava daha az
Kova6 ayYorumlar misin bunu
Aslan6 ay@asyamasya123 iki tane flörtum koç tu ki çoğu kız berbat olduğunu söylüyor Koç'un ilişki de ben ve koç zaten güvenilmez
Cevap sahibi6 ayKadının da mars burcu begendigi erkek tipini gösterir
Cevap sahibi6 ay@asyamasya123 Venüs koç biraz daha guleryuzlu atletik girişken arkadaş canlisi orta boylu kumral veya esmer tiplerden hoşlanir. Ay aslan özguvenli özguvensiz bazen çok ozguvenliymiş gibi davranır ama bir yani korkaktir. Yukselen başak takıntılı kafada kuran sorunlarini kendi içinde çözmeye çalışan kontrollü disiplinli kişilerdir
Cevap sahibi6 ayKoçlar baya sorunlu oluyor ama belki koç degide yükselen burcu da seni etkilemiş olabilir
Kova6 ayVenüs koç venüs ikizler olur mu ben kendim de ikizlerim
Aslan6 ayOlabilir
Cevap sahibi6 ay@asyamasya123 İkizler ve koç benzer görünümleri sever neşeli gulen eğlenceli arkadaş canlısı kadınları beğenir. Ama onun yukselende yengeç balık oğlak varsa zor. Topraklardan boğa Başak, akrep bir ihtimal anlasirsin. Gorunusunu begenebilir fakat dediğim burçlar varsa karakter olarak uzlasamazsiniz. Baska bir opsiyon haritada baskın elementin ne olduğu.
Cevap sahibi6 ay@asyamasya123 senin mars burcun ne? Istediğin erkek tipini anlatır
Terazi6 ayBana da bak bari erkek haritası için ben güneş terazi 5. ev ay boğa 12. ev merkür terazi 5. ev mars terazi 5. ev venüs akrep 6. ev retro jüpiter aslan 3. evde satürn ikizler 1. ev retro uranüs kova 9. ev retro neptün kova 9. ev plüto yay 7. ev chiron oğlak 8. ev vesta başak 4. ev pallas kova 9. ev lilith koç 11. ev ceres koç 11. ev ruh noktası oğlak 8. ev diğerlerini pek bilmiyorum tek bildiklerim bunlar
Kova6 ayBenim mars merkür yengeç erkek arkadaşım balık gerçekten çok çekiliyorum duygusal merhametli erkeklere
Cevap sahibi6 ay@asyamasya123 mars yengeç erkeği kadınsı olur annesi çok yönlendirebilir bu erkeği. Mars yengeç olması güler yüzlü insanlara sıcak davranan sohbet etmeyi becerebilen aile babası bir tip isteğin var. Belki koyu veya açık kumral hafif atletik ama doğal vücutlu 1.75-80 arası kişiler ilgini çeker. Merkur yengecte kendini duygu ve akıl sentezinden geçmiş cümlelerle ifade eden hatta daha çok duygu odaklı şekilde tepki veren tiplerdir. Mars yengeç olarak bilinen ünlü birini de çok yakından tanıyoruz futbolcu Messi. Tam bir aile adamı. Tabi haritasını bilmiyoruz Messi'nin ama özellikle mars yengeç olan bir erkek. Mars aslında onun hareket biçimini de gösteriyor hangi konularda atılgan olabilir neleri becerebilir ya da üstesinden gelebilir. Merkur balık sanatçıdır yahu güzel yerleşim. Iletisim şekli sanat duygular şiir melankoli tane tane konuşan sesi güzel olabilecek kişilerde Merkür balık ya da yengecti yanlış hatırlamıyorsam. Sadece dikkat etmen gereken şu mars terazi ya da mars yengeç kadınsı olurlar. Kadin gibi dedikodu yapmak, laf yetiştirmek, duygusal tepkiler bunlar hoşuna gitmeyebilir
Cevap sahibi6 ay@ErenEngin22 ilk olarak güneşin terazi olması pek önemli değil burada yükselene bakmaktaki amaç daha cok karakter ve fiziksel görünümü öğrenmektir. Gunesin terazi olması doğduğun gün uzaydaki bizim güneş sistemimizdeki gezegenlerden güneşin karşısına terazinin yönetici gezegeni venüs gelmiş. Hem yükselen hem de güneşinin özelliklerini tasiyabilirsin ama genel kanı olarak duygu dünyani ay karakterini yükselen belirler. Ay boğa biraz içine kapanık bir tip olabilirsin ya da sakin ortamina göre konuşan. Sabit fikirleri olan değiştirmediği doğrularından da memnun olan biri. Ayrica çokta çalışıp çabalayan birisin. Iliskiler konusunda herkese doğru gelmeyecek şeyleri diretme durumların olabilir kendi bildiklerinle devam etmek istemen karşı tarafı bunaltir. Venus akrep karanlık gizemli vamp ağırbaşlı keskin tavırları olan esmer orta boylu ya da minyon kadınlardan hoşlanır. Hatta delici bakışları olan farklı bakan hafif çekik badem gözler, ceylan gözler sevebilirsin. Merkur terazi de kendini çok iyi ifade eden konuşmasıyla insanları etkileyebilen yer yer soğuk diplomatik ve kurumsal konuşabilen bir stili vardır. Mars terazi erkeğe feminenlik verir kadınlarla iyi sohbet eden onları guldurebilen kişiler olurlar. Tavirlarinda bazen dengesizlik olabilir böyle davrandı ama sonradan neden bambaşka bir hareket yaptı diye eleştiri alır.
Cevap sahibi6 ay@ErenEngin22 Anneye düşkünlük olur eş adayının anneyle samimi olmasını fazlaca onemseyebilir. Uranus kova kendi gezegeninde rahat konumda. Neptun kova bilimsel ve teknolojik olaylara merak veya bu işlerle uğraşmayı isteme egilimi olur. Ya da belki e ticaretten para kazanabilirsin belki de yazılım. Teknooji alanında ozellikle internet ağıyla yapacağın isler başarı getirebilir. Liith koç karanlık arzuların içinde bastirdiklarin demektir. Atiyorum çok fazla kızla takılmak istiyorum ama çapkın ve kötü biri de gözükmek istemiyorum. Ya da süreli eğlenmek gezmek tozmak isterim ama işlerim kötü gidebilir yapamıyorum. Bir anda kafama essin amerika'ya gideyim fakat işlerinde aksamasin akışında olsun. Icinde bastirdiklarin ama harekete geçip yapmaya da cesaretin olmayan eylemler. Ruh noktası ne demek bilmiyorum o yüzden bir yorumum yok
Cevap sahibi6 ay@ErenEngin22 Jüpiter şans büyüme bereket eğitim kariyer seyahat vs vs gezegeni karşına ne gelirse o alanda büyüme ferahlık yükselme yaşarsın. Aslan da olması iyi bir konum. Sana diyor ki nerede ben iyiyim diyorsan cesaretli ol atılgan davran ben sana sahne ışığını ceviricem başarılı yapicam yeter ki sen kendini göster diyor. Saturn İkizlere gelecek olursak; Satürn kötücül bir gezegen karmanin lordu yani ilahi adalet sembolü güneş sisteminin eli sopalı acımasız ama adaletli ogretmeni. Bu gezegen bulunduğu burcun ozellikleri konularında sınar. Surekli bir sınava tabi tutulursun onun sınavlarını başarıyla verirsen o konuda seni ödüllendirir. Ikizler nedir iletişim zeka kavrama becerisi sosyal ilişkiler bu alanlarda tutukluk yanlış anlaşılma ifade etme yeteneğinde zayıflık. Saturn sana bu konularda kendini geliştir der. Kendini doğru ve iyi şekilde ifade et
Cevap sahibi6 ay@ErenEngin22 ruh noktası oğlak saygınlık ve iyi konumda olma isteğini belli eder. Basari iş demek değil duygu dunyanla sevdigin seni besleyen işlerle de ugraş. Kendine karşı da adaletli davranman lazım. Etrafimdakilere calisarak para konusunda bereket ve bolluk sagladigim ölçüde sevilirim dememelisin. Beni kendi fikirlerim iyi veya kötü huylarimla kabul ediliyorum kafasında olmalısın.
Cevap sahibi6 ay@ErenEngin22 pallas Vesta Chiron anlamlarını bilmiyorum
Cevap sahibi6 ay@ogzhnn07 ondan emin olamadım zaten sadece ikisinin de benzer özellikleri karanlık yönleri aynı duygusalligin arkasına saklanmiş kabul görmeyen yanlar yengeç burcunda da mevcut. Ikisi de cinsellikle ilişkilendirilir tepkisel olmayla aile ve toplumla bagdastirilir. Turkiye haritası genel olarak şu baskinligi gösterir. Aslinda iki burcun ozelligini de baskın olarak gösteriyor hatta guneşin özelliklerini daha fazla. Amerika yengeç burcu mesela tam olarak dişi bir ülke en unlu yildizlari kadinlar aşırı dışa dönük eğlenceli tüm devletlerle iyi gecinebilen bir profili var ama tepkilerini daha iyi yönetiyor çünkü yukseleni terazi ve haritadaki burçlar dengeli. Bizde güneşin ve yukselenin etkisi eşit akrep gibi hırsli öfkeli aşırı refleksif kompleksli narsist kiskanc özellikler var. Kadinlar metalastiriliyor saygı yok. Cinsellik alttan alttan yaşanıyor tacizler tecavüzler sapıklar dolu. Devlet yönetimlerinde krizler darbeler bunlar tamamen akreple ilgili Pluto yer altı tanrısıdır ve akrebi yönetir. Koklu değişimleri getirir ülke yıllarca darbelerle yeniddn farklı ideolojilerin etkisi altına giriyor. Ekonomik krizlerde aynı şekilde. Ustte bazen güneşin etkisinin daha fazla olabileceğini söyledim. Yengec yükselen bizim aşırı duygusal misafirperver ve zaafiyete açık yönümüz. Herkesi bir anda yükseltip bir anda alçaltmamiz. Yengeç dişi burçtur kadını temsil eder anneliği fedakarlığı ülkenin kadınları o kadar emeğe rağmen neler yaşadı yıllarca eski cefakar kadınlar kurtuluş savaşi zamanı yaşananlar. Hep tarih sahnesinde olduk pes etmedik şu an Ukrayna gibi bir savaş olsa kadınlar yine aynısını yapacak çünkü bu türkiye'nin haritasinda da var anaç sahiplenici su elementi haritasina sahibiz. Bizi bitiren kıskançlıklar asagilamalar cekememezlikler oluyor.
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı. Tecrübeye göre değişir ama Koç erkeği gerçekten zorlayıcı olabiliyor; fevri, sabırsız ve her şey hemen olsun isteyen yapısı ilişkide yoruyor, bir anda çok ilgiliyken bir anda kendi dünyasına dönebiliyor ama haksızlık etmeyeyim, netliği, sahiplenmesi ve dürüstlüğü de var, yani sevilirse çok sever ama sabrı olmayan için tam bir sınav.
10 Yorumla
6 ayKesinlikle öyle, hem manipülatör hem ben merkezli hem de kendinden başka kimseyi sevmez
14 Yorumla
Aslan6 ayAldattı mı seni de çok bencil ll
Terazi6 ayKoç erkekleri genel olarak kadınlara fazla düşkün oluyor aşkım
Terazi6 ayYa da belki ben hep öyle tipleri tanıdım bilmiyorum ama genel olarak öyle olduklarını düşünüyorum
Aslan6 ayDoğru çok düşkün olur
6 ayCıks Aslanlarla takıl ondan sonra konuşalım :D o kadar kendini beğenmiş, kendi doğrusu dışında doğru yok zihniyetinde, benim sözümün üstüne söz söylenmez. Dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir burç o yüzden bir İkizler olarak hiç anlaşamayız. Ne sosyal anlamda, ne de kızlarıyla duygusal anlamda
26 Yorumla
Aslan6 ayHmmm sen koç musun
İkizler6 ayYazdığımı okusan bunu sormazdın :)))
Aslan6 ayİkizler mi 😂 ya biraz karışık olmuş ikizler kızları sandım söylediğin şey
İkizler6 ayişte olaya kendini hiç vermiyorsun ondan
Terazi6 ay@Catutigernos Aslan kadını da öyle cidden çok haklısınız
İkizler6 ay@ɴâᴢᴇɴᴅᴇ kadını da erkeği de bir. Ondan hiç anlaşamam ne sosyal anlamda ne duygusal anlamda.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sevimlikicicek, ben tam öyle düşünmüyorum aslında 😄 Koç burcu erkekleri hareketli, enerjik ve meydan okumayı seven tiplerdir. Ama işte, bazen bu enerji fazla gelebilir. İlişki dinamikleri çok kişisel bir şey. Senin enerjinle pek uyum sağlayamamış olabilirler 😉
Ama bu demek değil ki tüm Koç erkekleri uygunsuz. Belki de başka bir burç, seninle daha iyi bir bağlantı kuracaktır. Unutma, her burcun uyumu çok farklı 🌀 Peki ya senin burcun nedir, öğrenmek isterim! 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.
6 ayPeşin peşin söyleyeyim koç burcu değilim. Burçlardan da anlamam. Ama bunu tecrübe konuşuyor diyerek söyleyebilmen için her burçtan 5-6 kişiyle olmuş olman gerekir. Bildiğim kadarıyla 12 burç var aşağı yukarı 65-70 sevgilin falan olmuş olması lazım 750 yaşında falan değilsen bu kadar kısa ömrüne bu kadar erkek sığdırdıysan söyle hangi burçsun ondan uzak duralım.
13 Yorumla
Aslan6 ayİki tane koç erkeği yle ilişkim oldu hepsi birbirinden berbattı
Boğa6 ayBelki sorun sendeydi? Belki aslan erkekleri daha berbat? Belki terazi erkekleri daha beter?
Aslan6 ayBen sevdim sadece bu sorun mu
Gizli Üye(25-29)6 ayben yay kadınıyım özetle Aslan ve ikizler erkekleri çok takıntılı oluyor aslan erkekleri çok korkunç olabiliyor onun askına karsılık vermedinmi çok sinir bozucu akrep kova Yengeç boğa en sinsi erkek burçları kova erkeği özellikle aynı karı gibi mal çekilmiyor başak erkeği kadınada erkeginede tahammülüm sıfır canım bildiğin koç ve başak kova akrep ikizler balık ömür yer çekilmiyor Terazi erkegi bakımlı fena değil Oğlak erkeği çok işkolik ama iyi
21 Yorumla
Cevap sahibi6 ayAslan ve Oğlak erkekleri çok dürüst kadınıda erkegide Terazi fena değil
Gizli Üye(30-35)6 ayYok Koç sabit uzun ilişki kuramıyor ama en berbat değil inan ki. Hiç bir balık tarafından manipüle edildiniz mi? Manipülasyon kralı balık erkeği. Hele ki kendine köle arayan yay erkeği.
Bunlar genel karşılaştıklarım. Tabiki doğum haritasına göre değişir sadece güneş burcuna bakıp diyemeyiz.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKoç sevgilim olmadı ama flörtüm oldu çok açık sözlüydü her şeyi çat diye söylerdi ama kız çevresi çok vardı Instagram'da 200 kişiyi takip ediyorsa 198'i kız iki tanesi de erkek
21 Yorumla
Aslan6 ayÇapkın evet çok güvenilmez
6 ay12 burcun da berbat yönleri mevcut, karakteri sağlam adam gibi adam hangi burç olursa olsun mutlu eder.
10 Yorumla
6 ayKoç çok iyi bir burç
Fakat her koç böyle diye bir şey yok sen sağlıksız bir erkeğe denk gelmişsin burçla alakası yok karaktersizligin11 Yorumla
Aslan6 ay2 tane oldu ikisi de berbat
6 ayKoç erkeği kadar net açık, dürüst biri seni şaşırtmış olabilir.. Ne ise onu söyleriz her zaman.
14 Yorumla
Aslan6 ayDuygularla oynayan biri Aynı zaman z kendinden başkasını düşünmez her gün bir kız la
Koç6 ayAlakası yok. Sen farklısına denk gelmişsin. Çok üzerine düşme yeter.
Aslan6 ayÇoğu kız öyle diyor neyse ya
Koç6 ayHalt etmişler.
6 ayBurçlarla ilişkinin bir bahi yok. Genetik yapı artı kişilik ve karakter. Bunlar bozuksa burçlar ne yapsın?
02 Yorumla
Aslan6 ayİki tane exim koç aynilardi
Yay6 ayBen teraziyim
Ben Koç burcuyum hiç te öyle değilim. Bu işler burçlara göre olmuyor
04 Yorumla
Aslan6 ayOff aynen
Aslan6 ayİki tane koç oldu
Aslan6 ay27 olcam
Peki balık erkeği nasıl oluyor madem tecrübelisin tecrübeli birini bulmuşken sorayım dedim
04 Yorumla
Aslan6 ayKoç Burcunda tecrübeliyim
Aslan6 ayNarsist bencil düşüncesi z
6 ayOnu diyen henüz yengeç erkeği ile tanışmamıştır😏
03 Yorumla
Aslan6 ayMızmız dimi
İkizler6 ayMızmız değil, manipülatör.
Aslan6 ayEvet o da var jdjdjxj
6 ayBalık ve yengeç ya ikisi de beni çok üzdü çünkü ondan en berbat onlar
En iyisi aslan ve akrep bana göre
21 Yorumla
6 ayHaritanın kombinasyonu önemli tek başına belli olmaz
00 Yorumla
6 aySaçma ben aslanım ve koç erkeği ile şahane anlaşıyorum 🥰
00 YorumlaYengeç ve balık kadınınıda ekleeee off bomboşşş
00 Yorumla
6 ayÖyle diyorsan öyledir ben kovaym
11 Yorumla
Aslan6 ay@greeneye34 ne söylesen yaşadıklarımi değiştirmez kardeşim
6 ayYengeç Koç Yay aslan Akrep balık Boğa erkegi
15 Yorumla
Aslan6 ayAslanın nesi kötüymüş
İkizler6 ay@erkannnn34 sinsi egolu güzellik manyağı iki yüzlü psikopat
Aslan6 ayHiçte öyle değil o kadar burcu bildiğinize göre sıkıntı sizde burçlarda değil
İkizler6 ay@erkannnn34 tabi canım senin bahanene...
Aslan6 ayBahane uyduran söz atan sizsiniz Aslanlara 😉 ben değilim nefrette seviye dahildir iyi günleriniz olsun
Gizli Üye(45 üstü)6 ayHahahah Başak erkeğiyle henüz tanışmamışsın en bok başaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKoçun erkegini de, kadınını da sevmem asiri yorucular.
00 Yorumla
6 ayTerazi vallahi billahi terazi erkeği 🤣🤣🤣
29 Yorumla
Aslan6 ay@Özhtozdmr kararsızlık dengesizlik flörtöz lük her şey mevcut sizde🤣
Aslan6 ay@Özhtozdmr işte biliyorum Allah'ım uzak tutsun bende. Terazi burcunu 🤣
Aslan6 ay@Özhtozdmr Aslan😎
Aslan6 ay@Özhtozdmr geçti hayatımdan öyle bir dengesiz tam olarak öyleydik ama yeter artık dedim beee postaladım🤣
Evet maalesef
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı. Benim aslanmış benlik bir şey yok 😂
10 Yorumla
6 ayTüm burçları denemediğim için yorum yapamicam 😄
22 Yorumla
Aslan6 ayBen tüm burçları denemedim sadece 2 tane Koç denedim
Oğlak6 ayO da bı şans 😊
5 ayKoç erkeği deneyimlemek ister misin. Xperim yetmiyor yazamıyorum
00 YorumlaAslan erkeği en kötüsü inan
12 Yorumla
Aslan6 ayAslan daha güvenilir Koçtan bence Koca guvenilmez
Gizli Üye(36-45)6 ayZehirli akrepin eline kimse su dökemez
20 Yorumla
6 ayoff en sevdiğim
20 Yorumla@juju0607 knks ne dersin?
03 Yorumla
Aslan6 ayKoç mu juju hshshs
Aslan6 ayHm
6 ay12 burcu da denedin yani?
01 Yorumla
Aslan6 ayYok iki tane koç oldu
En iyisiyiz ne en kötüsü
07 Yorumla
Aslan6 ayKesinlikle,😂😂
Aslan6 ayOğlak
Aslan6 ayKoç Burcu hiç güvenilir değil bencil kendini düşünür sadece o benim duygularımla oynadı asla güvenilir erkek değil
Aslan6 ayİnanmıyorum küçüğüm umarım sende aldatmazsin benim guvenm yok
Gizli Üye(36-45)6 ayErkek olarak yengeçler bence
10 YorumlaKova erkeğine hiç denk gelmedin sanırım
00 Yorumla
6 aykova ve yay erkeği
00 Yorumla
6 aySiz kızlar ne istiyorsunuz bizden ya
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayAy em bilmiyorum
00 Yorumla
6 ayTecrübe konuşuyor; burçlara inanan kızdan olmaz.
00 YorumlaAsla inanmıyorum bu saçma sapan
00 Yorumla
6 ayBence başak ve yengeç :)
00 Yorumla
6 ayBi de ikizler kadını.
00 Yorumla
6 ayİkizler ne durumda peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHayır kesinlikle yengeç erkeği ona güven olmaz
13 Yorumla
Aslan6 ayGerçekten mi duygusal f
Diolar ama
Cevap sahibi6 ayDuygusallık değil onların ki manipülasyon
Aslan6 ayBen de pek hoşlanmam yengeç ten
Gizli Üye(30-35)6 ayHahahahahahhahahahahahahh kesinlikle😅
15 Yorumla
Aslan6 ayDimii sen neler yaşadın 😂😂
Cevap sahibi6 aySevgilimken aşkı hayatıydım ayrılınca yollu oldum ben😅😅😅
Aslan6 ayİyi benim ki aldattı ya 😂😂
Cevap sahibi6 ayŞaşırdım öyle huyları yoktur çok koç sevgilim oldu başkasını isterse net şekilde söylerler aslında geçmiş olsun..
Aslan6 ayYok bee çok kurnaz lar
6 ayKoç kadını oglak kadını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYaa burçlara bağlamayın her bir haltı
08 Yorumla
Aslan6 ayKesin koç sun
Cevap sahibi6 ayNe koçu be
Cevap sahibi6 ayBen Koç değilim ama sen tipik burçlara bağımlı ve burçlarla hareket eden kız tipisin
Aslan6 ayNe peki senin
Cevap sahibi6 aySöyleyemem sadece wp 😂
Aslan6 ayBiliyorum biliyorum koç burcu hshsshh
Cevap sahibi6 ayHayır 😂
Cevap sahibi6 ayMerak et söylemeyeceğim 😌🤪
6 ayKova erkeği net...
10 Yorumla
6 aykoç hiç bilmiyorum ama bence boğa olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayTerazinin eline kimse su dökemez.
11 YorumlaAsk olsun neden böyle düşündün?
02 Yorumla
Aslan6 ayAşık edip terk etti bencil çok
Gizli Üye(25-29)6 ayKoç, yay, balık aralarında kapışırlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAslan varken koça sıra gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aykadını da kötü erkeği de kötü
00 YorumlaAslan ve başak olmasın o
11 Yorumla
Aslan6 ayOlabilir 😂
Neden peki Koç burcu
15 Yorumla
Aslan6 ayDuygularımla oynandı ter etti
Aslan6 ayİki tanesi de öyle di 😂
Aslan6 ayAynen