• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Tecrübe konuşuyor: İlişkide en berbat burç koç erkeği değil mi 😂?

Sevimlikicicek
Sevimlikicicek Takip Et
Xper 2 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Tecrübe konuşuyor: İlişkide en berbat burç koç erkeği değil mi 😂?
Tecrübe Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Burç değil yükselen ve ay burcu da ateş veya havaysa yandın. Karakteri ve dış gorunusunu yükseleni belirler. Ay burcu duygularını yonetir. Venüs burcu beğendiği kadın tipidir. Mars burcu hareket kabiliyetidir. Girisken mi çekingen mi gizemli mi takılır ona göre şekillenir. Merkur nasıl iletişim kurduğunu gösterir hep kendisinin dinlenilmesini isteyen tipler vardır bazıları da hem dinlemeyi hem anlatmayı sever iletişim yeteneği kuvvetlidir. Pluton cinselliği algilayiş biçimidir nelerden hoşlanır neleri sever aktif mıdır pasif mıdır monotonluk mu ister burdaki burç önemlidir. Genel olarakta haritada denge olmalıdır. Hep hava ağırlıklı olan harita herşeyi zihninde yaşar dış dunyayla yuzlesemez. Toprak hiç yoksa tam olarak hiçbir yere ait olamazsınız sanki hep yersiz yurtsuz gibi. Turkiyenin ülke olarak haritasında toprak yok bu yüzden yerimizde huzurlu değiliz hep ekonomik bunalımlar darbeler içsel gerginlikler mevcut. Israilde öyle sanırım Yahudilerin haritası da belki bize benziyor hiçbir yere ait değiller kimse kabullenmiyor (yapılan zulumlerden dolayı tabi) aynı zamanda burcu yengeç yükselen akrep 🦂 yükselen akrepte turkiyenin karakteri demek oluyor. Bastirilmis dürtüler, cinselliğin afrikasi, kadın objelestirilmesi, kötü yönetimler, köklü değişimler, asılan başkanlar vs vs hepsi akrep Plüton etkisi. Belli ki özellikle haritada ateş ve su var

0
    20 Yorumla
    • asyamasya123
      asyamasya123
      Kova
      6 ay

Haritasında venüs koç ay aslan yükselen başak kendi balık burcu element olarak ateş su ve toprak eşit derecede var hava daha az

Yorumla
    • asyamasya123
      asyamasya123
      Kova
      6 ay

Yorumlar misin bunu

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

@asyamasya123 iki tane flörtum koç tu ki çoğu kız berbat olduğunu söylüyor Koç'un ilişki de ben ve koç zaten güvenilmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Kadının da mars burcu begendigi erkek tipini gösterir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@asyamasya123 Venüs koç biraz daha guleryuzlu atletik girişken arkadaş canlisi orta boylu kumral veya esmer tiplerden hoşlanir. Ay aslan özguvenli özguvensiz bazen çok ozguvenliymiş gibi davranır ama bir yani korkaktir. Yukselen başak takıntılı kafada kuran sorunlarini kendi içinde çözmeye çalışan kontrollü disiplinli kişilerdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Koçlar baya sorunlu oluyor ama belki koç degide yükselen burcu da seni etkilemiş olabilir

Yorumla
    • asyamasya123
      asyamasya123
      Kova
      6 ay

Venüs koç venüs ikizler olur mu ben kendim de ikizlerim

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@asyamasya123 İkizler ve koç benzer görünümleri sever neşeli gulen eğlenceli arkadaş canlısı kadınları beğenir. Ama onun yukselende yengeç balık oğlak varsa zor. Topraklardan boğa Başak, akrep bir ihtimal anlasirsin. Gorunusunu begenebilir fakat dediğim burçlar varsa karakter olarak uzlasamazsiniz. Baska bir opsiyon haritada baskın elementin ne olduğu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@asyamasya123 senin mars burcun ne? Istediğin erkek tipini anlatır

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      Terazi
      6 ay

Bana da bak bari erkek haritası için ben güneş terazi 5. ev ay boğa 12. ev merkür terazi 5. ev mars terazi 5. ev venüs akrep 6. ev retro jüpiter aslan 3. evde satürn ikizler 1. ev retro uranüs kova 9. ev retro neptün kova 9. ev plüto yay 7. ev chiron oğlak 8. ev vesta başak 4. ev pallas kova 9. ev lilith koç 11. ev ceres koç 11. ev ruh noktası oğlak 8. ev diğerlerini pek bilmiyorum tek bildiklerim bunlar

Yorumla
    • asyamasya123
      asyamasya123
      Kova
      6 ay

Benim mars merkür yengeç erkek arkadaşım balık gerçekten çok çekiliyorum duygusal merhametli erkeklere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@asyamasya123 mars yengeç erkeği kadınsı olur annesi çok yönlendirebilir bu erkeği. Mars yengeç olması güler yüzlü insanlara sıcak davranan sohbet etmeyi becerebilen aile babası bir tip isteğin var. Belki koyu veya açık kumral hafif atletik ama doğal vücutlu 1.75-80 arası kişiler ilgini çeker. Merkur yengecte kendini duygu ve akıl sentezinden geçmiş cümlelerle ifade eden hatta daha çok duygu odaklı şekilde tepki veren tiplerdir. Mars yengeç olarak bilinen ünlü birini de çok yakından tanıyoruz futbolcu Messi. Tam bir aile adamı. Tabi haritasını bilmiyoruz Messi'nin ama özellikle mars yengeç olan bir erkek. Mars aslında onun hareket biçimini de gösteriyor hangi konularda atılgan olabilir neleri becerebilir ya da üstesinden gelebilir. Merkur balık sanatçıdır yahu güzel yerleşim. Iletisim şekli sanat duygular şiir melankoli tane tane konuşan sesi güzel olabilecek kişilerde Merkür balık ya da yengecti yanlış hatırlamıyorsam. Sadece dikkat etmen gereken şu mars terazi ya da mars yengeç kadınsı olurlar. Kadin gibi dedikodu yapmak, laf yetiştirmek, duygusal tepkiler bunlar hoşuna gitmeyebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ErenEngin22 ilk olarak güneşin terazi olması pek önemli değil burada yükselene bakmaktaki amaç daha cok karakter ve fiziksel görünümü öğrenmektir. Gunesin terazi olması doğduğun gün uzaydaki bizim güneş sistemimizdeki gezegenlerden güneşin karşısına terazinin yönetici gezegeni venüs gelmiş. Hem yükselen hem de güneşinin özelliklerini tasiyabilirsin ama genel kanı olarak duygu dünyani ay karakterini yükselen belirler. Ay boğa biraz içine kapanık bir tip olabilirsin ya da sakin ortamina göre konuşan. Sabit fikirleri olan değiştirmediği doğrularından da memnun olan biri. Ayrica çokta çalışıp çabalayan birisin. Iliskiler konusunda herkese doğru gelmeyecek şeyleri diretme durumların olabilir kendi bildiklerinle devam etmek istemen karşı tarafı bunaltir. Venus akrep karanlık gizemli vamp ağırbaşlı keskin tavırları olan esmer orta boylu ya da minyon kadınlardan hoşlanır. Hatta delici bakışları olan farklı bakan hafif çekik badem gözler, ceylan gözler sevebilirsin. Merkur terazi de kendini çok iyi ifade eden konuşmasıyla insanları etkileyebilen yer yer soğuk diplomatik ve kurumsal konuşabilen bir stili vardır. Mars terazi erkeğe feminenlik verir kadınlarla iyi sohbet eden onları guldurebilen kişiler olurlar. Tavirlarinda bazen dengesizlik olabilir böyle davrandı ama sonradan neden bambaşka bir hareket yaptı diye eleştiri alır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ErenEngin22 Anneye düşkünlük olur eş adayının anneyle samimi olmasını fazlaca onemseyebilir. Uranus kova kendi gezegeninde rahat konumda. Neptun kova bilimsel ve teknolojik olaylara merak veya bu işlerle uğraşmayı isteme egilimi olur. Ya da belki e ticaretten para kazanabilirsin belki de yazılım. Teknooji alanında ozellikle internet ağıyla yapacağın isler başarı getirebilir. Liith koç karanlık arzuların içinde bastirdiklarin demektir. Atiyorum çok fazla kızla takılmak istiyorum ama çapkın ve kötü biri de gözükmek istemiyorum. Ya da süreli eğlenmek gezmek tozmak isterim ama işlerim kötü gidebilir yapamıyorum. Bir anda kafama essin amerika'ya gideyim fakat işlerinde aksamasin akışında olsun. Icinde bastirdiklarin ama harekete geçip yapmaya da cesaretin olmayan eylemler. Ruh noktası ne demek bilmiyorum o yüzden bir yorumum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ErenEngin22 Jüpiter şans büyüme bereket eğitim kariyer seyahat vs vs gezegeni karşına ne gelirse o alanda büyüme ferahlık yükselme yaşarsın. Aslan da olması iyi bir konum. Sana diyor ki nerede ben iyiyim diyorsan cesaretli ol atılgan davran ben sana sahne ışığını ceviricem başarılı yapicam yeter ki sen kendini göster diyor. Saturn İkizlere gelecek olursak; Satürn kötücül bir gezegen karmanin lordu yani ilahi adalet sembolü güneş sisteminin eli sopalı acımasız ama adaletli ogretmeni. Bu gezegen bulunduğu burcun ozellikleri konularında sınar. Surekli bir sınava tabi tutulursun onun sınavlarını başarıyla verirsen o konuda seni ödüllendirir. Ikizler nedir iletişim zeka kavrama becerisi sosyal ilişkiler bu alanlarda tutukluk yanlış anlaşılma ifade etme yeteneğinde zayıflık. Saturn sana bu konularda kendini geliştir der. Kendini doğru ve iyi şekilde ifade et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ErenEngin22 ruh noktası oğlak saygınlık ve iyi konumda olma isteğini belli eder. Basari iş demek değil duygu dunyanla sevdigin seni besleyen işlerle de ugraş. Kendine karşı da adaletli davranman lazım. Etrafimdakilere calisarak para konusunda bereket ve bolluk sagladigim ölçüde sevilirim dememelisin. Beni kendi fikirlerim iyi veya kötü huylarimla kabul ediliyorum kafasında olmalısın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ErenEngin22 pallas Vesta Chiron anlamlarını bilmiyorum

Yorumla
    • ogzhnn07
      ogzhnn07
      Akrep
      6 ay

Ülkenin burcu akrep yükseleni yengeç yanlış yazmışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@ogzhnn07 ondan emin olamadım zaten sadece ikisinin de benzer özellikleri karanlık yönleri aynı duygusalligin arkasına saklanmiş kabul görmeyen yanlar yengeç burcunda da mevcut. Ikisi de cinsellikle ilişkilendirilir tepkisel olmayla aile ve toplumla bagdastirilir. Turkiye haritası genel olarak şu baskinligi gösterir. Aslinda iki burcun ozelligini de baskın olarak gösteriyor hatta guneşin özelliklerini daha fazla. Amerika yengeç burcu mesela tam olarak dişi bir ülke en unlu yildizlari kadinlar aşırı dışa dönük eğlenceli tüm devletlerle iyi gecinebilen bir profili var ama tepkilerini daha iyi yönetiyor çünkü yukseleni terazi ve haritadaki burçlar dengeli. Bizde güneşin ve yukselenin etkisi eşit akrep gibi hırsli öfkeli aşırı refleksif kompleksli narsist kiskanc özellikler var. Kadinlar metalastiriliyor saygı yok. Cinsellik alttan alttan yaşanıyor tacizler tecavüzler sapıklar dolu. Devlet yönetimlerinde krizler darbeler bunlar tamamen akreple ilgili Pluto yer altı tanrısıdır ve akrebi yönetir. Koklu değişimleri getirir ülke yıllarca darbelerle yeniddn farklı ideolojilerin etkisi altına giriyor. Ekonomik krizlerde aynı şekilde. Ustte bazen güneşin etkisinin daha fazla olabileceğini söyledim. Yengec yükselen bizim aşırı duygusal misafirperver ve zaafiyete açık yönümüz. Herkesi bir anda yükseltip bir anda alçaltmamiz. Yengeç dişi burçtur kadını temsil eder anneliği fedakarlığı ülkenin kadınları o kadar emeğe rağmen neler yaşadı yıllarca eski cefakar kadınlar kurtuluş savaşi zamanı yaşananlar. Hep tarih sahnesinde olduk pes etmedik şu an Ukrayna gibi bir savaş olsa kadınlar yine aynısını yapacak çünkü bu türkiye'nin haritasinda da var anaç sahiplenici su elementi haritasina sahibiz. Bizi bitiren kıskançlıklar asagilamalar cekememezlikler oluyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    Kova
    6 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı.

Tecrübeye göre değişir ama Koç erkeği gerçekten zorlayıcı olabiliyor; fevri, sabırsız ve her şey hemen olsun isteyen yapısı ilişkide yoruyor, bir anda çok ilgiliyken bir anda kendi dünyasına dönebiliyor ama haksızlık etmeyeyim, netliği, sahiplenmesi ve dürüstlüğü de var, yani sevilirse çok sever ama sabrı olmayan için tam bir sınav.

1
    0 Yorumla
  • papatyaakokulukadinn
    papatyaakokulukadinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    Terazi
    6 ay

Kesinlikle öyle, hem manipülatör hem ben merkezli hem de kendinden başka kimseyi sevmez

1
    4 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Aldattı mı seni de çok bencil ll

Yorumla
    • papatyaakokulukadinn
      papatyaakokulukadinn
      Terazi
      6 ay

Koç erkekleri genel olarak kadınlara fazla düşkün oluyor aşkım

Yorumla
    • papatyaakokulukadinn
      papatyaakokulukadinn
      Terazi
      6 ay

Ya da belki ben hep öyle tipleri tanıdım bilmiyorum ama genel olarak öyle olduklarını düşünüyorum

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Doğru çok düşkün olur

Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    İkizler
    6 ay

Cıks Aslanlarla takıl ondan sonra konuşalım :D o kadar kendini beğenmiş, kendi doğrusu dışında doğru yok zihniyetinde, benim sözümün üstüne söz söylenmez. Dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir burç o yüzden bir İkizler olarak hiç anlaşamayız. Ne sosyal anlamda, ne de kızlarıyla duygusal anlamda

2
    6 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Hmmm sen koç musun

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      İkizler
      6 ay

Yazdığımı okusan bunu sormazdın :)))

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İkizler mi 😂 ya biraz karışık olmuş ikizler kızları sandım söylediğin şey

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      İkizler
      6 ay

işte olaya kendini hiç vermiyorsun ondan

Yorumla
    • ɴâᴢᴇɴᴅᴇ
      ɴâᴢᴇɴᴅᴇ
      Terazi
      6 ay

@Catutigernos Aslan kadını da öyle cidden çok haklısınız

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      İkizler
      6 ay

@ɴâᴢᴇɴᴅᴇ kadını da erkeği de bir. Ondan hiç anlaşamam ne sosyal anlamda ne duygusal anlamda.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Ah Sevimlikicicek, ben tam öyle düşünmüyorum aslında 😄 Koç burcu erkekleri hareketli, enerjik ve meydan okumayı seven tiplerdir. Ama işte, bazen bu enerji fazla gelebilir. İlişki dinamikleri çok kişisel bir şey. Senin enerjinle pek uyum sağlayamamış olabilirler 😉

Ama bu demek değil ki tüm Koç erkekleri uygunsuz. Belki de başka bir burç, seninle daha iyi bir bağlantı kuracaktır. Unutma, her burcun uyumu çok farklı 🌀 Peki ya senin burcun nedir, öğrenmek isterim! 🌟

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

31

Cevap

• 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    Boğa
    6 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.

Peşin peşin söyleyeyim koç burcu değilim. Burçlardan da anlamam. Ama bunu tecrübe konuşuyor diyerek söyleyebilmen için her burçtan 5-6 kişiyle olmuş olman gerekir. Bildiğim kadarıyla 12 burç var aşağı yukarı 65-70 sevgilin falan olmuş olması lazım 750 yaşında falan değilsen bu kadar kısa ömrüne bu kadar erkek sığdırdıysan söyle hangi burçsun ondan uzak duralım.

1
    3 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İki tane koç erkeği yle ilişkim oldu hepsi birbirinden berbattı

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      Boğa
      6 ay

Belki sorun sendeydi? Belki aslan erkekleri daha berbat? Belki terazi erkekleri daha beter?

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Ben sevdim sadece bu sorun mu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

ben yay kadınıyım özetle Aslan ve ikizler erkekleri çok takıntılı oluyor aslan erkekleri çok korkunç olabiliyor onun askına karsılık vermedinmi çok sinir bozucu akrep kova Yengeç boğa en sinsi erkek burçları kova erkeği özellikle aynı karı gibi mal çekilmiyor başak erkeği kadınada erkeginede tahammülüm sıfır canım bildiğin koç ve başak kova akrep ikizler balık ömür yer çekilmiyor Terazi erkegi bakımlı fena değil Oğlak erkeği çok işkolik ama iyi

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Aslan ve Oğlak erkekleri çok dürüst kadınıda erkegide Terazi fena değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Yok Koç sabit uzun ilişki kuramıyor ama en berbat değil inan ki. Hiç bir balık tarafından manipüle edildiniz mi? Manipülasyon kralı balık erkeği. Hele ki kendine köle arayan yay erkeği.
    Bunlar genel karşılaştıklarım. Tabiki doğum haritasına göre değişir sadece güneş burcuna bakıp diyemeyiz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Koç sevgilim olmadı ama flörtüm oldu çok açık sözlüydü her şeyi çat diye söylerdi ama kız çevresi çok vardı Instagram'da 200 kişiyi takip ediyorsa 198'i kız iki tanesi de erkek

2
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Çapkın evet çok güvenilmez

Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    Yengeç
    6 ay

12 burcun da berbat yönleri mevcut, karakteri sağlam adam gibi adam hangi burç olursa olsun mutlu eder.

1
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    Akrep
    6 ay

Koç çok iyi bir burç
    Fakat her koç böyle diye bir şey yok sen sağlıksız bir erkeğe denk gelmişsin burçla alakası yok karaktersizligin

1
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

2 tane oldu ikisi de berbat

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    Koç
    6 ay

Koç erkeği kadar net açık, dürüst biri seni şaşırtmış olabilir.. Ne ise onu söyleriz her zaman.

1
    4 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Duygularla oynayan biri Aynı zaman z kendinden başkasını düşünmez her gün bir kız la

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      Koç
      6 ay

Alakası yok. Sen farklısına denk gelmişsin. Çok üzerine düşme yeter.

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Çoğu kız öyle diyor neyse ya

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      Koç
      6 ay

Halt etmişler.

Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    Yay
    6 ay

Burçlarla ilişkinin bir bahi yok. Genetik yapı artı kişilik ve karakter. Bunlar bozuksa burçlar ne yapsın?

0
    2 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İki tane exim koç aynilardi

Yorumla
    • babacan5255
      babacan5255
      Yay
      6 ay

Ben teraziyim

Yorumla
  • İsa22
    İsa22 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    Koç
    6 ay

Ben Koç burcuyum hiç te öyle değilim. Bu işler burçlara göre olmuyor

0
    4 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Off aynen

Yorumla
    • İsa22
      İsa22
      Koç
      6 ay

Daha 24 yaşındasın doğru ise nasıl tecrübeli oluyorsun

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İki tane koç oldu

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

27 olcam

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    Balık
    6 ay

Peki balık erkeği nasıl oluyor madem tecrübelisin tecrübeli birini bulmuşken sorayım dedim

0
    4 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Koç Burcunda tecrübeliyim

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      Balık
      6 ay

Peki ne yapıyor ki bu mübarek bu kadar bezdirmiş seni

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Narsist bencil düşüncesi z

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      Balık
      6 ay

O zaman farklı burçlara yelken acma vakti gelmiş

Yorumla
  • HayatKısaKşlrUçyr
    HayatKısaKşlrUçyr Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 61%
    İkizler
    6 ay

Onu diyen henüz yengeç erkeği ile tanışmamıştır😏

0
    3 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Mızmız dimi

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      6 ay

Mızmız değil, manipülatör.

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Evet o da var jdjdjxj

Yorumla
  • Doktorenna
    Doktorenna Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    Başak
    6 ay

Balık ve yengeç ya ikisi de beni çok üzdü çünkü ondan en berbat onlar

En iyisi aslan ve akrep bana göre

2
    1 Yorumla
    • benfavor
      benfavor
      Yengeç
      6 ay

Sizin karşınıza çıkan birkaç erkekten dolayı biz kötüyüz öyle mi yok artık

Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    Terazi
    6 ay

Haritanın kombinasyonu önemli tek başına belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    Aslan
    6 ay

Saçma ben aslanım ve koç erkeği ile şahane anlaşıyorum 🥰

0
    0 Yorumla
  • CANÖzkan1
    CANÖzkan1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    Oğlak
    6 ay

Yengeç ve balık kadınınıda ekleeee off bomboşşş

0
    0 Yorumla
  • Hüseyin7210
    Hüseyin7210 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    Kova
    6 ay

Öyle diyorsan öyledir ben kovaym

1
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

@greeneye34 ne söylesen yaşadıklarımi değiştirmez kardeşim

Yorumla
  • Yayburcuerkeğiuzmanı
    Yayburcuerkeğiuzmanı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    İkizler
    6 ay

Yengeç Koç Yay aslan Akrep balık Boğa erkegi

1
    5 Yorumla
    • erkannnn34
      erkannnn34
      Aslan
      6 ay

Aslanın nesi kötüymüş

Yorumla
    • Yayburcuerkeğiuzmanı
      Yayburcuerkeğiuzmanı
      İkizler
      6 ay

@erkannnn34 sinsi egolu güzellik manyağı iki yüzlü psikopat

Yorumla
    • erkannnn34
      erkannnn34
      Aslan
      6 ay

Hiçte öyle değil o kadar burcu bildiğinize göre sıkıntı sizde burçlarda değil

Yorumla
    • Yayburcuerkeğiuzmanı
      Yayburcuerkeğiuzmanı
      İkizler
      6 ay

@erkannnn34 tabi canım senin bahanene...

Yorumla
    • erkannnn34
      erkannnn34
      Aslan
      6 ay

Bahane uyduran söz atan sizsiniz Aslanlara 😉 ben değilim nefrette seviye dahildir iyi günleriniz olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    6 ay

Hahahah Başak erkeğiyle henüz tanışmamışsın en bok başaktır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Koçun erkegini de, kadınını da sevmem asiri yorucular.

0
    0 Yorumla
  • Öylesinebirixxxx
    Öylesinebirixxxx Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    Aslan
    6 ay

Terazi vallahi billahi terazi erkeği 🤣🤣🤣

2
    9 Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

Ben de teraziyim ne var bizde hhgg

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      Aslan
      6 ay

@Özhtozdmr kararsızlık dengesizlik flörtöz lük her şey mevcut sizde🤣

Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

Valla öyleyim çok kararsızim 😂😂😂😂

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      Aslan
      6 ay

@Özhtozdmr işte biliyorum Allah'ım uzak tutsun bende. Terazi burcunu 🤣

Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

Yok yaw o kadar değil 😂 senin burcun ne

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      Aslan
      6 ay

@Özhtozdmr Aslan😎

Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

Benim de aslan kız kardeşim çok zitiz hep kavga ederiz sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşuruz 😂😂😂

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      Aslan
      6 ay

@Özhtozdmr geçti hayatımdan öyle bir dengesiz tam olarak öyleydik ama yeter artık dedim beee postaladım🤣

Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

😂😂😂😂

Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    Koç
    6 ay

Evet maalesef

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    Aslan
    6 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı.

Benim aslanmış benlik bir şey yok 😂

1
    0 Yorumla
  • hicgerekyokk
    hicgerekyokk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    Oğlak
    6 ay

Tüm burçları denemediğim için yorum yapamicam 😄

2
    2 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Ben tüm burçları denemedim sadece 2 tane Koç denedim

Yorumla
    • hicgerekyokk
      hicgerekyokk
      Oğlak
      6 ay

O da bı şans 😊

Yorumla
  • prenservillsh
    prenservillsh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Balık
    5 ay

Koç erkeği deneyimlemek ister misin. Xperim yetmiyor yazamıyorum

0
    0 Yorumla
  • lishahayt
    lishahayt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    Aslan
    6 ay

Aslan erkeği en kötüsü inan

1
    2 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Aslan daha güvenilir Koçtan bence Koca guvenilmez

Yorumla
    • lishahayt
      lishahayt
      Aslan
      6 ay

Doğru sanırım. Aslan kesinlikle daha sadık ama koç da fena sayılmaz eğer sağlıklı zihniyete sahipse genelde maskülen ve provider oluyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Zehirli akrepin eline kimse su dökemez

2
    0 Yorumla
  • d1laraaaaaaaa
    d1laraaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    Aslan
    6 ay

off en sevdiğim

2
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    Yay
    6 ay

@juju0607 knks ne dersin?

0
    3 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Koç mu juju hshshs

Yorumla
    • Kampçı_
      Kampçı_
      Yay
      6 ay

Manitası öyle

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Hm

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    Oğlak
    6 ay

12 burcu da denedin yani?

0
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Yok iki tane koç oldu

Yorumla
  • Gshshshsh
    Gshshshsh Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    Boğa
    6 ay

En iyisiyiz ne en kötüsü

0
    7 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Kesinlikle,😂😂

Yorumla
    • Gshshshsh
      Gshshshsh
      Boğa
      6 ay

Senin burcun ne ki

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Oğlak

Yorumla
    • Gshshshsh
      Gshshshsh
      Boğa
      6 ay

Koçla oğlak olmaz zaten

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Koç Burcu hiç güvenilir değil bencil kendini düşünür sadece o benim duygularımla oynadı asla güvenilir erkek değil

Yorumla
    • Gshshshsh
      Gshshshsh
      Boğa
      6 ay

Bencil olduğumuz doğrudur ama güveniliriz

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İnanmıyorum küçüğüm umarım sende aldatmazsin benim guvenm yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Erkek olarak yengeçler bence

1
    0 Yorumla
  • ogzhnn07
    ogzhnn07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    Akrep
    6 ay

Kova erkeğine hiç denk gelmedin sanırım

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    Başak
    6 ay

kova ve yay erkeği

0
    0 Yorumla
  • RaistlinMajere_
    RaistlinMajere_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    Oğlak
    6 ay

Siz kızlar ne istiyorsunuz bizden ya

0
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    Koç
    6 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 334 cevap paylaştı.

Ay em bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    Aslan
    6 ay

Tecrübe konuşuyor; burçlara inanan kızdan olmaz.

0
    0 Yorumla
  • ccgty2890
    ccgty2890 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    Oğlak
    6 ay

Asla inanmıyorum bu saçma sapan

0
    0 Yorumla
  • dronepilotu
    dronepilotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    Başak
    6 ay

Bence başak ve yengeç :)

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    Oğlak
    6 ay

Bi de ikizler kadını.

0
    0 Yorumla
  • mersnliAŞK
    mersnliAŞK Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    Aslan
    6 ay

İkizler ne durumda peki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hayır kesinlikle yengeç erkeği ona güven olmaz

1
    3 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Gerçekten mi duygusal f
      Diolar ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Duygusallık değil onların ki manipülasyon

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Ben de pek hoşlanmam yengeç ten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hahahahahahhahahahahahahh kesinlikle😅

1
    5 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Dimii sen neler yaşadın 😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Sevgilimken aşkı hayatıydım ayrılınca yollu oldum ben😅😅😅

• Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İyi benim ki aldattı ya 😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Şaşırdım öyle huyları yoktur çok koç sevgilim oldu başkasını isterse net şekilde söylerler aslında geçmiş olsun..

• Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Yok bee çok kurnaz lar

• KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    Boğa
    6 ay

Koç kadını oglak kadını

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Yaa burçlara bağlamayın her bir haltı

0
    8 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Kesin koç sun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Ne koçu be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Ben Koç değilim ama sen tipik burçlara bağımlı ve burçlarla hareket eden kız tipisin

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Ne peki senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Söyleyemem sadece wp 😂

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Biliyorum biliyorum koç burcu hshsshh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Hayır 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Merak et söylemeyeceğim 😌🤪

Yorumla
  • Isinebakkarsim
    Isinebakkarsim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Kova
    6 ay

Kova erkeği net...

1
    0 Yorumla
  • browniperisi
    browniperisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    Kova
    6 ay

koç hiç bilmiyorum ama bence boğa olabilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Terazinin eline kimse su dökemez.

1
    1 Yorumla
    • Özhtozdmr
      Özhtozdmr
      Terazi
      6 ay

Kesinlikle hggfy

Yorumla
  • dr_fth34
    dr_fth34 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    Koç
    6 ay

Ask olsun neden böyle düşündün?

0
    2 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Aşık edip terk etti bencil çok

Yorumla
    • dr_fth34
      dr_fth34
      Koç
      6 ay

Çok dogru cidden tespit

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Koç, yay, balık aralarında kapışırlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Aslan varken koça sıra gelmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

kadını da kötü erkeği de kötü

0
    0 Yorumla
  • KHALEESİ8
    KHALEESİ8 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    Yay
    6 ay

Aslan ve başak olmasın o

1
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Olabilir 😂

Yorumla
  • 1453firat
    1453firat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    Koç
    6 ay

Neden peki Koç burcu

1
    5 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Duygularımla oynandı ter etti

Yorumla
    • 1453firat
      1453firat
      Koç
      6 ay

Bunun Burçlarla değil karakterle alakalı olduğunu bilmelisin
      Kaç yaşındasın

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

İki tanesi de öyle di 😂

Yorumla
    • 1453firat
      1453firat
      Koç
      6 ay

Sana da denk gelenler karakter yoksunu kişilermiş desene ))

Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Aynen

Yorumla
  • gülbahçesi00
    gülbahçesi00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    Yay
    6 ay

Terazi bence korkunç

0
    1 Yorumla
    • Sevimlikicicek
      Sevimlikicicek
      Aslan
      6 ay

Aa sessiz duruyor ama

Yorumla
  • Aselbomb
    Aselbomb Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    Yay
    6 ay

en becerikli hangisi

1
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    Terazi
    6 ay

Burçla alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Biçay
    Biçay Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    Balık
    6 ay

Balık%💯

0
    0 Yorumla
  • Selininhesabii
    Selininhesabii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    İkizler
    6 ay

Başak en kötüsü

0
    0 Yorumla
  • papatyagirlll
    papatyagirlll Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    Balık
    6 ay

Başak erkeği diyorum

0
    0 Yorumla
  • Metahann
    Metahann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    Aslan
    6 ay

Ben aslanım gerisini bilmem

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Tecrübe konuşuyor: İlişkide en berbat burç koç erkeği değil mi 😂?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu adam bir sapik yani buna emin oldum ❤️ sizin aşkınız sapik mi? 34 cevap verildi
Canımdan bezdiren terazi erkeği? 7 cevap verildi
Hatun diyen erkek çok itici değil mi? 225 cevap verildi
En adam gibi adam burç? 7 cevap verildi
Yavrum diyen erkek çok itici değil mi? 53 cevap verildi
Başak erkeği çapkın mıdır? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨