Büyü mü tesadüfmü?

(ben büyüye nazara inanan birisiyim kafamda bir kaç parça olay var ve ben bunları birleştirince sadece büyü olabileceğini düşünüyorum ama kimseye inandıramıyorum) ilk önce somut bir kanıt anlatayım bundan önceki evimizde otururken annem cüzdanında ince uzun bir şekilde streç filme sarılmış bir tutam toprak bulmuş o zamanlar ben küçük olduğum için bunu annem anlatıyor ve söylediğine göre aynı toprağı lavabonun girişindeki paspasın tam ortasında (en çok basılan yer ) dağılmamış sanki birisi alıp eliyle koymuş gibi bir avuç toprak bulmuş biraz araştırmış sanırım o toprakla ayrılma büyüsü yapılıyormuş ve eğer büyü tutmazsa kişinin vücudunda yaralar çıkıyormuş bu olayın yaşandıktan sonra babam birden sedef hastası olmuş ve çok fazla şekilde halâda devam ediyor.

ikinci olarak yaşadığımız bir olayı anlatıcam bu olaylar 1 2 yılda gerçekleşen olaylar değil 10 yıldır rastgele yaşanan şeyler

mutfak dolaplarımızdan bardak koyduğumuz dolabin camı kırıktı. dolabın ortasında bir tahta vardı tahtanın üstünde arka kısımlarda kahve fincanları duruyordu. dolabın altındada tezgah vardı kahve fincanları hep ters bir şekilde dizili dururdu. annemle beraber mutfakta otururken biranda bir kahve fincanı camdan çıkıp halının üstüne düştü garip olan şu rafta durduğu şekilde yani ters bir şekilde halının üstüne düştü ve eğer normal bir şekilde düşseydi tezgaha düşmesi gerekirdi veya ses çıkartırdı kırılırdı yuvarlanırdı durduğu yer ve düştüğü yerin arasındaki mesafe çok fazla.

bu fincan bir şekilde komşumuza gitti pirinç vermiştik diye hatırlıyorum komşumuzun evindede benzer bir olay olmuş

yaklaşık 2 sene önce bir güzellik salonu açtık ve benzer paranormal olaylar yaşıyoruz.

yaklaşık 1 ay önce bir müşterimiz “ dükkana geldim baktım ama kepenkler çekiliydi bende camdan içeri baktım içerisi bomboştu hiç eşya yoktu kapatıp gittiniz sandım” dedi ama bahsettiği gün biz sabahtan akşama kadar salondaydık

1 hafta önce aynı şekilde bir müşterimiz “baktım kepenkler çekiliydi içerde kimse yoktu” dedi ve yine aynı şekilde o gün salondaydık hatta çok yoğunduk

Annemin ayakkabısı

annem yıllar önce kendine siyah topuklu bir ayakkabı almış ve hiç giymemiş ayakkabı hâla yeni gibiydi yakınımızın düğünü vardı ve annem o ayakkabıyı giyicekti evde kaç kere denedi ve ayakkabı yeni gibi duruyordu hâla ayakkabıyı giydi düğün salonuna gittik arabadan tam indi 2 adım attı 2 ayakkabınında tabanı çıktı hemen ayakkabısını değiştirdi ve eve geldiğinde ayakkabıya baktık belki 10 saat önce yeni gibi olan o ayakkabı darbeler almış kirlenmiş yırtılmış kısacası aşırı derecede eskimişti ve bu eskime 10 saat içerisinde olabilecek bir eskime değildi.

yine annemin yaşadığı bir olayı anlatayım

annem amcasını rüyasında gördü 1 hafta sonra vefat etti teyzesini rüyasında gördü 1 hafta sonra vefat etti ve genelde rüyaları hep çıkar garip kısmı olacak şekilde görür öyle kedi yılan falan değil geçen ay kalabalık gördü cenaze miydi düğün müydü anlamadım dedi 1 hafta sonra bir akrabası vefat etti yani senaryo halinde kişilerde dahil öncesinde rüyasında görür 6. hisside çok kuvvetlidir

bu arada annem ve babam şu an boşanma aşamasında

bu şekilde daha fazlası sığmıyor zaten bu kadarı bile cevabı açıklıyor bence :) sadece bilen birisi varsa veya önerebileceğiniz bir şey varsa merak ediyorum eğer büyüyse ne büyüsü değilse düşünceleriniz çünkü kimseye inandıramıyorum en azından burdan paylaşmak istedim

Büyü mü tesadüfmü?