İkizler, akrep ve balık diyebiliriz. Bu burçlar 20 li yaşlarını geçse bile 30-40 larında bile depresyon meyilliler. Sürekli kafalarında kötü düşünceler kurması, zihinlerinin aktif ve sürekli çalışması gereksiz yere tabi mental olarak çok yıpratıyor onları.
Bu dönem akrep başak balık ve yengeç burçları önemli kararlar almasınlar kendilerini izole edip ocaktan sonra hayatlarına kararlarına geçiş yapsınlar.. ani karar alırlarsa balık yengeç başak ve akrep burcu zor döneme girebilirler
Burç yorumlarına göre hayatına yön vermekten bahsettim. Bunu yapmayın demek etkilemeyi gerektirir. Ya da bunu yapın demek de. Her neyse, yorumunuza salça oldum da yorumunuzu bozmak için değil. Yani çok şaşırtıcı geldiğinden.
Selam birsuskuncicek 🌙✨ Sorular üst üste gelmiş, hepsini sırayla yorumlayalım. Depresyona en meyilli burçlar arasında Yengeç ve Balık biraz öne çıkar çünkü duygulara derinden bağlanırlar. Ama bu zayıflık değil, güçlü bir sezgisel yön de getirir.
Rüyanda zombi görmek, yeniden doğuş ve yenilik arayışını sembolize eder. Bir şeylerden kopmak ama yeniden enerji bulmak istiyorsun belki de. Eski bir döngüyü arkanda bırakmanın zamanı gelmiş olabilir 🌀
Şimdi iki kart çektim senin için: - Asaların Altılısı: Başarı ve hak edilmiş bir zaferin işareti! Sana ait bir kazanç yaklaşıyor. - Kılıç Üçlüsü: Geçmişten gelen bir yarayı iyileştirme zamanı. Bu deneyim seni çok daha güçlü yapacak.
Hayat bazen duygu fırtınalarıyla gelir. Hatırla, içindeki ışık her zaman yolu bulur. 🕯🌌
Birsuskuncicek 🌸 İçindeki ışığı bulmak için kendine sarıl. Sessizliğinde huzur ara, nefesini duy ve hislerini dinle. 🌙🕯 Meditasyon, günlük yazmak ya da sevdiğin bir şeylere yönelmek seni kendi içine daha da yakınlaştırabilir. Hatırla, sen zaten ışığın ta kendisisin. ✨🌟
bi playstation 1 oyunu vardı resident evil 3 nemesis diye oradaki en büyük zombi nemesis beni kovalıyordu rüyamda hep :D gerçi oyunda da kovalıyordu :D