Güncellemeler
9 ay
Kimse yokmu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Aşk hayati lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışardan belli etmesende içine attığın seni günden güne bitiren bir konu var.. bence bu yaşadığın aşk hayatınla alakalı.. neden diyeceksin kadınların %90 lık kısmı genelde en öok bu konulara içerler ve takar.. pek düzgün yollar gözükmüyor sende farkındasın aslında neyi denesende işin sonu çok çetrefilli ve denemeye bile üşeniyorsun
Lutfen bana da bakar misinz rica ediyorum
Falımda ne çıkmıışşş? ↗
Sırt sırta vermiş iki insan görüyorum bunlar birbirini seven ama birtürlü ortayolu bulamayan insanlarda çıkar
Beyfendi suanda yani pek beni seven yok
Çok içerliyor ve takıyorsın ama bu elinde değil birde.. kafa kazan gibi olmuş dertler kaynıyor
Eminmisin? Ayrılma olmadımı yakın zamanda?
Oyle hayat gaylesi begendigim biri vardi o umdugum gibi cikmadi onun disinda da ne beni seven var ne benim sevdigim
Tamam falda çıkan kişi o olablir.. zaten sırtınız dönük dedim kafa yapınuz uyumunuz düşünce tarzınız da uyumsuz olablir..
Aslinda benden hoslanma mesaji veren gibileri var ama onlar da arkadasim konduramiyorum bu hoslandigim kisinin herhalde begendigi var sanirim cevremde cok kisi var
Bak kendimizi kandırmayalım.. bu kişi ya geçmişte olan ya da şu an hermekadar konduramasanda içten içe düşündüğün kişi.. yani sırtnızın dönük olmasının sebebini söyledim.. şimdi mantıklı düşün ve tekrar yaz.. sana hoşlandığını en çok belli eden kim?
ya da soruyu şöyle değiştireyim.. sana karşı en çekingen olan hangisi?
Biri var ama cekingen biri pek yaklasamiyor da surekli cevremde oturuyor ona da ben guvenmiyorum zaten odun gibi hic gostermiyor soguk bir de cocuksu
Heh şöyle gel bana.. yazdıklarıma yüzeysel bakma.. düşünerek bak.. bu faldakinin bu çocuk olma ihtimali daha yüksek.. şimdi
Ne istiyor bu cocuk? Ben bu cocugun kankasini begeniyordum
Yakı zamanda bir buluşman olack.. bu kişi kafanı kurcalayan bir konuda seni rahatlatacak
Ve yine bu zaman dairesinde birde sır öğreneceksin
Buluşacağın kişinin görsel zekası ve sanata ilgisi aşırı fark edilebilir birisi olacak
Nasil bir sir cok kaba biri, kankasini begendigim halde o beni niye begeniyor ki
Şöyle düşün bu bir fal.. seni tanımam etmem.. yani bir dizi düşün 5 sezon her sezon 10 bölüm.. ben şu an bu diziye 2. sezon 3. bölümden başladım.. ara ara düzenli baktırman lazm
Ondan sonra bir bütün olur ve bir süre sonra ileriyi gelecek sezonları daha çok tahmin edeblrsin çünkü her şey az çok belli olmuş olur
Kariyer var mi peki? Bulusma yapacafim kisiyi tahmin ettim ama bu derdi o basima sardi yani en fazla yaptigi pisligi kapatmaya calisir ama o yara hic bir zaman iyilesmeyecek kabuk bile baglamadi helallik diler falan defolup gider ama yarayi almisim napayim ben bulusmayi
Kafanı bu aşk meşke okadar vermişsinki bazı şeyleri içerlemişsin baya baya.. genelde bardağa baktıysan elle tutulur pek bişi yok.. çok bulanık ve karanlık fal.. önce zihni biraz temizle ondan sonra kahve içip birdaha baktır.. kahveyi çevirmeden önce ne bilmek istiyorsan ona odaklan öyle çevir
Aslında ask mesk degil bir travmam var da daha tam asamadim ondan oyle cikiyor insan iliskilerim biraz surtusme de de bir de cok hassas duygusal bir kizim bir bebek bile kalbimi kirabilir guzel iyi bir sey var mi peki?
En son yazdığım şeyleri yapıp bardağı ters çevirirsen inan bana daha net şeyler söylenebilir bir fal elde edebilirsn
şu an için kesin olarak söylenebilecek şeyleri söyledim
Emin olmadan yorum yapmam
Oyle yapayim sizi yine rahatsiz etmek de istemem ama yarin atsam uygun olur mu beyfendi
Beyfendi tarzı hitapları sevmem.. rica ettin dşye baktım baktıktan sonra izlemen gereken yolu söyledim.. iyi günler
Peki de siz bilirsinxi tesekkur ederim birsey sorucam bu yuzlesme sonucunda nolacak? Tamamen rahatlayacafim mi yoksa sadece af mı dileyecek
Son sorumdu cidden
Nasil kafami bosalticagimi demediniz de nasil yapicam?
Sana kabaran bişe var
elmasım