Görmüş olduğunuz en kötü rüya nedir?

Biraz atıştırdıktan sonra uzanıp uyuya kaldım ve çok kötü ve ilginç bir rüyaydı…. Yabanci küçük bir evdeyim, tek katlı bi nevi köy evi gibi. Mobilya ne yeni ne de antika gibi, sıradan eşyalar. Geniş bir pencerede beyaz tül bir perde…. tuhaf olan tayfam…. etrafımdaki herkes erkek ve tipleri pek tekin değil…mafyamsı tipler. hepsinin elinde ve önünde silahlar var. Benimde belimde pistol ve önümde nir yarı otomatik var. Elimde şarjör var, kurşunları dolduruyorum, ama nedense tedirgin hissediyorum… bu kişiler pek suratsız ve güvende hissetmiyor… bunlar pek tayfammış gibi değil, rehineymiş gibi bir hisse kapılıyorum… birazdan çatışmaya gireceğiz ama elimdeki şarjör yok oldu! İki silahım için de şarjör var mı diye soruyorum, herkes mal mal bakıyor, cevap veren yok…etrafa bakıyorum, ortalıkta şarjör yok! Cebimdeki paralar da yok oldu…neler oluyor anlayamıyorum… dışarısı ayrı bir kaos içinde, sanki “Arınma Gecesi” ile “Testere” karışımı (O kısma hiç girmeyeceğim, baya kanlı ve karmaşık)! Çıkmam gerekiyor ama kurşun ve yedek şarjörler olmadan bu delilik olur. Odadaki soğuk ve gergin ortak boğuyor beni, ne kalabilirim ne de dışarı çıkabilirim…. Ve rüyadan çıkış yapıp uyandım! Daha aksiyon başlamadan! Off ya hem bulmacayı çözmeden hem de çatışmaya girmeden, sonuca varmadan uyanmaktan nefret ediyordum! Sizce bu tuhaf rüya ne anlama geliyor? Sizin gördüğünüz en tuhaf, en ilginç rüya nedir?