Gördüğün en korkunç rüya hangisiydi ?
Bakalım :)
Uçurumdan düşmek
Trafik kazası
Tanıdığım birisinin ölmesi
Kovalandığım rüya
Benim ki başka yazıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ruyamda odamda bir kiz belirdi benim arkadaslarimdan biriydi aslinda ama baska bir yaratik tarafndan kontrol ediliyodu. Geldi yatagimin yanina ben yatarken beni ayagimdan asagi cekmeye basladi o sirada ben uyandim.gozumu acmamla kapamam bir oldu karabasan geldi. Elimi ayagimi kipirdatamadim ve gozlerimde kapatiliyodu biri tarafindan.sadece o kizin konusma sesini duyuyodum ve beni ayagimdan asagi cekiyodu. Sonra baska birinin sesini duydum, diger kiza istedigini alamiycaksin dedi ve onu kovdu. Bende oyle uyandim ve uyandigimda odamin kapisinda baska bir arkadasim vardi tam kapinin onundeydi ve omuzunun ustunden bana bakiyodu. Gozumu acip kapadim ve kapiya yakin duran arkadasim gercekte kapjnin arkasinda asılı olan montumun goruntusune dönüştü sanki hic orda olmamis gibi yok oldu.
Okumaz olaydım.
ulan bende hayalgücümü geniş zannederdim
Şöyle geçmişe gidip ne rüyalar gördüğümü düşündüm de en son gördüğüm korkunç rüya şöyleydi; evdeyim, odamdayım, gece vakti bir de..Bunu da evden uzakta, yurtta kalırken görmüştüm.Odamdan çıkıyorum, kardeşim de salondan geliyor, ama böyle yüzü değişik ve boyu daha kısa, içine cin girmiş :D Sonra annem geliyor, annem de aynı.Sonra babam geliyor, ben de diyorum, oh babam normaldir falan :D Sonra bakıyorum babam da aynı.Sonra da uyandım.Sonra eve dönmeye korktum ya, çok film izliyorum :) Bir de şu, herkesin rüyasında gördüğü adam varmış, onun da görsellerine çok baktım, bilinçaltıma girecek, ben de göreceğim :) Gerçi o tehlikesizmiş :D
O tür şeylere inansam şizofren olmuştum :D
bro aslından birden fazla var da bitanesini anlatayım. uykumdan uyanıyorum evin ortasında kefenle sarılı ceset var. camdan dışarı bakıyum nefes alıyorum kırmızı bir araba mavi bir araba var sırasıyla gökyüzü hafif aydınlık saat 6 yı 17 geçiyodu. neyse tuvalete gidicem hortlayıp üstüme atlıyodu ölmüş babaannemin cesedi gözleri bembeyaz boğuşuyoduk o ara ablam uyandırdı ali ali diyerek çığlık atıyomuşum rüyamda. herneyse gerçekten uyandım camdan baktım yine o aynı arabalar saat de 6 yı 17 geçiyodu. ow şit . bu da böyle bir anımdır :D ciddi ciddi cinli hikayeler de geldi başıma onları da dinlemek istersen özele gel bro
yaa bööcüks, bende fil hafızası var, on sene önce arkadaşımla sohbet ederken ne konuştuğumuzu üzerinde hangi kıyafetlerin olduğunu bile hatırlıyorum ama rüyalarımı hatırlamıyorum :((
Cevap
44Cevap
Hala Unutamadığım Rüyamda Normal Uyandım Oturma Odasında Annem Anneanem Oturuyor Kahvaltı Hazırlıyordu Annem Uyanmışsın Gel Kahvaltını Yap Dedi Anneanem Sonunda Uyanabildinmi Geç Otur Dedi Sonra Kahvaltıyı Yaparken Aniden Herşeyin Çok Garip Olduğunu Anladım Rüyada Olduğumu Farkettim Eder Etmez Uyanmaya Çalıştım kendimi sıkıp zar zor uyandım ama gözlerimi zarzor açmıştım daha doğrusu açmamıştım sonra dejavu yaşadım oturma odasında Annem Anneanem oturmuş kahvaltı hazırlıyordu Ancak Sanki Busefer Etraf Daha Netti Ve Tekrar Annem Uyanmışsın Gel Kahvaltını Yap Dedi Anneannem Sonunda Uyanabildinmi Geç Otur Dedi ancak tekrar uyanamadığımı farkettim tekrar kendimi sıktım zorladım uyandım ancak tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar yüzlerce defa yaşadım Hepsinde Etraf Daha Net Görünüyordu Rüyadan Ayırt Edemiyordum Dejavu Sayesinde Rüya Olduğunu Anlıyordum tekrar tekrar tekrar tekrar yaşıyordum Hepsi acı vericiydi gözlerimi açamamak zorlamak gözlerim sıkışmış gibiydi gerçek dünyada hareket edip gözlerimi hafif açmaya çalışmışım gibi ancak hepsinde gözlerim zorluyorum ve hala açamıyorum çok acıydı gözümü açamamak hep aynıydı hapsolmuş gibiydim sıkışmış rüyanın içine sanki bir zaman dilimine sıkışmış Asla kurtulamayacak gibi içim resmen nefessiz kaldı çok zordu kurtulmak kurtulmadan önce son bir defa daha gördüm Annem Uyanmışsın Gel Kahvaltını Yap Dedi Anneanem Sonunda Uyanabildinmi Geç Otur Dedi Tekrar Ancak Busefer Cesaretimi Toplayıp Onlara Söyledim Siz Gerçek Değilsiniz Hepsi Bir Rüya Dedim Belki Daha fazlasını Demiş olabilirim Aptal bir rüya çöpten bir rüya sıkıştım bırakın susun gibi sonra Annem Ve Anneanem Sessizleşti Bana Boş gözlerle baktılar hareket etmeden ve aniden tipleri değişmişti tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla yüzleri dökülüyor ve gözleri kararıyordu çok korkunçtu o an yakından detaylı şekilde görmek ve yaşamak ile anlatmak arasında çok fark var neyse sonra gözlerimi kapattım sessizce kendimi sıktım uyanmaya çalıştım ve sonunda artık uyandım gözlerimi açtım sandım hala uyanamadım gözlerimi açıyor gibiydim ancak uyumuyordum en son raddeye gelmiştim yani yatağımda gözüm kapalı hareketsiz duruyordum hareket edemiyor göz kapağını zorluyor titretiyor ama hala açamıyordum etraftan yardım istiyordum etrafımdaki kişilerin sesini duyuyordum Annem Anneanem ile kahvaltı hazırlarken Sohbet ediyordu En sonunda birinin geldiğini duydum Kardeşim geldi ve uyandırdı sonunda gözümü alabildim sanki gözüm biri tarafından ele geçirilmiş gibiydi ve vücudum kitlenmişti felç gibiydi uyanınca oturma odasına gittim ve Annemin Anneanem ile kahvaltı hazırladığını gördüm ve bana Annem Uyanmışsın Gel Kahvaltını Yap Dedi Anneanem Sonunda Uyanabildinmi Geç Otur Dedi Dejavu Yaşamıştım Rüyada Gördüklerim Gerçekte Olmuştu Biraz Ürperdim Ancak Rüyada ki Yaşadığım Zorluk Kadar Korkunç Değildi Asla Unutamadım.
Belkide Rüyada Cesaretimi Toplayıp Konuşmasaydım Hala O Rüyanın içinde hapis tutuluyor olabilirdim ya da kardeşim gelip uyandırırdı.
Daha dün gördüm :D Rüyamda bir yerden kaçmaya çalışıyordum.Yatak odasına girdim orada bir baza vardı ama üstünde yatak yoktu.Bazanın üstünde paketlenmiş birşey vardı üstünde yüz bandı mı ne tam hatırlamıyorum yüzle ilgili birşey yazıyordu.içine baktım yüzleri sansürlenmiş olan insanların vesikalık fotoğrafları vardı.Kafamı kaldırmamla ağzı suratı kadar açık bir yüzün bana bağırması bir oldu.Sıçrayarak uyandım.
ablam ve erkek arkadası sevgilimi mahallemizde ikiye bölmüşler kanını akıtıyolardı cok kotu bı goruntuydu bir süre kendime gelemedim cok canım sıkıldı cok üzülmüstüm sevgilimi kaybetme korkusu oluştu onunla bulusuncada eve gitmek zor oluyordu. yine kötü oldumm.. sevdiği kaybetmek ölmesi cok acı..
İşten gelmişim yemeği yemişim saat 11 civarı falan dolaba gidiyorum kapağı açıyorum bir bakıyorum dolaptaki kazandibiyi yemişler boş tepsi duruyor orada owww ben böyle bir korku yaşamadım telefon açıyorum hatlar yok kapıyı açamıyorum gidip alamıyorum ohh Allahtan kabusmuş uyandım kan ter içinde bitti.
bi kere gerçekten çok korkarak böyle nasıl desem tir tir titreyerek uyanmıştım uykumdan hatta hatırladığım kadarıyla uzun süre etkisinden kurtulamamıştım ama işte nasıl bir rüyaydı onu hatırlamıyorum :S bu şıklar arasındakine benzer bişey değildi oyuzden e dedim.
bir patlama sonrası olay yerinde geziyorum ve etrafımda fena derece mahvolmuş cesetler var. hepsinin yüzünü inceliyorum ve baya uzun sürdü bu rüya neden bilmiyorum ama resmen morg görevlisi gibi teker teker uzuvlarını inceledim. neyse korkunç değildi tiksinç de değil. ama böyle bir rüya gördüm..
annem saçlarımı kesmiş ben uyurken bir uyanıyorum annemin elinde saçlarım ve makas var
yatakta cenin pozisyonu alıp ağlamaya başlıyorum
rüyalarımda sinirlendiğimde her insanı döverek öldüren ben bir saç yüzünden ağlamıştım rüyamda
ve gerçekten uyandığımda gözlerimde yaş vardı , inanamadım böyle salakça bir şeye ağladığıma sonra gülüp geçtim :DD
ben cok korkunç ruya gorurum 1. ruyamda uyuyodum lavaboya gıtcem cın yuzlerı falan gordum sonra dayım sana buyu yapıldı dedı falan
2. ruyamda ısmını hatırlayamıyorum kunyal kulyas mı oyle bır kabıle vardı yanımda ben nas okuycam ama okumama ızın vermıyp
boyle ıste daha hatırlıyamaıdm
ben genelde saatlerce havada uçuyorum.. hani Çinlilerin efsanevi filimlerinde olur ya onun gibi..ama hep arkamda bir kovalayan oluyor ve karanlıkta geçiyor bıktım artık bu rüyalardan :D
Rüyamda böcük gördüm çok korktum :p
bi kerede 4. Kattan aşşağı düştüm yere yapıştım sonra baktım ölmüyorum hoşuma gitti çıkıp çıkıp atlıyodum içim bihoş oluyodu uyandım sora :D
Bir binanın altında su boruları gibi birşey vardı onların içine girdim ve nasıl olduysa çıkamadım ordan. sıkıştım kaldım berbat bir duyguydu nefes alamamaya başladım ve uyandığımdada nefes nefese kalmıştım :)
bak yazıyorum of hatırlattın :D
ölmüşüm ve mezarın yanındayım ailemle bana vakit doldu gir mezara diyolardı. ama çook korkuyordum. ve bu rüyayı yaklaşık 4 kez gördüm sanrıım bir anlam çıkarmam gerek:P
Uzun zaman geçti üzerinden ama hala hatırlıyorum
Rüyamda Bişeyler den kaçıyorum merdiven lerden aşağı doğru koşuyorum ve rüyamda Uyanmaya çalıştım lakin uyanmadim çok kötü bişey rüyada uyanmayi isteyipte uyanamamak
Rüya demiyeyimde gerçek diyeyeyim,duvarın içinden birinin elimden tutup oraya doğru çekmes,ne kadar besmele çektimse hatırlamıyorum sonunda kayboldu,korkulu bir andı
parmaklarımı kesip elimi yüzmüşler ve kolum komple kesilmiş kemikler gözüküyordu bunu neden yaptın dedigimde yapmam gerekiyordu kusura bakma diyen biri vardı harbi cok etkilenmiştim ogün bugün namazımı aksatmıyorum
Annemin vefat ettigini gormustum , ruyada olsa cok kotu bir duygu . ruyamda agladigimi goruyordum uyandim gercektende agliyordum . Allah sevdiklerimizin acisini kimseye yasatmasin.
İki tane var çok kötü olan biri 2-3 ayda 1 tekrarlanıyor her zaman yaşıyorum ürkerek uyanıyorum diğerinii birkez gördüm kendimi öldürdüm rüyamda okadar kötüydü.
küççükken genelde binadan düşerdim yere yapışmadan önce uyanırdım
ama öylede rüyalar gördümkiiii sanki beynime reset atılmış
ucurumdan düsmek ya.. bir keresinde gercekten düsüyor gibi oldum uyanir uyanmazda yataktan düstüm o derece yani
etrafımda cins varlıklar vardı ve ben dua okumaya çalıştıkça benimle dalga geçiyorlardı,gitmicez gitmicez diye :D tabi ozaman böyle gülmüyordum .
kaldırım vardı gidiyordum bir anda kaldırımdan düştüm sonsuzluğa, artık kaç kilometre boşluğa düştüm sayamadım ama yataktan atmasam kendimi sabaha kadar düşerdim.
Rüyamda acayip bir şey gördüm (: İblisti zanndersem, dua etmeme bile fırsat kalmadı çarpıldım, o anda yataktan fırladım dilim 2 gün sızlamıştı. (: Uykudan gözlerimi açtığım anda, dilimi elektirip gibi bir şey yapmıştı. Acayip olmuştum. (:
Benimki başka: Rüyamda sevgilimi aldatıyodum ve bunu öğrenip yemek maşasıyla hayalarımı sıkıp patlatıyodu ama öldüm mü ölmedim mi bilmiyorum çığlık ve sancılarla uyandım sadsgfh :D
bir adam vardı üçgen kafalı ben kaçıyordum o kovalıyordu yaşl bir şrydi off çok kötüydü ya
birde babam ölmüştü hiç sevmem ama rüyamda çok üzülmüştüm
en korkunç rüyalarım genelde tacize uğradıklarımdır. cok korkarımmm
Beni kendim kovalıyodu nereye gitsem geliyodu aynalara küstüm 2 gün :)
inli cinli filmler sağolsun piskolojimi bozmuştu.Rüyamda ws atıyoduk.
Uçurumdan Düşmek Ama Nasıl Düşmek Çok Kötü Düşmek Gerçekten
Önceden gördüklerimi hatırlamıyorum ama lağım faresi dolu bir odada savaş veriyordum. Kalktığımda hala sinirlerim bozuktu.
gecen hafta arkadasin kolu kirildi rüyam da o anda küt di bir ses geldi bir uyandim yataktan dusmusum :D uykulu uykulu yatada cikamadim ne zorlanmistim :D
Direk ben ölüyodum mk ya nasıl korktum ağladım :(
bu tur cevaplardan nefret eden biri olarak, boyle bir cevap verecegimi hic dusunmezdim ama, gercekten korkunctu ve anlatilmaz, yasanir turdendi.
28 kırbaçlı kadın tarafından tecavüze uğruyordum çok felaketti kötüydü inanılmazdı
ailemin sürekli öldüğünü görmüştüm. özellikle kardeşimin 2 katlı karanlık bir evin içinde ailem sürekli ölüyodu çok kötüydü bee.
Ölmüş abimin beni cennete çağırması. Bir yandan iyi tabiki ama daha evlenmeden ölemem aday bile yok 😂
genelde hayvanlar tarafından saldırıya uğruyorum :)
Bir sferinde akbilim yoktu korkunçtu korkunç :((
cayırt
Sevgilimin ölüm haberini almıştım rüyamda. O da aynı anda benim öldüğümü görmüş rüyasında
Rüyamda kendimi görmüştüm gerçekten çığlık atarak uyandım o :D :D :D
Aha böcük ^^
Küçükken dinazorların beni uçuruma doğru kovalayıp düşmemdi.
Büyüdüğümde Hep kıyamet kopması tarzı şeyler korkuttu :)
akşam rüyamda kaynanamı elinde bişeyle bizim evde gördüm baya korkunçtu ..inş gelmez opu karı.
Biri tarafından evizimiz önüne kadar kovalandım sonra beni tuttu boğazıma gömüldü anne diye bağırmaya çalıştım sesim çıkmadk nefes alamadım
bikeresinde bbikaç siyah cübbeli adamın beni kelepceleyip tuttugunu bir zincir cektiklerinde ince bir kazıgın bogazıma saplandıgını her yerin kan oldugunu gördüm cok korkunctu
hep ruyalarımda ucurumdan duserım.. ve korkarak uyanırım...
Gelecege gidip bulundugum zamana donemeyince cok korkmustum. Buyu, lanet falan da var ama bunlara alistim artik komedi gibi geliyor. Bir gun once ruyamda kadin hortladi ondan korkmadim mesela.
Kovalandgm ruya ama bide kacamiyosun kactikca yavasliyosn falan iyyyy
Canavarlar vardı deamonlar falan kovalanıyodum her taraf karanlık bende korkunç bir sarayın içindeyim kimse yok tek çarem kaçmak korku filmi gibiydi be
Rüyamda okadar kormusum/üzülmüsümki aglayark uyanmistim ama ne gördügümü hatirlamiyorum
Batmadaki joker var ya. Bana tecavüz etmek icin beni kovalıyordu. Yasım daha ondu. Bir daha hic korku filmi izlemedim. Kendisi de ölunce büyük bir rahatlama gel.
benim bir erkekle yatmam
bu en korkuncu olurdu :( :(
Karşı nahallenin bakklının babası beni baltayla öldürüyodu
rüyamda öz abimi planlı olarak öldürdüm sonra gömdüm. ve faili mechul oldu hayatmda gördügüm en berbat rüyaydı ki kalktıgımda bile gerçek sanıyodum hatta bir hafta boyunca vicdan yaptm...
Kendimi ölü olarak görmüştüm mahallede helallik almaya gittigimi tabuttayken falan cok korkmustum
İki defa cin görmüştüm rüyamda korkunçtu her iki rüya gördüğüm ertesi gün iki defa evimize hırsız girmişti.
Babamı annemi aldattığı için Baltayla doğradığım rüya ve Evimizin üstüne düşen Helikopter
Tanıdığım birisinin ölmesi.
Youtube'a videosunu ekliyorum bir sn.
:D
Bizim köydeki cadı kadınlar 😂
C: Tanıdığım birisinin ölmesi
Dişlerim dökülüyodu baya korktum şahsen :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar