AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başak burçları iyidir neden zorlanıyorsun mükemmeliyetçilikten ve takıntılardan dolayı mı
Tam üstüne bastin helal olsun mükemmeliyetci ve takıntılı 🤦♂️
Zor evet niye zorlandığını bilmesem de 😄 başak burcuyum
Allah başka dert vermesin bacım
Eyvallah kardesim
Neyde zorlanıyorsun bende basak burcuyum.
Aslında harika bir burç sadece hassas duygusal ve takıntılı strese gelemiyor
Ben insanlara takintili degilim. Kendime takintili biriyim. Duygusal olabilirim ama belli etmem ama bir it yanımda vardır. Oda sabrım taşarsa. Strese gelemem evet ama ister istemez stres oluyor maalesef.
Evet stresten kacamayız ama kotü olayları anlamlandirma konusunda zorlaniyorum kisisel algilama yapıyorum cok anlam yuklüyorum keske ruhsuz bir burc olsaydın ya da narsist ukala egoist olsaydım insan ve hayvan seven olunca cok uzülüyorsun
Sabırlı insaniz tekrar tekrar sans veriyoruz keşke egoist olsak. Sence üzülür müyüz..
Keske egoist olsak yorumlarda diger kisilerede yazdım dozunda egoist bencil kibirli kendini begenmis olmak iyi olirdu kotü olayları pek kisisel algilamaz ve rahat atlatirdik kendimizi severdik enazindan şefkat yok bizde düsman gibiyiz kendimize siz kaliteli birisizniz belli oluyor ama eksik gibisin sevme sevilme kısmında bunu şunun icin diyorum yeteri kadar deger ve ilgi alamayan insan biraz eksik buyuyor birseylerden
Kaç yasindasinnn senn
Knk yazıyorya
Heee😃😅😅
Knk ne yaa😏
😂ağız alıskanlıgı pardon
Sen kac yasındasın 😊yasımi göstermiyorum dimi
Yokk göstermiyon vallla😅 tam istediğim🥲
180 boyum var buda tam istedigin listesine girermi😂
Biraz gec yaziyorum biraz islerim vardi yarin devam ederiz simdide uyumam lazım 😥 iyi geceler👋🤗
Ne konuda zorlanıyon moruk söylememişin ki
Çok çektiniz be
Çokta çektirdiler
Mesela
Hassas kalpli olunca üzenin cok oluyor
Bende öyleyim
Keşke dozunda narsist egosist olsaydim belki hayat daha kolay olurdu dozunda olan kötü ozellikler harika olurdu
Ay yok hiç sevmiyorum öyle tıp kişileri
Kimse sevmez benim demek istedigim minimal dozunda bunlardan almak amaç yasadığımız olayları biraz daha cabuk atlatmak ve fazla üzülmemek
Evet bu konuda haklısın
Sendemi basaksin
Böyle insanlar zor evleniyor bide bazen hiç evlenesim gelmiyor
Oğlak
Oglak biriyle tanismistim burdan evlendi yakin zamanda iyi biriydi
Erkek mi kız evlendi
Burdan derken bu siteden mi buldu
Kızdı benim yasımda arkadas olmustuk gurbetciydi 1 sene felan surdu ben burada cok arkadas yaptım hepsindende allah razinolsun iyi insanlardı bu uygulamayı cok seviyorum
Bu bana neden tam tersi geliyor acaba uygulama güzel ama sapik çok var bana göre sana iyi insanlar denk gelmiş.
Kız ne zaman evlendi hayırlı olsun ona
😂😂😂benimde cok konuştugum oldu ama baziları cidden iyi tuttu iyi insan iyi insanı çekiyor galiba genelde boyle ust uste cevaplar uzerinden tanışiyorum ayni kafadaysak dm den takiplesim sonrada instaya ordanda telefon numarasina ordanda kahve icmeye kadar gidiyor boyle cok tanidım ciddi dusundugum kisi bile oldu ama o bitti uzak mesafeydi hemde baya uzak
İstanbul'da oturuyorum ama genelde hep avrupa ve baska sehirden oturanlar oluyor hic istanbuldan tanıdığım olmadı
Bunlar nerde ben niye bulamıyorum ya gerçekten ve şansa bak bana sapik düşüyor.
O kız nerde oturuyor ki ne zaman ayrıldın
Güven sorunu varsa bide mukemmeliyetciysen isin zor sabahtan beri seni rahatsiz edecek birsey demedim ya da buradan acık oluyor hadi dm yede gecelim demedim iste boyle boyle konusacaksin tanisacaksin kaliteli insan çizgiyi bozmaz ne dm de ne burada neden reelde
Oglaklar aşkta evlilikte sanssiz dedigim kiz bile 30 da evlendi
Güven sorunu olabilir doğru ama mükemmellicigi emin değilim.
Aslında bu burdaki erkeklere güvenmiyorum yani dm gel salk sacma şeyler söylüyorlar yorumda mesela post altında o yüzden sevmiyorum
Lafım meclisten dışarı ama geneli bana öyle geliyor
Sen beni anlatıyorsunuz gerçekten şu an aşkta hep karaktersiz geldi şerefsiz doğru düzgün birini bulamadım bu yaşımda
Dogru söylüyorsun geneli öyle arkadaş olupta yorumlarıyla sacmalayan dan tut dm den yok resim at nerdesin nerelisin ayak numaran kaç gibi😂 bir surü sacma soru ve yorum bombardimani yapiyorlar tesekkur ederim bu arada halka acik sohbet ettik güzelde gecti😆
İşte ben onu diyorum baştan beri seni kastetmiyorum çünkü öyle bir şey yapmadım ya var ya evlilere bile sulanıyorlar kaç kere gördüm ben ya böyle ben mesela gizli üye yorum altında mesaj yazıyorum aynı adam farklı postlarama yorum yapıyor düşün bide ben hepsini gizli kullanıcı yaptığım halde
Belki şu an mesajları okuyan vardır illaki çünkü halk açık konuşma 🤗😂
şu an platonik by sapıkların varsa sizede selam olsun gelin sohbet edelim konumuz KS deki erkeklerin sapık dunyası😂 evliler bu arada extra ilgi cekiyor bide kapalılar cok faztazisi geniş bir kitlemiz var fetiş ve bdsm düskunü bir millet😆 adam sohbet kurmak icin yani ufakta olsa herseyi yapiyor karsı tarafa anlamiyor saniyor ama kaesı taraf herseyin farkında allah flortün bile zekisini versin
Bahsettiğim kişiler tek benim değil herkesin altında yazıyor bunu biliyorum Allahtan burada birisi platonik olmadı bana ama bir erkekten gıcık kaptım yorumlarım altında yazıyordu saçma şeyler sonra en sonunda engelledim onu. Ve o yüzden yorumlarım gizli yapıyorum düşün yani
Evet evli ve kapalı ilgi çekiyor gerçekten millet hepimiz var ya çok geniş fantezi düşünceler var
Amin gerçekten flortun zekisini versin gerçekten ben uzun süre burdayım ve burası maalesef değişmedi
3 yıldir burdayım millet aynı tas aynı hamam uygulama bile güncelleme almiyor😆 en guzeli gizli takılmak kafan rahat
Aynı dusuncelerime sahipsin bende öyle düşünüyorum gizli olunca gerçekten rahat ya sen bile kimle konuştuğunu bile bilmiyorsun kullanıcı olarak
Evet anonimden devamkee ozaman😂
Evet devamke😂
Tanistigima memnun oldum vaemi bir istegin arzun
Bende tanistigima memnun oldum ve hayret ettim şu an ilk defa bir erkek gel dm demedi tebrik ederim böyle devam et hoşuma gitti
😂😂😂😂😂tamam gorusurüz
İns bir gün
Yaziyim istersen dm den😂
🤔
Düsündünmü hadii karar ver 😊söz dostca ve arkadaşca
Biraz düşünüyorum uykum geldi yarın sabah erken kalkcam
Sorun yok nası istersen beninde uyumam lazim iyi geceler
Yarın ins devam o zaman iyi geceler
Haberlesiriz 👋👋👋iyi geceler
💫💫 tm