Belki her terazi aynı değildir diye diğerlerini de tanıyım dedim ama hepsi fabrikasyondan çıkma gibi aynıydılar maalesef 😂 uyum yakalayabilsem terazilerle güzel aşk yaşanır ama uyum yakalayabildiğim terazi çıkmadı karşıma. üzgünüm ama teraziler sıkıntılı biraz. hava grubu olmanıza ragmen öncü burç olmaktan kaybediyorsunuz bence. biraz değişken doğanız olsa anlaşabilirdim. tabi çok kötüdür demiyorum terazi. koç aslan yay kadınlarına göre kıyaslayınca her türlü daha iyi.
Burçlar konusu hep biraz karmaşık ve önyargılarla dolu bir mesele 🌙. Aslında her burcun hem sevilen hem de zorlayıcı yönleri var. Sevmediğini düşündüğün bir burç varsa, belki de o burçtan insanların bazı özellikleri sana ters gelmiş olabilir. Ama unutma, hepimizin doğum haritasında her burçtan izler var. Bir burcu tamamen "sevilmez" ilan etmek biraz haksızlık olur✨. Önemli olan, karşımızdaki insanı burçtan önce kendi özünde tanımak. Enerjine uygun biri illaki vardır. 🌟
Değer verdiğim insanlara yanlışlarını söylerim dost acı söyler çünkü, dik kafalıyım doğru 😃 düzenbaz değilde bu devirde saf olan çok eziliyor hakkkı yeniyor ortama ayak uyduruyoruz diyelim
Sana yanlış gelen herkese yanlış gelmek zorunda değildir. Doğrularınla otur oturduğun yerde :D biraz da susmayı öğrenin, haklısın demeyi de. Saf olan eziliyor diye bir de biz mi ezelim diyorsunuz? Where is the adalet
klişe laflarla boş yapma. dişil dediğin tayyip yönetiyor ülkeyi. balıgı anlamadan atıp tutmak serbest balık merhameti temsil eder. astrolojinin en karmaşık burcudur her burca bir misyon yüklenmiştir balık sessiz sakin diye dişil olmuyor. koç kadınlarına da eril diyo musun o halde? veya oğlak boğa başak erkeğine de dişil diyo musun? hepsi astrolojide dişil gruptadır akrep yengeç de öyle. biliyorum ayagına boş yapıyonuz sadece kulaktan dolma bilgilerle
@acayipadamm yok Ben balık erkeğini sevmem. Bu benim tercihim merhamet değil manipülasyonun alasını yapıyorlar sadece dişi değil tayyip'i de sevmiyorum Bu arada yükselenle de alakası bir şey vardı doğum haritası diye bir şey var orada zaten açıları bile önemli
yav sevmezsen sevme aw k site seni yengeç gösteriyor doğruysa zaten ben de yengeçi sevmem nefretlik bi burç. aşırı kurnaz sinsisiniz. balıgın bokunu yiyin siz. yengeç gibi aklı fesatlıga çalışmıyor en azından. işinize gelmedi mi yükselen cart curt diyosunuz. ben şimdiye kadar gördüğüm hiç bi yengeç ne erkeği ne kadını düzgün değillerdi hep saman altından su yürüten tiplerdi. yengeç metres burcudur. kaşar oluyo zaten çogu. dilan polat da yengeç. hele erkekleriniz manipülasyon ustası. balık bilip de konuşur yengeç gtten atıp tutarak aşagılık kompleksiyle bildiğini sanarak konuşur bi de seni suçlu düşürür manipülasyonla. aşırı iticisiniz
kadınları da kötü oluyor boşuna cinsiyetçi yaklaşma olaya. yengeçlerin herşeyini iyi tanıyorum. hele o yeşil gözlü yengeçler tam sinsi o yeşil gözler boşuna verilmemiş sinsilik akıyor hepsinden. sizde duygusal manipülasyon ve gitgeller çok yaşanıyor psikolojik olarak problemlidir bi çok yengeç kadını erkeği. bi tane kadın fenomen vardı ünlü haberlere çıkmıştı , bir kız arkadaşını 30 yerinden bıçaklamıştı kıskançlıgından, bıçakladıgı kız kova burcuydu. hatta bıçagı gözüne bile sokmuştu. kötülük abidesi bi çok yengeç. askerde de tanıdım aynıydılar. turabi de yengeç itici antipatik kişilik. ayrıca çevremdeki bi çok yengeç kadınından gözlemlediğim hem fesattılar hem de kocalarını aldatıyorlardı. yengeç heves burcudur her boka zıplamayı atlamayı çok severler bunu yapmazlarsa kıskançlık mekanizmaları devreye girer. ayrıca çok kaşar tipler var yengeç kadınlarında. yengeç kadınları en son tercihimdir zaten. akrep de sevmem yengeç de. en iyisi ikizler kadınıdır bana göre hem sadakatli hem ailesine düşkünler hem sevdiği adama düşkünler sanılanın aksine. bu arada en son seçimlerde oy kullandıgın adayların çogu balık erkeğiydi sinan oğan, ümit özdağ , tayyip hepsi balık burcu. kendi yaşıtın olgunlaşmamış ergen balıkları gördüğün için dişil sanıyon.
boğa erkeği mal olur zaten dümdüz sabit kafalı inatçı tipler aynı oğlaklar gibi. Başak daha uyumlu bi burç bunlara nazaran. Boğanın ne kadını ne erkeği sanıldıgı gibi değildir. Sende iyi bişey görsünler kıskanırlar belli etmezler, sende iyi bişey olmasını çekemezler dolaylı yoldan eleştirirler malsan inanırsın zaten onlara. memnun edemezsin boğaları.
@acayipadamm evet bu O yüzden uzaklaştım ve hayatımdan attım 🤣🤣🤣 yani hiçbir şekilde memnun edemezsin onları hak veriyorrum. Aslan erkeği ile kova erkeği ile anlaşıyorum
Doğum haritana baktıysan senin yükselen, ay, venüs, mars, jüpiter konumların ne? Teraziler eh işte dengesiz olmasalar iyiler ama hava grubunda ikizler daha iyi bence. kova kadını da iyi ama çok sabit kafalı ve egoist olabiliyorlar.