Şeytan diyor topla pılını pırtını çek git, ama işte kadınsın.. 😃
Aileyle yaşamak zulüm resmen ya. Bi yaştan sonra o kontrolcü, dediğim dedik halleri, kumanda etmeleri falan hiç çekilmiyor.😪
Şeytan diyor topla pılını pırtını çek git, ama işte kadınsın.. 😃
Aileyle yaşamak zulüm resmen ya. Bi yaştan sonra o kontrolcü, dediğim dedik halleri, kumanda etmeleri falan hiç çekilmiyor.😪
Benim ailem hiç karışmaz. Ama evlilik konusunda da ne tip birinden hoşlandığımı bile bilmezler. İlgisiz değiller ama bazı şeyleri anlamıyorlar. Kimsenin peşinden koşmam tutup getirin diyorum sadece🥺Sonra hoşlanırsam oda hoşlanırsa tamam. Kaçasım geliyor mu hayır
Hemde nasıl... Küçüklüğümde ölesiye dövülürdüm. Şimdi yapamıyorlar çünkü eskiden tebrik ederlerdi döveni, şimdi döveni dövüyorlar diye. Kıyafetimden saç uzunluğuma kadar her şeye karışılıyor. Neyseki üniversiteye gidiyorum. Göndermezlerse şikayet ederim elimde kozlar var
Cevap
43Cevap
Balkona çık bi ferahla sonra kafandan göç olayını at. Daha mevsimi değil göçün havalar bi soğusun önce. 🙄
Fransız balkon mu?
Durum vahim 🙄
Evden ayrılma tartışmaları baya şiddetli geçiyor, o sebepten açmıyorum artık konusunu. 🙄
Benim bu dünyayı terk edesim geliyor
Kaçasım var da Müge Anlı bulur diye kaçmıyorum :D
Bu yaştan sonra evden kaçarsam biraz tuhaf görünür.
Aşksızlık krizinden sık sık aklıma geliyor. Ailede tek araba olunca sıkıntı 5 katına çıkıyor. En iyisi babama bir araba alayım, kendi arabamı değiştireyim, yanıma da 5 bin ₺ para koyayım, İzmir'e 160 km hızla gazlayayım!!!
Nedense seni bana çok benzettim 😅
Kaçsam bir yerlere, kendimle başbaşa kalsam, kimse beni aramaya kalkmasa, ulaşmaya çalışmasa, kimsenin umrunda olmasam, bir salsalar beni.
Oldukça uzun yıllar evde yoktum o yüzden şimdilik düşünmüyorum ama en küçük kardeşim evlendikten sonra çıkabilirim
İşte erkek olmanın en güzel, istediğin gibi girip çıkıyorum. Hafta sonları eve gitmiyorum. Kimse nerede bu insan diye sormuyor bile sjsjsjs
Sen çok tuaf bir kişiliksin çok derinsin inan karmaşık hiç kendi dünyanla barışık degilsin
Yani çok kapsamlisin kendi içinde sayfaların var esrarengiz :) hatırlarsan sana şey demiştim sen aşk isterken bir aşkla karşılaştığında kendini kapatiyorsun :)) ama sanki bir tarafında bir okadar açık olmak istiyorsun yanlış anlama çift kişilikte gibisin
26 yaşındayım
Atamayım memur olarak şu kpssden
Bir daha Elâzığ a dahi dönmek istemiyorum
Dönsem dahi ayrı evde yaşarım rahat değil sin kanka
Bizimkilere bazen evden kacacm diyorum zorlanma kapidan çık git biz görmemiş gibi yapariz diyorlar ya
Kadın olupta tek yaşayan çok bence o önyargını kırmalısın.
Ayri yasamanin da cok bi esprisi yok inanin. Daha da zor hatta. Cok ozluyor insan.🙄Her seyle basetmeye calismak daha yipratici.
Çok kere oluyor ama evlat olunca kalıyor insan
ailemle yasıyorum ama yasamıyorum aynı zamanda. Aslında ben odamla yasıyorum
Karımın evinden niye kaçayım kadın naptı ki
Yok, kaçasım gelmiyor. Evde tek yaşadığımdan tam tersi eve birilerimi alasım geliyor 😅
Haklısın
Umarım gönlüne göre birini bulur kendi yuvanı kurarsın
evden değil de hayattan kaçma isteği geliyor 😀
Evet bazen benimde kaçıp gidesim geliyor ama maalesef gidilmiyor
Arada geliyor da sonra gideceğim hiç bir yer olmadığı aklıma geliyor, en son vazgeçiyorum. 😃
Hayır tam aksine evde çok mutluyum dışardayken de bir an önce eve gelmek istiyorum
Geliyor da kaçmam ama xksmxks başka planlar var bakcaz artıkk.😃
Evet, bazen.. Ama benimki aile baskısından değil; yalnız kalma isteğimden..
Evet geliyor ama bi yere kacacak yerim de yok
Yoo allah etmesin😕 ailem içinnevlenmeyi düşünmüyorum çok keyif alıyorum çünkü❣
Bazen düşünüyorum da sonra müge anlı geliyor aklıma 🤣
Kacasim yok da şöyle 3 4 günlüğüne bi uzaklaşmak isterdim
Her gün geliyor bu bana😅
Zaten zar zor eve giriyorum.. 😀
Yoo 7 yıldır tek yaşıyorum. Bu huzuru bırakıp kaçamam😅
Erkek olunca da hiç kolay olmuyor 😬
Evim evim güzel evim
Eve karı atasim geliyor eve karıları doldurasim geliyor oryantel cagirasim geliyor acil evlenmem lazim
Ben onu 10 yıl önce gerçekleştirdim. Hiç pişman değilim. Ufkum açıldı.
Kadın erkek ne farkeder, işin gücün varsa çık kendi evine.
tamamen iyi niyetimle konum atabilirim sana :D
Benim genel her yerden kaçasım var
hiç öyke şeyler düşünmedim
Gidecek yerimiz yok
Bir kedim bile yok anlıyor musun.
Neyseki yalnız yaşıyorum 😎👍🏻
böyle iyi ya gitçezde napçaz :)
Ben zaten yalnız yaşıyorum
Benim de tam tersi evime kaçasım var
Geliyor da işte tek yaşamak da zor
evlen sende :D
Tekim zaten kimden kaçayım 🙂