ailenden biri eve masor cagirsa kizar misin?
Evliler ve sevgilisi olanlar siz kizar misiniz?
ailenden biri eve masor cagirsa kizar misin?
Evliler ve sevgilisi olanlar siz kizar misiniz?
hayir cagiramaz ben varim
Cevap
4Cevap
Kendi hemcinsiyse tabi cagirabilir ama karsi cinsse nefesini keseim ayrica masore gerek yok benim o konuda egitimim var ihtiyac duymaz herhafta yaparim
Babayi kesersin
Esimin nefesini dedim masorun gunahi ne o parali calisan biri ama gelmesine musade etmem calisan icin solemedim esi varken masor cagirmak ne
Ha yanlis anladim ben gidiyom cunku
Olabilir kardesim bende elit biyerde calisiorum cagirolar yani gelen masorun gunahi yok ama ben esimin ole bir teklif yapmasina bana kizarim kotu sonuclar olur zaten benle evlenen kisi oyle birsey isteyemeyecegini bilir zaten dedim g ibigerekde yok ben varim
Neden belki ihtiyqci var
Olamaz benle evliyse olamaz zaten niye olsun? Ben biliyorum masaj yapmayi ben yapsrim baska erkege ihtiyaci varsada benim karim olamaz bosarim
Kusurq bakma ama senin giniler aldatiliyor baya
Sansi var mı saniosun :) ben isteyken nerde ne yapiyor bilemem saniyorsan cok yaniliyorsun ben iste olsam bile evden ciksa nereye gititigini naptigini nezaman eve bdondugunu cok iyi bilirim etrafim cok genis biyere girdiginde dukkan deilse 2 dk cikmasin haberim olur ararim aradigimda yalan konusursa bedelini oder
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tqmam
Kardes bana imada bulunma bosuna senin gittigin kadinlar senle yatiyor anladikda erkek adamin karisi istesede aldatamaz anladin erkek sahip cikar takip eder kiskanir kollar he geenemi oyle birsey oldu bosanirim olur biter bole kale almayan he he der gibi yorumunla sadece kendini kucuk dusuruosun
Yo sen kadini tutqbilecegini sanarqk bos yapiyon
Pardonda eşime nasıl masaj bu
Normal masaj
Ben yanındayım olabilir
Farketmez ulqs bana
Upas bana gozunun onunsw yapacam
Hangi şehir?
Alanya
Ok çok uzaksın bol şans
Gwlirim yetweki esinin kalcasi guzel olsun
@mayztimes @masorbey07 hadi başka hatun bulun
@mayztimes karin icin masor mu ariuoj