Kafam çok karışık müdür yardımcısı benden mi hoşlanıyor?

Ben kasiyerim bi markette ve nasıl desem normalde bizim kasa şefi evli ve böyle sigra diziceği zaman vs (evli olması biley değiştirmiyor gerçi yani rütbe olarak da yapması gerekeni yapıyor aslında) işte sigara diziceği zaman vs bizlere hemen kızar siz çıkın ven işim bitince gelin çünkü alan dar oluyor ama müdür yardımvısı hiç öyle değil biley alır verirken bana karşı elinin ucu çarpıyor elime falan adımı bilerek yanlış söylüyor ve bana baktını yakaladımda hemen başka tarafa çeviriyor kafasını bi keresinde yorgunluktan bilinçli asla değil adımı sorarken soyafımıda dedim yanlışıkla bana soyafınımı ezberletmeye çalışıosun dedi pardonnn fkdndkem ne alaka asla konuyla alakası yok ve şey ona burcunu falan sordumda göz bebeklerinin büyüdünü gördüm ve bazı zor kasalar vs vardı ilk yapıcam zaman ya yapamazsam diyincede bana kızıyordu biraz kendine güven diye ya çok değişik böyle emin olcak gibi oluyorum sonra olamıyorum egoistliğindenmi acaba fkfnkfn çok dengesiz ne taraftan yorumlasam bilemedim

Güncellemeler
8 ay
Katagori niye öyle biri düzeltebilir mi telegonum çıldırdı
Kafam çok karışık müdür yardımcısı benden mi hoşlanıyor?