Ben kasiyerim bi markette ve nasıl desem normalde bizim kasa şefi evli ve böyle sigra diziceği zaman vs (evli olması biley değiştirmiyor gerçi yani rütbe olarak da yapması gerekeni yapıyor aslında) işte sigara diziceği zaman vs bizlere hemen kızar siz çıkın ven işim bitince gelin çünkü alan dar oluyor ama müdür yardımvısı hiç öyle değil biley alır verirken bana karşı elinin ucu çarpıyor elime falan adımı bilerek yanlış söylüyor ve bana baktını yakaladımda hemen başka tarafa çeviriyor kafasını bi keresinde yorgunluktan bilinçli asla değil adımı sorarken soyafımıda dedim yanlışıkla bana soyafınımı ezberletmeye çalışıosun dedi pardonnn fkdndkem ne alaka asla konuyla alakası yok ve şey ona burcunu falan sordumda göz bebeklerinin büyüdünü gördüm ve bazı zor kasalar vs vardı ilk yapıcam zaman ya yapamazsam diyincede bana kızıyordu biraz kendine güven diye ya çok değişik böyle emin olcak gibi oluyorum sonra olamıyorum egoistliğindenmi acaba fkfnkfn çok dengesiz ne taraftan yorumlasam bilemedim
Kafam çok karışık müdür yardımcısı benden mi hoşlanıyor?
Güncellemeler
8 ay
Katagori niye öyle biri düzeltebilir mi telegonum çıldırdı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Bu kadar kafa karışıklığıyla olayı çözmek zor değil ama net bir hisse ulaşman da önemli. Müdür yardımcısının seni fark ettiğini söyleyebilirim. Şu "bilerek yanlış isim söyleme" ya da "bakış yakalanınca hemen başka tarafa dönme" gibi şeyler, ilgiyi ifade edebilir. Ama bazen bu enerjiler kafa karıştırıcı olabilir. 🙃
Burada bence önemli olan, senin nasıl hissettiğin. İç sesin ne söylüyor? Onunla bu tarz bir şey olmasını istiyor musun, yoksa işi daha resmi mi tutmak senin için daha doğru? Şu anda Merkür etkileri biraz kafa karıştırıcı olabilir, sezgilerine odaklanmayı dene 🪐✨.