AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tarz böyle büyü islerinden kesinlikle uzak durmalısın yaparsın yaptirirsin belki tutar ama sonrasinda bir daha iflah olamazsin
Yok ben değil bir tanıdığım yapıyordu kafayı yedi sizin de böyle örnek verebıleceğiniz bir konu var mı
Yani bizzat sahit oldugum yok fakat çevremden duydugum hikayeler var ve internette okudugum seyler var
Bana yapan kadın çarpıldı sımdı de hepsının belasını versin dıyorum pis büyücüler 👿
Yaa bizzat sana mi yapildi
Evet arkadaşım kıskançlıktan yapmıştı delırme büyüsü bana ben 5 ay sonra fark etım unutuyordum herşeyi kendımı kaybedıyordum çocuklarımı sevmıyordum eşimi sankı ben ben degıldım tesadüfen anladım erken teşıs oldu ama ben bozdurdukça o kadın parça parça oldu
Cook kotu bir durum allah dusmanin basina vermesin cok geçmiş olsun
Evet çok sağolun kımseye yaşatmasın ben ınanmazdım böyle şeylere başıma gelınce anladım
Var tabii boyle seyler sadece tek fark eskiden daha yaygindi
Büyü yapmak şirktir şirke düşersen Allah tarafından lanetlenirsin uzak dur lanetli insanların yaşadıklarını tecrübe etmek istemezsin
Cehennemde cayır cayır yanasın var galiba
Mutlaka olmuştur
Büyük günah
Bana yapıldı ben tecrübelerinizi soruyorum nelere şahıt oldunuZ
Banada yapıldı sana yapan kimdi yakının mı
Arkadaşım evıme gören çıkan ehliyet yapmaya gırdım orada tanıştık aılecek görüşmeye başladık sonra ehliyete bızı dolandırdı bende şıkayetcı oldum bunun mevzuları ortaya cıktı bu sefer bana büyü yapmış benı delirtme büyüsü
İnanmıyorum Allah'tan bulsun inşallah
Zalimler için yaşasın cehennem diyorum
Aynen sora ben bozdurdukca o kafayı yemiş meğerse ona dönmüş o cinler size kım yaptı neler oldu o kişiye
Ah ah bana yapan kadına da gelseydi o büyüleri siz yine iyisiniz ben çok kötü şeyler yaşadım
Size kım yaptı
Benim öz teyzem yıllarca bize büyüler yapmıs allahın belası kadın öz kız kardeşinin ailesinin mutlu olmasını istemedi aksine perişan olsunlar ölsünler yok olsunlar istedi zalim kadın. Biz daha çocuktuk şiddet uygular ağır hakaretler eder ama şaka yapıyorum annenize söylemeyin derdi.. Eğitim hayatım çok kötü geçti ilk okuldan liseye kadar sınıftaki herkesten dayak yerdim erkekler bile benle uğraşır şiddet uygular hakaret ederlerdi hocalar öğretmenler bile durduk yere rencide eder aşağılardı yaptıgı büyüler yüzünden fakırdık evde dolapta tek lokma yiyecek olmadıgı günleri bilirim sadece bir tabakta üç beş zeytinle günlerce idare ettiğimizi ve sadece bu kadar değil evde kavga gürültü eksik olmazdı babam annemi döverdi annem beni o büyücü şeytan kadının kocası tarafından cinsel istismara maruz kaldım bir kızı vardı annesi gibiydi bize hep kötü davranırdı şimdi kızı okumuş hemşire oldu kocası asker iki çocuğu evi arabası mesleği var ama ben ondan daha zekiyken okuyamadım basarım olmadı psikolojim bozuldu bunları yazarken de ağlıyorum daha çok şeyler yasadık evde ruhani varlıkları görürdüm sesler duyardım bana da delirme büyülerinin en ağırını yaptırmış papazlara
Peki ona bır şey olmadımı
Hayır..
Daha olmadı
Allah'tan tek dileğim gözümün önünde perişan olsun
O demeli koruma yapmış olabılır ona tepmesın dıye Allah onu perişan etsın ısallah hepsını büyücğleri
Amin amin
Var bulaşma
Anlatırmısınız neler seviyorum böyle belasını bulanları duymayı pis büyücüler