Aile & Toplum Hiç birine büyü yaptınız mı ya da çevrenizde büyüye maruz kalan oldumu merak ettim? Melek5754 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @MikanTheBear Hiç birine büyü yaptınız mı ya da çevrenizde büyüye maruz kalan oldumu merak ettim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Büyü gerçek değildir. bu yüzden de böyle saçmalıklara inanmam 1 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Büyüye maruz kalan olduda. Büyü yaptıracak kadar m. al değilim 0 14 Yorumla Melek5754 +1 yıl Kim kaldı büyüye maruz Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Annem ve bir kaç büyüye maruz kalan kişiyi gördüm Yorumla Melek5754 +1 yıl Nasıl oldu peki kim yaptı Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Kimin yaptığını söylemezler. Düşman çokta. Yorumla Melek5754 +1 yıl Nasıl söylemezler sana hocamı önerim bak bakım kim yaptığıni nasıl soyluyo Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl O hoca sağlam hoca değil demekki. İyi bir hoca intikam peşine düşerler diye söylemezler. Sadece şöyle şöyle birisi derler. İsim zikretmezler Yorumla Melek5754 +1 yıl Seni beklemişler büyücünün adını değil Hamdi akraban yaptı onu soyluyo Yorumla Melek5754 +1 yıl Yapan buyucuyu kim ne yapcaj Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Yaptırandan bahsetmiştim. Ki yapan büyücünğnde kim olduğunu bilirler ama geneli söylemez Yorumla Melek5754 +1 yıl Benim buyucum söylüyo artı sen gidip büyücünün bilgisinimi vericen ben şundan öğrendim falan site Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Söylenmeme sebebi intikam almaya kalkarlar ve işin sonu birbirine büyü yapmaya kadar gider diye Yorumla Melek5754 +1 yıl Kimene büyücünun umrunda mi Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Ya sen ne diyorsun allasen 😃 Büyücünün umrunda olmaz ama Allah yolunda olan hocanın umrunda olur. Olmuyorsa eğer ondada sıkıntı var demektr Yorumla Melek5754 +1 yıl Her neyse soyluyen var şöylemiyen vae Yorumla
seynepsx Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Eve büyüye maruz kalan yakınım oldu ve uzun hikaye ya çok takılmayın öyle şeylere 1 1 Yorumla Melek5754 +1 yıl Kısa anlatirmisin süreci nasıldı Yorumla
Unknowndesemm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bi çok defa büyü yaptım hala bile yeni denemeler yapıyorum 0 10 Yorumla Melek5754 +1 yıl Banada yaparmısin Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Niçin istiyorsun Yorumla Boncukk12300 +1 yıl Büyülerle uğraşma sakın başına bela gelir Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Kim demiş Yorumla Boncukk12300 +1 yıl Başkasının iradesine giriyorsun illa bulursun bir gün belani. Ne büyüsü yaptın? Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Ben büyücü değilim havas öğrencisiyim büyü yapmak bir işim zaten fark etmiyor ama havasta kurallar ve şartlar vardır. Büyücünün yaptığı ile aynı sonuç fakat çalışma şekilleri farklı Yorumla Boncukk12300 +1 yıl E büyü mü büyü fark etmiyor. Havas ne oluyor ilk defa duydum. Böyle şeyler ilgimi çeker ne için büyü yaptın mesala? Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Havas islami çalışma şekilleri büyüler fark ediyor bir çok tertip uyguladım hala da yeni şeyler öğrenerek uyguluyorum Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Bağlama geri döndürme insanların sevmesi ya da kadınların ya da erkeklerin vs vs vs Yorumla Boncukk12300 +1 yıl Hmm anladım Yorumla
ThEFARukkenn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bana ölüm büyüsü yapıldı 2017 de geçen sene bozdurdum 0 9 Yorumla Melek5754 +1 yıl Şimdiye kadar olmen lazım di 😂😂 Yorumla ThEFARukkenn +1 yıl İntihar ederken yakaladılar Yorumla Melek5754 +1 yıl Ne zaman Yorumla ThEFARukkenn +1 yıl Tarih yazdım ama Yorumla Melek5754 +1 yıl Hangi tarihi Yorumla ThEFARukkenn +1 yıl 2017 de yapıldı geçen sene bozdurdum Yorumla Melek5754 +1 yıl Yahuu yaşaman imkansis benim bı tanıdığıma yapmışlardı 3 ay içinde kafayı yedi sonunda evde olu buldikar Yorumla ThEFARukkenn +1 yıl Bende kafayı yemiştim abisi Yorumla Melek5754 +1 yıl Niye ölmedi Yorumla
GizliÜyeğo Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl ben yaptırdın ve sonuçta aldım, ancak soğru kişiyi bulmak gerçekten çok zor 0 1 Yorumla FALANCAS 1 yıl Kime yaptırdınız? Destek olur musunuz? Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaptık bişeyler zamanında 0 1 Yorumla Melek5754 +1 yıl Ne yaptin Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ömrümde isim olmadi olmaz da 0 3 Yorumla Melek5754 +1 yıl Büyük konuşma Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Konuşurum. Ne işim olabilir ki öyle saçmalıklarla. Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Bundan mı hoşlanıyorsun Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Büyük günah 0 2 Yorumla Melek5754 +1 yıl Biliyom yapin demedim zaten yapan var mı diye merak ettim Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Bende sonucunu söyledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyü gerçek değildir. bu yüzden de böyle saçmalıklara inanmam
Büyüye maruz kalan olduda. Büyü yaptıracak kadar m. al değilim
Kim kaldı büyüye maruz
Annem ve bir kaç büyüye maruz kalan kişiyi gördüm
Nasıl oldu peki kim yaptı
Kimin yaptığını söylemezler. Düşman çokta.
Nasıl söylemezler sana hocamı önerim bak bakım kim yaptığıni nasıl soyluyo
O hoca sağlam hoca değil demekki. İyi bir hoca intikam peşine düşerler diye söylemezler. Sadece şöyle şöyle birisi derler. İsim zikretmezler
Seni beklemişler büyücünün adını değil Hamdi akraban yaptı onu soyluyo
Yapan buyucuyu kim ne yapcaj
Yaptırandan bahsetmiştim. Ki yapan büyücünğnde kim olduğunu bilirler ama geneli söylemez
Benim buyucum söylüyo artı sen gidip büyücünün bilgisinimi vericen ben şundan öğrendim falan site
Söylenmeme sebebi intikam almaya kalkarlar ve işin sonu birbirine büyü yapmaya kadar gider diye
Kimene büyücünun umrunda mi
Ya sen ne diyorsun allasen 😃 Büyücünün umrunda olmaz ama Allah yolunda olan hocanın umrunda olur. Olmuyorsa eğer ondada sıkıntı var demektr
Her neyse soyluyen var şöylemiyen vae
Eve büyüye maruz kalan yakınım oldu ve uzun hikaye ya çok takılmayın öyle şeylere
Kısa anlatirmisin süreci nasıldı
Bi çok defa büyü yaptım hala bile yeni denemeler yapıyorum
Banada yaparmısin
Niçin istiyorsun
Büyülerle uğraşma sakın başına bela gelir
Kim demiş
Başkasının iradesine giriyorsun illa bulursun bir gün belani. Ne büyüsü yaptın?
Ben büyücü değilim havas öğrencisiyim büyü yapmak bir işim zaten fark etmiyor ama havasta kurallar ve şartlar vardır. Büyücünün yaptığı ile aynı sonuç fakat çalışma şekilleri farklı
E büyü mü büyü fark etmiyor. Havas ne oluyor ilk defa duydum. Böyle şeyler ilgimi çeker ne için büyü yaptın mesala?
Havas islami çalışma şekilleri büyüler fark ediyor bir çok tertip uyguladım hala da yeni şeyler öğrenerek uyguluyorum
Bağlama geri döndürme insanların sevmesi ya da kadınların ya da erkeklerin vs vs vs
Hmm anladım
Bana ölüm büyüsü yapıldı 2017 de geçen sene bozdurdum
Şimdiye kadar olmen lazım di 😂😂
İntihar ederken yakaladılar
Ne zaman
Tarih yazdım ama
Hangi tarihi
2017 de yapıldı geçen sene bozdurdum
Yahuu yaşaman imkansis benim bı tanıdığıma yapmışlardı 3 ay içinde kafayı yedi sonunda evde olu buldikar
Bende kafayı yemiştim abisi
Niye ölmedi
Uğraşmayın şöyle saçmalıklarla
ben yaptırdın ve sonuçta aldım, ancak soğru kişiyi bulmak gerçekten çok zor
Kime yaptırdınız? Destek olur musunuz?
Yaptık bişeyler zamanında
Ne yaptin
Ömrümde isim olmadi olmaz da
Büyük konuşma
Konuşurum. Ne işim olabilir ki öyle saçmalıklarla.
Bundan mı hoşlanıyorsun
Büyük günah
Biliyom yapin demedim zaten yapan var mı diye merak ettim
Bende sonucunu söyledim