Astroloji & Burçlar Cadılıkla uğraşan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aranızda cadı olan ya da cadılıkla uğraşan var mı? Güncellemeler+1 yıl Saçma sapan yorum yapacaksanız yapmayın Cadılıkla uğraşan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Medicalmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% Boğa +1 yıl Eskiden Merve Boluğur uğraşıyordu, şimdi yapıyor mu bilmiyorum xd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum ama Yorumla Medicalmen Boğa +1 yıl Zaten eskiden acemi idi sonradan da ustalaştıgıni düşünmüyorum xd Yorumla
Pamukkalb Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 44% Kova +1 yıl Cadı nasıl olunuyor ne yapar ki cadı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Büyücülükte aynı sadece yöntemler farklı 3 harflileri kullanmadan para şans büyüsü falan yapıyorlar ya da olumsuz birinin hayatını maffetme üstüne Yorumla Pamukkalb Kova +1 yıl Anladım 3 harflileri kullanmadan nasıl oluyor ki Yorumla Soran +1 yıl Özel kitaplar var oradan sadece bitkileri kullanıyorlar ama soydan soya aktarılıyor genelde yapan kişilerin ailesi de uğraşır ben birinden intikam almak istiyorum eve alamam kitapları yalnız yaşamıyorum Yorumla Pamukkalb Kova +1 yıl Anladım öyle olur o işler tabiki. tesekkurler sorularımı cevapladığın icin🙏 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Hogwards’tan mezun olduğumdan beri elime asa almadım. Tövbeliyim. 😊 2 0 Yorumla
darlingl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Oğlak +1 yıl Cadilari severim hepimiz bir hikayeyiz içimizde fantastik kimliğimiz yatar 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% İkizler +1 yıl Wiccan olur mu? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur tabiki Yorumla
nalpak Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% Oğlak +1 yıl Vampir filimleri mi izliyorsun sen:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Siradan1isiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% Başak +1 yıl Bana da ulassin buyu yapalim birlikte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cadılıkta yaptığın kötülüğün 3 katı döber sana Yorumla Siradan1isiyim Başak +1 yıl bişi olmaz cadılıkta eleman lazımsa karın tokluğuna çalışılır :Dafsd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eskiden Merve Boluğur uğraşıyordu, şimdi yapıyor mu bilmiyorum xd
Hiç sanmıyorum ama
Zaten eskiden acemi idi sonradan da ustalaştıgıni düşünmüyorum xd
Cadı nasıl olunuyor ne yapar ki cadı
Büyücülükte aynı sadece yöntemler farklı 3 harflileri kullanmadan para şans büyüsü falan yapıyorlar ya da olumsuz birinin hayatını maffetme üstüne
Anladım 3 harflileri kullanmadan nasıl oluyor ki
Özel kitaplar var oradan sadece bitkileri kullanıyorlar ama soydan soya aktarılıyor genelde yapan kişilerin ailesi de uğraşır ben birinden intikam almak istiyorum eve alamam kitapları yalnız yaşamıyorum
Anladım öyle olur o işler tabiki. tesekkurler sorularımı cevapladığın icin🙏
Rica ederim
Hogwards’tan mezun olduğumdan beri elime asa almadım. Tövbeliyim. 😊
Cadilari severim hepimiz bir hikayeyiz içimizde fantastik kimliğimiz yatar
Wiccan olur mu?
Olur tabiki
Vampir filimleri mi izliyorsun sen:)
Ne alaka
Bana da ulassin buyu yapalim birlikte
Cadılıkta yaptığın kötülüğün 3 katı döber sana
bişi olmaz cadılıkta eleman lazımsa karın tokluğuna çalışılır :Dafsd
ben şamanım