Güncellemeler
10 ay
Gece gece nerden aklına geldi bu soru demeyin çünkü gece vardiyesinde çalışıyorum molada böyle bir soru aklıma geldi. Sizin gibi evinde gece cinsel şeyler okuyan bakan birisi değilim şu an 😅😄😃😁
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenim aslan kadını ve kocası ikizler burcu. 10 yıldır evliler. İki çocukları var. En küçük çocuğu birinci sinifa başladı.
Kankam başak burcuydu, ikizler kadiniyla 7 yıl evli kaldı, iki çocuk yapip boşandılar.
Kuzenim boğa burcu yay kadınıyla evli 6 yıldır bir çocukları da var.
Diğeri aslan burcu ve yay kadiniyla evli. Anlaşıyor.
Peki sizde böyle sayar mısınız 😅 sohbet muhabbet olsun. Kimler. Kimlerle. Anlaşıyor bir bakalım.
Ayrıca toprak grubu ateş grubuyla anlaşamaz diyenlere kuzenim güzel bir cevab
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslan kadini ikziler erkegi benim de tandiigim var ins evlenecekler. Yay kadini boga erkegi iyi. Kova kadini balik erkegi berbatt baligin kaypakligi kovanin zekasi olmuyor. Balik veya basak kadini balik rkegi iiyi. İkizler kadini icin de bence terazi erkegi iyi ama cift tanimadim
ikizler kadiniyla yay erkegi de olabilir
Kaypak derken ne demek istedin anlamadin. Balığın kaypakligi neymis merak ettim. Ayrıca Venüs'üm Akrep. Su grubu olarak balıklar anlaşırım gibi. Ayrıca yukselenim balık
Baliklarin bir cinsi var ya da bazi durumlarda mi desem. Sorumluluk ustlenmez. Ve kadin zor durumda kalir. Tabi yukselen mars kurtariyosa iyidir. Venusun akrepse sen guvenilir kiz seversin zor asik olursun ama baglaninca cok seversin kiskanirsin. Yukselenin baliksa mulayim gorunursun disaridan. Hafif masumane cekiciligin olabilir tabi gunesin koc filansa farkli etki eder ama akrep burcu yukseleni balik tanidigim var uzaktan mulayim duruyor ama😈😈😈
İci seytan
Senin gunesin neydi
Maşallah burçlardan anliyorsun. Hakkatten dediğin gibi, dışardan mulayim, yani masum görünüyorum. Evet kıskanıyorum. Sevince tam seviyorum. Güneşim yay. Marsim yay. Venüs'üm akrep. Ay burcum Oğlak. Yükselen balık. Alçalan başak. Hepsinden az biraz almışım kendi özelliğime. Karmaşık bir burç olup çıkmışım
Ay oglak disinda guzel bence haritan. Yaylara ariza mariza diyorlar da kayank balik burclari pek inanasi gelmiyor insanin skdhdj
Ay Oğlağın ne gibi dezavantajı var. Sen dedin ya ay Oğlak dışında güzel haritan diye. Ondan merak ettim. Ne etkisi oluyor. Oğlak olanlar nasıl insanlar?
Oğlaklar duygusuz disiplinli ketum oluyorlar. Tabi sana da uyumlu bir insan olur iliskinde ay akrep ay yengeç gibi insanlarla olursa sorun olmaz. Şimdi senin yükselenin balık olduğu için belki duygusalsındır oradan toparliyorsundur. Ama ay oğlak en sevmediğim konum benim.. ben oglaklari da sevmiyorum ikizlere yükselen teraziyim çünkü. Çekilebilecek çile değil bence oğlak burcy
ben 2 tane boğa erkeği yay kadını evliliği tanıyorum, boğa erkekleri kaçtı gitti boşandılar. yay boğa imkanı yok anlaşamaz. başak/aslan da olmaz çok kavga ediyorlar.