SEVDİĞİM KİŞİ EVLENDİ?

Merhaba 2.5 senelik bir ilişkim vardı iyi ya da kötü bir şekilde idare ediyorduk ben onu çok seviyordum onunlayken ondan hiç bir şey istemiyordum yanımda olup gözlerimin içine bakması bile yetiyordu bir gün evlenirsek aynı eve girelimde kuru ekmek bile yesek olur her şeyin altından el ele kalkarız diye düşünüyordum hiç bir zaman benim onu sevdiğim kadar sevmedi beni aldattı defalarca kez aşkım kör etmişti beni isterseniz aptallık deyin ama kalp bu kimi seçeceği belli olmuyor benimle beraberken bir başka kızla nişanlandı kızın benden haberi vardı. 3 sene geçti aradan yeni evlendiler hayatıma kimseyi almadım o süreçte alamadım desem daha doğru olur. Evlilik haberlerini aldım kalbime hançer gibi bir şey saplandı yemek yiyemiyorum su içemiyorum gecem gündüzüme karıştı sadece canım yanıyor boğazımda bir düğüm var ne kadar yutkunursam yutkunayım gitmiyor. Beni aldatmasına rağmen o mutlu olduğu için içim rahat en azından ama ben çıkmaz sokaktayım psikolojik yardım almak istiyorum bana bir akıl verin lütfen
SEVDİĞİM KİŞİ EVLENDİ?