Burçlarla aram yok o yüzden çok takılmam.
Tabiki herşeyine bakarım titiz biriyim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır ben dikkat etmem ama ikizler olmasın. çünkü kararsızlar ergenler ve ne istediğini bilmezler hiç bir zaman.. bu yüzden ikizler benden uzak dursun kesinlikle
Çok azcık ikizler burcu olmasın yeter
Kimse sevmiyor bu burcu nedense
Çünkü bir sürü kızla çıktım ve hepsi ikizler burcu hala da öyle denk geliyor kararsız ne istediğini bilmeyen insanı yoran kızlar genelleme yapmıyorum ama hepsi böyle denk geldi
Ergenlerdir
Olabilir
İkizler kadını ve aslan erkeği anlaşamaz bunu bilmiyor musunn
Ya şaka gibi burçlara falan bakmıyorum ama kimle çıksam kim benden hoşlansa Mayıs ayı doğumlu oluyor veya Nisan sonu ve anlaşıyor gibi gözüküyorsun ama çok dengesiz tipler günü gününü tutmuyor karar verirken 100 sene düşünüyorlar ani fikirleri değişiyor yani bilmiyorum uyumsuzmuş gerçekten
Mesela mümkünse su grubu istemem
Su grubunun suçu ne
Cevap
12Cevap
Burç mu 😂 falcılık gibi batıl inançlara fazla zaman verme benden sana öneri, evleneceğin kişinin karakterine , huyuna, ahlakına, edebine, aşkına ve güvenine bak yeter ( tâbi sende aşık olacaksan olmadıktan sonra bu maddelerin hepsi olsa da boş)
Burçları severim tm ama hayatima müdahale edecek kadar dikkat etmem amaaaa boğa burcu olmasin be🙄
Herşeyine bakmam. Ama burcunu bilirim. Kendisindeki etkilerini ve buna karşı ne yol belirlediğini de tanıyarak öğrenirim.
Hayatıma alacağım kişiyi ya da hayatımdan çıkaracağım kişiyi burcuna bakıp hareket etmem.
Burç olayini sadece KS de takildigini gördüm
Sadece sohbet de sorarım batıl inanç gibi bişi burçta
Burçlarla ilgilenmeyi severim, inanırım da ama seviyorsam pek bir önemi yok ne burcu olduğu.
Evet istemediğim burçlar var… ama bu tek kriter değil…
Toprak gruplariyla olmuyor. En guzel iliskiler aslan kadiniyla yasanir..
Sadece sohbet muhabbet arasında sorarım ama burçlara anlam yüklemiyorum.
Ederim. Çünkü burçların karaktere etki ettiğine inanıyorum açıkçası
Sacmalik
Ben de öyle düşünmüştüm
Burçlara inanmam
Burçlarla aram yok o yüzden çok takılmam.
Tabiki herşeyine bakarım titiz biriyim.
Burçlara pek inanmıyorum
anlaşıyım anlaşılıyım yeter
Adam gibi adam olsun burç önemli değil 😊
boğa ikizler olabilir
yok yaaa.. takılmam hiç
Yok.
ederim
Pek takilmam.
Yok canım daha neler
Evet
Burç takıntım yok