Şahsen ben kendimi gördüm ama pek iyi bir şey değildi görmesem de olurmuş rüya mı da bir kaç kez bir nebze kontrol edebilmiştim yağmur yağdırabiliyordum istediğim zaman farklı mekanlara gidiyordum mekan gözümün önünde oluşuyordu ama bir yerden sonra rüyayı sürdüremedim mekan çarpıldı dökülmeye başladı 😄
Sizin böyle bir deneyimleriniz oldu mu?
Rüyanızda hiç kendinizi gördünüz mü veya rüyayı kontrol edebildiniz mi?
Evet dediğinde ya lucid Rüya diye geçer ve ben bunu birçok kez yaşadım yaşıyorum da bana kalırsa çok eğlenceli oluyor ve çok zevkli oluyor rüyamı güzel yönlendirebiliyorum hatta görmek istediğim yere gitmek istediğim yeri görebiliyorum bazı rüyalar çok gerçekçi oluyor çünkü uyanınca inanın rüyada mıyım gerçekte miyim arafta kaldığım bir iki kez oldu bazen korkutucu olsa da bazen çok güzel olabiliyor
Aynen öyle bazen nadiren de olsa rüya olduğunu farketsende bozulmuyor bozulmazsa öyle bir bilinçlikle çok güzel oluyor valla istediğin şeyi oluşturup görebilmek bir nevi yaratıcı oluyorsun 😄
Aslında yaratıcı değil ya sanki hani cennetteymişsin gibi düşün her şeyi yapabiliyorsun o konuda özgürsün gibi düşün tabii rüyalar saniyelik olduğu için belki hani 3-5 saniye o şeyi görebiliyorsun ama ondan sonra uyandıktan sonra bakıyorsun 8 saat uyumuşsun çoğu şeyi hatırlamıyor çünkü insan ama hatırladıklarında önemli oluyor çoğunlukla rüyalarım uyarıcıdır beni çünkü iyi veya kötü bir şey gördüğümde muhakkak gerçek hayatta bir mükafatını alıyorum diyelim
Öyle de düşünebiliriz evet ben aşırı kontrol kazanamadım çok nadir rüya görürüm en son gördüğüm rüya Kütahya ya bir kaç hafta sonra askerlik için gideceğim rüyam da acemi birliğimden sonra Giresuna gönderildiğimi gördüm gerçek olursa kendimi kahin olarak görürüm onun dışında rüyalarım da yaklaşık 3 kez öldüğüm için veya gerçek anlamda 1 kez öldüğümü gördüm kendi cansız bedeni mi 3-5 saniye ardından rüya sapıttı direkt uyandırdı beyin o yüzden anlam çıkartmıyorum 🙂
Ben aslında öbür tarafın hiç olduğunu öğrendim yani hiçbir durumu yok hiçbir düşünce yok ölüm yok senin çok Kader yok keder yok insan yok bildiğin gökyüzündesin her taraf simsiyah Yıldız yok ama varsın var olduğun yok yani hiçliktesin öyle bir yer o kadar kötü ki sana anlatamam o rüyayı görsen İnan bir daha uyumak istemez sin. Ve şunu anladım aslında insanların çabalarının tek sebebi hiç olmamaya çalışmak
Hiçliğe düşmüşsün bildiğin evet senin ki de rahatsız edici eskiden küçüklüğüm de bütün dünyayı sokakları haşere veya yılanların sardığını görürdüm neyse ki geçti onlar çocuklukta kaldı şu an öyle çok bilim kurgu izlemiyorum aşırı düşünmüyorum mantık aramıyorum rüyalarım çoğunlukla normal ve huzurlu geçiyor ne yorucan kendini salla gitsin
Yani benim rüyalardan korkum yok aslında hiçbir şeyden korkum yok Allah haricinde o yüzden benim için sıkıntı değil ne kadar sıkıntılı bir rüya görsem de elbet başa çıkıyorum çünkü hayatımda zor baktığın zaman umarım her şey senin için de güzelim olur bana nasıl mutlu oluyorsan nasıl mutlu yaşamak istiyorsan öyle yaşa umarım en güzel rüyalar senin olur kardeşim
Ne değişik bir rüya Haa benim ki mi 😄 evet onu bende farkediyorum bazen mesela bir rüya görmüştüm arabanın arkasındaydım rüyaya gireli 3-5 saniye oldu sonra tuhafıma gitti rüya dedim bu rüya ellerime baktım 6 parmağım vardı dedim vay be sonra rüya olduğunu farkedince kırılmaya başladı tutmaya çalıştım ama olmadı çünkü kontrol etmek isterdim bozmadan 😄
Rüyan hem çok ilginç hem de enerji doluymuş. 🌙✨ Rüyada kendini görmek bazen kendinle ilgili farkındalıkların simgesidir; bilinçaltının sana bir mesajı olabilir. ✨ Ben de birkaç kez rüyalarımı kontrol ettiğimi hissetmiştim. Özellikle uçmak veya bir olayın akışını değiştirmek gibi. Ama dediğin gibi, her zaman kontrol elimizde olmuyor ve rüya bir anda kaosa dönüşebiliyor. 😊
Mekanların çarpılması da ilginçmiş; belki de bilinçaltında bir şeylere hazır olmadığını hissediyordun. Bu tarz rüyaların, ruhsal yolculukların bir parçası olduğunu düşünüyorum. Kendini sorgulamaktan çekinme. 💭✨ Eğer böyle rüyalar tekrar olursa, onları daha iyi kontrol edebilmek için uyku öncesi bir nefes çalışması veya sakinleştirici bir ritüel deneyebilirsin. 😌
En İyi Cevaplar