Hiç rüyada olduğunuzu anladınız mı?

Telefonumun Facebook uygulamasını açtım ve profil kısmına tıkladım. Oraya tıklayınca eve gidiyormussun. Apartman kapısından içeriye girdim ve asansörün önüne geldim, düğmesine bastığımda 27. Kattan indiğini gördüm. Benim yaşadığım apartman 4 katlı halbuki. Duvarın rengi, asansörün rengi de gerçekte olduğu gibi değildi. Ben bu asansörde kesin kalırım diye merdivene yonelecektim ki mantar panoda komşuların bir konuda oy kullandığını gördüm, ben öyle bir oy kullandığımı hatırlamıyordum ve mantar panonun yeri de yanlıştı. Bunun tek bir açıklaması vardı, rüyadayım diye fısıldadım kendime. Aşağı indim, bodrum katta apartman görevlisi varmış, normalde yok. Elime bir kitap aldım, uzaylıların varlığı ile ilgili, iki bilim insanının çalışmasından bahsediyordu. Acaba gerçek hayatta okuduğum bir kitaptan etkilenerek mi oluşturdum bunu diye düşündüm. Neyse bir şeyler yiyip TV izledim biraz. Sonra asansöre bindim, 2 kişi daha bindim, asiri dardi asansor. Normalde bizim asansörün içi çok geniş. Asansörün kapısı da çok küçüktü, inerken başını eğip inmen gerekirdi ama indigimi hatırlamıyorum. Ahahah sonra neler gördüm neler, takıntılar, sevişen robotlar, yakışıklı bir oyuncu.. Ahagah baya garip bir rüyaydı..

Hiç rüyada olduğunuzu anladınız mı?