Hiç rüya görürken rüyada olduğunuzun farkında oldunuz mu?

Arkadaşlar normalde hatırlamıyordum bile bunu ama az önce bir rüya sorusu gördüm ve aklıma geldi. Bu sabah başıma geldi ve çok şaşırdım. Rüya görüyordum ama rüya gördüğümün farkındaydım. Kendimi uyandırsam mı uyandırmasam mı diyordum kendi kendime rüya içindeki zihnime. Çok acayipti... Ama hoşuma gitti. Rüya görürken kendimi kontrol edebiliyordum. En sonunda rüyada kötü bir şey oldu ve kendi kendime, ''Kalk hadi, uyan!'' ve uyandım. O anda başıma muhteşem bir ağrı girdi. Gerçekten çok şaşırtıcıydı rüyamdan kendi isteğimle uyandım...

Ve bir keresinde de rüyamda merdivenlerden düştüm. Düştüğüm için rüyamda ayağım burkulmuştu ve gerçekte de burkuldu hissettim. Uyandığımda ayak bileğim acıyordu. Resmen ayağımın döndüğünü görerek uyandım. Nasıl bir refleksti hala aklımdan çıkmıyor.

Sizin de buna benzer anılarınız var mı?
@Nisanyağmuru88 Abla senin neden etiketlediğimi biliyorsun :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nasıl yaptın diyen olursa anlatayım: Geçenlerde çok kötü bir şey oldu onun üstüne bugünlerde hep yorgunum. Sürekli uyuklamaya başladım. Uyurken de hep mutsuzdum orada burada uykuya kalıyorum şu aralar zaten. Ve bu aralar garip bir şeyler oluyor, insanlarla sohbet ederken aralarından bazı kelimeleri seçerek eve gittim ki o da ne gerçekten söyledikleri çıktı çok acayipti... Şimdi böyle anlattım çoğunuza mantıklı gelmeyecek ama bunu daha fazla açamam.
Hiç rüya görürken rüyada olduğunuzun farkında oldunuz mu?