4aylık evliyim eşimin translarla esc konuşmasını yakaladım ve mahkeme süreci nasıl olmalı?

Okadar doluyum ki, travma geçiriyorum kimseye anlatamıyorum sizinle paylaşmak istedim tam olarak eşim gizli narsist 2 yılın üzerine evlendım, evlendığim günden beri maddi manevi sorumluluk olmadığı gıbı eşlik vazifesi yok kapıya doğru gıdınce sen zaten gıdecektın manipüle leri alaha Lamar kırmalar pişman olcam bısey yapmam demeler seni cezalandır yorum demeler yasattığı travma sorun değil hergun verdiğim tepkı sorun, zaten pişman olsamda düzeltmeye calıssamda olmaz demeler senin yüzünden aldattım demeler özgürlük 3 cü kişiler erkek arkadaş ortamı var öyle böyle değil dışarı evliya içeri eşkiya boşanıyoruz oda şöyle asıl tutmasının sebebı rezıl olmamak mahkemede bunu yansıtırsam av dosyaya bakarmıs rezıl olurmuş ya yaşadığım cehennem sımdı anlaşmaya vardım ama süreyi beklemek gerekıyor gozlerındekı sevinci görseniz hergün ağlıyorum acı ben çekiyorum ilahi adalet buna işler mı namazında bır insanım tek suçum sevmektı ne para ne pul daha parmağımda yüzük yok herseyı benden esırgedı ama dısarı yedırdı sabır çok ettım ama dayanamıyorum artık kendımı ruh saglıgımı degerım gururum kendıme olan saygımı kurtarmaya çalışıyorum şoktayım düne kadar kadından kıskanan ben şimdi erkenden kıskanır oldum bir erkek arkadası var tapıyor resmen

Güncellemeler
9 ay
İnsan da biraz pişmanlık olur ar olur ben ihanetin acısını daha yaşayamadım asıl en agırı bana bunu reva gördü uzerınede hergün hak etmediğim davranıs kırmalar yüzüme bakmaması benım vermem gereken tepkıyı onun vermesı
Güncellemeler
9 ay
Son olarak kendısı aldatılmış dı ayağa kaldırdım güven aşıladım bizim başlama ilişkıye buydu bide aynı yarayla başladıgım insan ihaneti ile taçlandır dı bide o kısım var ıkı yıl bir yalanla yaşamısım sımdk kurban değil tanık olduğum için benden kurtulmaya calısıyor evım duzenım herseyımı alt üst etti ve verdiğim tepkı sorun oldu sadece bagırdım öfke lendım birde bardak kırdım bunu yapabıldım ya bu bıle sorun etti
4aylık evliyim eşimin translarla esc konuşmasını yakaladım ve mahkeme süreci nasıl olmalı?